Jaz grem v ponedeljek v lekarno pogledat, če imajo tole Bioderma kremo; zdaj sem porabila tester v mali tubi in mi krema ful ustreza
Posted 16 November 2013 - 02:45 PM
Jaz grem v ponedeljek v lekarno pogledat, če imajo tole Bioderma kremo; zdaj sem porabila tester v mali tubi in mi krema ful ustreza
Posted 27 November 2013 - 03:21 PM
Navdušeno sporočam, da sem s pomočjo dragocene Plain Jane našla najboljši približek za Clinique DDMG -
Caudalie Vinosource S.O.S. Thirst Quenching Serum!
Sestavine solidne (sicer ne izjemne, a še vseeno nadpovprečne), konsistenca precej tekoča, poraba minimalna, najbolj pomembno
(kar je skorajda nemogoče najti) - pusti izjemen finish - mehko in gladko kožo, vpije se popolnoma, hitro, ne pušča filma.
Nanos pudra je prijeten. Meni zaenkrat zadostuje samostojno za čez dan, mislim, da bo tako tudi v bodoče, za čez noč imam drugo nego.
Priporočam! Embalaža je zelo lična, steklena, na pumpico.
Posted 01 December 2013 - 11:07 AM
Meni je prodajalka v Mullerju zadnjič priporočila to kremo: http://www.renskinca...ction Day Cream
Zdaj jo uporabljam že skoraj 3 tedne in opažati sem začela tudi rezultate. Za nakup sem se odločila, ker mi Dermalogica Active moist ni zadostovala v hladnem vremenu, pa se je krema izkazala za veliko boljšo v marsičem. Po nanosu, da koži nekakšen mat videz, jo prijetno navlaži in se čez čas posuši ter daje tak pudrast občutek na koži. Odkar jo uporabljam se mi koža po nosu in na splošno po t predelu, ne lušči več, niti po uporabi pilinga. Ob tem sem opazila, da se mi tudi pore počasi zožujejo in imam po nosu vedno manj ogrcev.
Sama znamka mi je sicer čisto neznana sem pa dobila tudi nekaj tele maske (http://www.renskinca...ce Renewal Mask) na probo in je že na wishlisti
Posted 01 December 2013 - 05:05 PM
Ta REN kozmetika je precej draga, a ne?
No, jaz sem si kupila to novo Nirvanesque kremo za suho kožo z ignoriranjem pripisa, da je nad 30 let. Struktura kreme se mi zdi zelo podobna in niti ne opazim razlike. Se mi zdi razlika edino v barvi. Mi pa super odgovarja!
Posted 01 December 2013 - 05:13 PM
Ima kar ceno ja, mislim, da je bila ta krema skoraj 40€, ampak to niti ni bistveno dražje od produktov, ki sem jih do sedaj uporabljala. Za te stvari mi res ni škoda denarja, ker se mi zdi cena še vedno v mejah normale. Skoraj zagotovo bom kupila tudi masko, ko enkrat piling porabim. Mi tudi maska ustreza, ceno ima pa tudi podobno kot Dermalogicin encimski piling.
Posted 20 December 2013 - 12:07 PM
Jst nikol vec u zivljenju nebom kupila druge kreme kot samo se Clinique DDMG - prvic sem ga sprobala 3 leta nazaj pa sem mislila, da mi dela probleme, potem sem vmes uporabljala nekaj drugega, 1 leto nazaj sem ga pa spet sprobala v kombinaciji z drugim cistilnim gelom in lahko recem samo wau. Krasno se maze, takoj se vpije, zadost navlazi, nic ne masti in naredi ful lepo kozo - nic mozoljev, rdecice, ipd. Skratka, najboljsa krema ever, in ce jo kdaj nehajo delat nevem kaj bom nardila. Sem se prou mogla izpovedat
Posted 22 December 2013 - 12:28 AM
Tudi meni je Clinique DDMG brez konkurence.
Posted 23 December 2013 - 03:09 PM
Jaz sem si za hec kupila Niveo Soft in mi je najboljša krema za obraz, sploh nimam več suhe kože, nobene rdečice nimam, pa tudi mozoljev mi ne dela. Po vseh kremah, ki sem jih preizkusila, sploh nisem mogla verjeti.
Posted 20 January 2014 - 12:32 PM
Ste že imele kakšno kremo od Mixe?
Jaz sem imela dvakrat afroditino za normalno do mešano kožo. Se je zelo lepo mazala, fajn za pod puder, zadosti vlažilna
Potem sem kupila od Bebe
To bebe uporabljam sedaj, pa se mi zdi, da koža malo reagira nanjo in mi takoj po nanosu ni tako prijeten občutek.
