Pred meseci so objavili seznam pekarn, zdaj pa še gostiln s hudimi higienskimi pomanjkljivostmi.
Pa še ''malo'' manj hudi prekrški (tu na tem seznamu pa najdeš praktično vse ).
Posted 04 February 2015 - 12:26 PM
Pred meseci so objavili seznam pekarn, zdaj pa še gostiln s hudimi higienskimi pomanjkljivostmi.
Pa še ''malo'' manj hudi prekrški (tu na tem seznamu pa najdeš praktično vse ).
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 06 February 2015 - 08:01 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 07 February 2015 - 11:34 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 09 February 2015 - 10:36 AM
^^obe povezavi sta odlični!!!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 11 February 2015 - 01:46 PM
Posted 16 February 2015 - 02:35 PM
Put A Kilt On It!
Posted 20 February 2015 - 11:15 AM
Put A Kilt On It!
Posted 20 February 2015 - 12:18 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 20 February 2015 - 01:18 PM
ko bom velika, se bom poročila z njim (in moj je že o tem obveščen)
Put A Kilt On It!
Posted 20 February 2015 - 01:22 PM
Mihi, I love u!
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 20 February 2015 - 03:52 PM
Posted 22 February 2015 - 04:03 PM
Posted 22 February 2015 - 04:35 PM
^ Drugi članek sem hotela zadnjič prebrat, pa je bil še zaklenjen, hvala!
― V. Van Gogh
Posted 23 February 2015 - 09:32 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 26 February 2015 - 11:24 AM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 26 February 2015 - 04:54 PM
Posted 26 February 2015 - 05:25 PM
^ Fajn, ona pa živi na račun partnerja in prijaznih domačinov. Ampak zato rabiš samo pogum. ˆ-ˆ
― V. Van Gogh
Posted 26 February 2015 - 06:00 PM
Zakaj na račun partnerja in prijaznih domačinov?
Saj je napisala da rabita cca 600,700eur na mesec za preživetje, vsak prispeva polovico. Ona cca 300eur zasluži s pisanjem.
Prijazni domačini pa - ? Mislim da stvari (meso, ribe, zelenjavo, sadje) kupuje, ji nihče ne šenka.
Posted 26 February 2015 - 06:02 PM
Sem ravno prebrala na konca, vzamem nazaj. Najprej sem prebrala o tem, kaj dela on. Čeprav srečo ima vseeno, da je do jadrnice sploh prišla in da opravlja tak poklic, da lahko dela od kjerkoli. Zmotilo me je to, da je rekla, da človek za tako življenje rabi samo pogum.
― V. Van Gogh
Posted 26 February 2015 - 06:05 PM
Jaz se strinjam z njo.
Dostikrat so ljudje nezadovoljni, pa ne naredijo koraka v drugo stran, ker si ne upajo. Potem pa govorijo "lahko je tebi, ki si se preselil v Švico, Nemčijo...". Ne vidijo pa koliko je za tem odrekanja.
Se mi zdi da je cel tekst napisan v smislu da se mora dosti odrekat, ampak ji pač tako življenje pretehta in se raje odreka kot pa da bi v SLO še naprej delala na osnovni šoli.
Jaz si takega življenja ne predstavljam, si ga ne želim niti. Ker se bojim jadrnic, pa vode, odprtega morja...
0 members, 0 guests, 0 anonymous users