Posted 29 July 2007 - 06:22 PM
- štirje nohti so se mi totalno svinjsko polomili, prav v meso, boli kot svinja, zgleda srhljivo... fant si je to ogledoval kar s strahospoštovanjem in odprtimi ustmi
- moji muhasti momenti in sposobnost biti totalno prašičja do fanta, ki se trudi mi ustreči na vse možne načine
- vrnitev v beden utrip lajfa in soočanje z realnostjo - da moram nardit še en izpit, če hočem ostati živa
- ljudje, ki so si ustvarili svoj lastni pekel in potem druge drkajo v glavo s tem in se smilijo sami sebi in drugim, ki nočejo svojega lajfa živeti na enak način, hočejo vlivati neko slabo vest
- opažam, da resnično na svetu ni nobene kulture in da so ljudje svinje - uporabljeni damski (damski, yeah) vložki, prazne piksne pijač, ipd. - na krajih, kjer bi človek to najmanj pričakoval... na bruhanje mi gre ob tem, da so ljudje lahko takšne primitivne nesnage
+ sama nad sabo sem presunjena, kam vse sem uspela prit (in da niti nisem tako hudo nerodna, kot si mislim in predvsem, kot mislijo drugi) in da imam še kar ene kondicije
+ dobila sem že dve opazki, da sem shujšala... jaz sicer nič kaj ne opazim, ampak dobro
+ odklop, ko greš nekam čisto stran, kjer stari grehi in skrbi kar zbledijo... ko imaš tisoč in en zanimiv opravek, ko dnevi hitro in kvalitetno minevajo, ko ubit padeš v pojstlo (in se počutiš fajn, da si se pošteno razmigal in videl ogromno čudovitih stvari)... pa še vseeno z dovolj energije za nepozabljive seksualne podvige /blush/
+ momenti, ko se zaveš, kako močno ljubiš osebo zraven sebe in kako si srečen, da te ljubi nazaj... včasih sem prav trapasto, osladno in pravljično razpoložena ob tem doživljanju
+ Bovec z okolico je prekrasen, jaz sem zaljubljena vanj
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>