Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#2681 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 21 March 2011 - 07:54 AM

Ker mam v spominu, da so tvoji lasje krasni, bi preslišala mnenje frizerke. Glede na to koliko si dala za striženje, ti je verjetno hotela prodati tudi kak proizvod.
  • 0

#2682 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 21 March 2011 - 12:49 PM

Meni ena frizerka v salonu kamor vedno hodim vsakič ko naletim nanjo, da me striže kritizira moje lase kako so tanki blablabla in mi želi zraven prodat še en kup stvari za nego las. rolleyes.gif
  • 0

#2683 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 21 March 2011 - 01:32 PM

Ja, sej ta frizerka, pri kateri sem bila, vedno uvali neke 'svoje' šampone in balzame, ampak sem se jaz lepo delala budalo, ker vem, da lahko najdem malo cenejšo alternativo. Drugače pa jaz misli, da je imela kar prav, ker mi zadnje čase ni več toliko odgovarjala ta nega, ampak sem vztrajala pri njej, ker pač nisem imela pojma, kaj kupit, pa sem v Milerju vedno pograbila tisto, na kar sem navajena.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2684 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 21 March 2011 - 09:36 PM

QUOTE(ora @ 21. 3. 2011 - 7:54) View Post

Ker mam v spominu, da so tvoji lasje krasni, bi preslišala mnenje frizerke. Glede na to koliko si dala za striženje, ti je verjetno hotela prodati tudi kak proizvod.

Meni je pa tako mišljenje v tem primeru malo mimo, ker ji je ipak dala dober nasvet, sulfati in silikoni pač niso dobri za lase, pa konec.
Profesionalni (frizerski) šamponi in balzami so pa itak v večini boljši od drogerijskih.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2685 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 21 March 2011 - 10:57 PM

Je boljši Lavera Mango ali Lavera vrtnica šampon?
  • 0
Pablo Picasso

#2686 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 22 March 2011 - 12:36 AM

Coco, jaz sem ze kar nekaj let zadovoljna z Laverino vrtnico in GPB balzamom od Aubrey organics (oboje priporocila Dilema). Sicer imam dolge, lepe, goste, mocne, sijoce, zdrave lase, edino konice znajo biti nekoliko suhe, sploh takoj po pranju. Tudi zato pazim, s cim jih obdelujem. : ) Sem pa pred tem enako kot ti uporabljala Garnierjev oreh, mi je bil po efektu vsec, vendar mi ga je Dilema zaradi silikonov odsvetovala.

Saj morda se najdejo ze kaksni novi in boljsi proizvodi, ampak kot si ze sama rekla - po eni strani vzamem tisto, na kar sem navajena, po drugi strani pa mi trenutni proizvodi ustrezajo in so sestavinsko kvalitetni.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2687 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 22 March 2011 - 12:38 AM

Za balzam sem razmišljala Alverde Hibiskus&Aloe ali pa Lavera Mango Milk, hmm, kaj je GP?
  • 0
Pablo Picasso

#2688 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 22 March 2011 - 12:39 AM

A Joico pa ne bi?
  • 0

After all this time?

Always.

#2689 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 22 March 2011 - 12:41 AM

Hm, ne vem, nisem brala ocen, a je sploh naraven? Ker bi nekaj brez silikonov in sulfatov in podobnih bedarij, da bi mi nahranilo in navlažilo lase, a obenem ne obtežilo, pa da ne stane ravno 20€, ker jaz tega ful porabim, ker obilno pacam.
  • 0
Pablo Picasso

#2690 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 22 March 2011 - 12:48 AM

QUOTE(DiLeMa @ 29. 8. 2007 - 11:10) View Post

Ne mi zamerit, ker ti ne bom napisala ocene za vsak izdelek posebaj, ampak dejstvo je, da so si med sabo zelo podobni. Skoraj vsi vsebujejo keratin in naravne izvlečke ter olja, s tem da ima linija Silk Result notr še sviline proteine. In tista Body Luxe Thickening ne vsebuje olj, ker so potencialni obteževalci las. Vse je zelo kvalitetno in fajn.

Evo en prastar Dilemin odgovor. Meni v življenju nobena stvar ni naredila niti približno takšnih lepih las, kot katerikoli Joico izdelki, pravzaprav.

Tu se splača kupovat: http://www.feeluniqu...o/sets-and-duos

Meni se 24€ ne zdi veliko, še posebej če kupiš ta velik set, torej pol litra šampona in balzama.
  • 0

After all this time?

Always.