Zato sem sedaj Mixo kupila. Sem kolebala za kremo za suho kožo, nagnjeno k reakcijam in pa za mešano, pa sem slednjo kupila, ker je imela prva eno K sestavino na začetku.
Upam, da bo dobra.
Posted 20 January 2014 - 01:04 PM
Jaz pa imam na obrazu atopični dermatitis, ki se ob takšnem vremenu znatno poslabša. Med obrvmi se mi lušči koža (cele plahte kože letijo ven), imam razdraženo kožo nad in med obrvmi ter ob straneh nosu, ob robu ustnic. Mislim, da srbeče/pekoče/bolečega občutka ne rabim poudarjati. Ten kože je totalno neenakomeren - flekast, puder se "zatakne" v luskine (ki ne gredo stran s pilingom, oziroma dnevno nastajajo nove) in izgleda...milo rečeno - grdo.
Ker nočem uporabljati kortikosteroidov (Elocom ipd) sem prosila zdravnico za pomoč - predpisala mi je Rozamet, za katerega mislim, da bi bilo bolje, če ga sploh ne bi dvignila v lekarni.
Obupana sem se odpravila v lekarno, kjer sem dobila nesteroidno kremo, namenjeno ravno takšnim težavam - Atopiclair. Navdušena sem. Že po nekaj dneh sploh nisem več flekasta, koža se mi ne lušči več, srbi in peče sploh ne več. Kreme sploh ne morem prehvaliti. Pa še brez barvil in parabenov je. Stane bajnih 8,28€
Posted 20 January 2014 - 01:50 PM
AP, super za odkritje
Moja koža pa že nekaj mesecev ne rabi veliko... zjutraj uporabim samo Balea Aqua serum za obraz in kremo za okrog oči. Tudi po umivanju ni suha in me nič ne zateguje...
Posted 04 February 2014 - 02:04 PM
Ja, to je zoprno. Sem mazala z mandljevim oljem, ampak nekaj blazno ni pomagalo. Ene par dni se bo lupilo, potem pa se znormalizira.
Rabim pomoč. Odkar se mažem s to kremo Belakne, je moja že tako suha koža še bolj suha, oz. problem je v tem, da me vse peče, moja koža posrka Cosmerbo, da je že čez 5min kot da se sploh nisem namazala. Pa je cosmerba ful mastna drugače in mi ful paše na kožo, ampak očitno ni dovolj. Bi se mazala s kakšnim oljem, ampak seveda nočem, da bi mi mašilo pore, če se ravno probam znebit mozoljev. A mandljevo olje bi bilo ok? Ali katero drugo? Vseeno mi je, če bi se po tem svetila ali kaj podobnega, saj sem itak 24/7 doma. Ali pa kakšno še bolj mastno kremo? Koža semi ne lupi več, samo suha je in peče in zateguje. :/
After all this time?
Always.
Posted 04 February 2014 - 02:07 PM
Kaj pa arganovo olje? Karitejevo maslo?
Posted 04 February 2014 - 02:13 PM
A je oboje varno za uporabo, ni K? Kje se pa dobi to, v Mullerju? Moram mami poslat iskat... A to je kakšna specifična firma, ali je vseeno?
After all this time?
Always.
Posted 04 February 2014 - 02:19 PM
Jaz sem zasledila kar nekaj pohval L'ocitane linija za obraz s karitejem... mogoče greš sfehtat za kakšen tester?
Posted 04 February 2014 - 02:22 PM
Jaz ga kupim v DMu
Drugače pa ne morem prehvalit kreme Atopiclair - imam pač atopični dermatitis in se mi zato koža lupi, rdeči, peče, srbi.... Od dneva, ko sem začela uporabljati kremo imam enakomeren ten - pudra dejansko sploh ne rabim več in žanjem same pohvale. Je pa ta krema polna karitejevega masla (sem pred tem imela L'Occitanov tester od kariteja in se sploh ne more primerjat z Atopiclarjem). Dobiš v lekarni, cena 8,28€
Posted 04 February 2014 - 02:53 PM
AP, to so posebej zate "namešali" ali imajo redno v prodaji?
Posted 04 February 2014 - 03:01 PM
Redno v prodaji.
Posted 04 February 2014 - 03:09 PM
Super AP, pomoje bom šla kar to v lekarno iskat. L'Occitane mi je ful drag. :/ Hvala.
After all this time?
Always.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users