#2691 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 22 March 2011 - 12:48 AM

Coco, pardon, GPB balzam se imenuje, sem popravila: http://www2.cudovita...h...c=11390&hl=

Uporabis pa res cisto malo, sem vcasih pretiravala (tako s kolicino in casom ucinkovanja na laseh) in dosegla na koncu ravno obraten ucinek od želenega (lasje so bili nekam tezki in se bolj suhi kot obicajno; neverjetno, ampak resnicno). Malo napackas konice (imam zelo goste lase pa uporabim morda za pol oreha proizvoda) in ne pustis ucinkovati vec kot 15 minut.
  • 0

#2692 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 22 March 2011 - 12:50 AM

Joj, ne vem, zdaj sem še bolj zmedena. wacko.gif Joico torej nima silikonov?
  • 0
Pablo Picasso

#2693 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 22 March 2011 - 12:52 AM

Ne, razen za kolekcijo Silk result nisem prepričana.
  • 0

After all this time?

Always.

#2694 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 22 March 2011 - 12:56 AM

Sicer za suhe konice po pranju uporabim se:

http://www2.cudovita...h...c=11005&hl=

http://www2.cudovita...h...c=10765&hl=

in

http://www2.cudovita...mp;hl=orofluido <3

Orofluido sicer vsebuje nekaj silikonov, ampak je Dilema v eni temi rekla, da jih zlahka spregleda, ker gre za res kvaliteten izdelek. Uporabljas PO KAPLJICAH. ;)

Oboje lepo nahrani, zgladi, ne obtezi.

Saj bo, malo prespi in premisli, jaz sem tudi cisto zmedena, ko se lotim nove kozmetike, potem pac veliko tega preucim, pregledam, dosedaj se je se vedno obrestovalo. ;)

QUOTE(Coco* @ 22. 3. 2011 - 0:38) View Post

Za balzam sem razmišljala Alverde Hibiskus&Aloe

Aja, s tem balzamom nisem bila zadovoljna, mi je samo dodatno izsusil lase.
  • 0

#2695 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 22 March 2011 - 03:45 PM

Meni se prilično fučka za frizerje. Par let sem obsesivno skrbela za lase s takimi in drugačnimi preparati, pa je bilo stanje vedno isto.

Zdaj uporabljam zgolj še Alverde tisti en zelen in mi super odgovarja, lasje so pa pač isto kot prej. Oz. malce boljši, ker sem jih v zadnjih dveh letih večkrat konkretno ostrigla.

Logona in Lavera sta mi tudi ok, samo so mi glede na sestavine in učinek blizu Alverde (Lavero celo malce slabše ocenjujem, ker mi je bila pretežka), pa raje vzamem to slednjo firmo, zaradi bistveno nižjih cen in boljše dostopnosti.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2696 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 22 March 2011 - 03:51 PM

Še bolj zmedena kot prej, haha. Dej ti Nincha, bodi pridna pa mi malo bolj svetuj o tem Joicu, vsi ti paketi so neki Color pa Silk, kaj zdej, kaj naj vzamem. laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#2697 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 22 March 2011 - 03:59 PM

Glede na to, da želiš nekaj kvalitetnega, hkrati pa nočeš, da ti lase obteži, bi bil pomojem ta zeleni paket za volumen fajn, razen če NE želiš volumna. Jaz uporabljam celo K-Pak linijo, ampak če nimaš took uničenih las morda raje ne, kaj pa vem, mogoče bi ti jih mastilo/obtežilo. Za moje skurjene blond lase je tisto idealno.

Drugač pomojem tut kakšen vlažilni šampon+balzam ne bi bilo slabo. Joj, ne vem, od Joicota so itak vsee stvari ful kvalitetne in dobre, sem mnenja, da z ničemer ne moreš preveč falit.

Tole: http://www.feeluniqu...ioner-Duo-500ml

Jinino mnenje: http://www2.cudovita...h...777&st=180#

Drugače sem pa včeraj še na fragrancedirect brskala, in majo neverjetne ponudbe. Litrski balzam za 20€ (pri nas stane 250ml 30€, za primerjavo). Klik
  • 0

After all this time?

Always.

#2698 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17282 posts

Posted 22 March 2011 - 04:08 PM

Na fragrancedirect je ta set še 2,5 funta cenejši (s poštnino), če bo katera naročala. Mogoče so tudi druge stvari bolj ugodne, nisem preverjala.

Edit: Zadnje čase očitno zelo površno berem down.gif Vidim, da je že Nincha odkrila, da imajo zelo nizke cene.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2699 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 22 March 2011 - 04:09 PM

Hm, kaj pa če kupim ta litrski šampon in kak drug balzam. hmm.gif
  • 0
Pablo Picasso

#2700 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17282 posts

Posted 22 March 2011 - 04:12 PM

Kaj pa Tigijev Awesome balzam? Odlične sestavine pa ni hard core.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users