Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3892 replies to this topic

#2681 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46148 posts

Posted 23 July 2010 - 10:07 AM

Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel (2009)
IPB Image
Tole je drugi film o pojočih veveričkah. Tokrat jih pot zanese v šolo, spoznajo pa tudi veveričji sestrski trio - v bistvu ženske različice njihovega tria... Zgodba ni zahtevna, je prilagojena mlajši generaciji, ki ji je film tudi namenjen. Mogoče zato nekateri prizori izzvenijo za odraslega gledalca preveč preprosto in za lase privlečeno. Konec je predvidljiv... happy end. Drugega tako ali tako ni bilo za pričakovat. Kljub temu je film luškan in ravno takšen kot sem pričakovala, da bo. Liki so mi še vedno blazno prikupni. Sploh mali debelušni Theodore s svojimi velikimi očkami.
Če primerjam s prvim filmom, je ta definitivno slabši (roko na srce, katero nadaljevanje pa ni slabše od prvega dela), ampak kljub temu je gledljiv.
6/10
  • 0

#2682 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24817 posts

Posted 23 July 2010 - 11:56 AM

QUOTE(Immortelle @ 9. 6. 2010 - 23:41) View Post

IPB Image

I Love you Phillip Morris

Meni je bil film všeč - zanimiv in rahlo drugačen.
Priporočam ogled.

8.5/10

Po priporočilu sem tudi jaz pogledala film in tudi mene je zelo pozitivno presenetil.
Opis filma je že Kinki napisala, to da je posneto po resnični zgodbi, je meni samo še dodaten +.
Nisem čisto sigurna, če je mišljeno kot komedija, zato bi film dala v isto kategorijo kot Forest Gumpa - lahkotna drama z res zabavnimi vložki.
Oba igralca zelo dobra (ok priznam, Ewan McGregorja verjetno nikoli več ne bom gledala z "fak mi" eyes), da sem pa notri dobila nepričakovano še Rodrigo Santorota (žal tudi gej) je bila pa itak zame AAAAAAA!

Torej toplo toplo priporočam!
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#2683 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18630 posts

Posted 23 July 2010 - 12:15 PM

QUOTE(izabela @ 22. 7. 2010 - 8:59) View Post

Kinky, povej, ko bos pri 6. delu Harryja, kako se ti je zdel, mkay? A knjige si pa prebrala?

Sem ga šla včeraj prav še enkrat gledat zarad tega biggrin.gif Sicer ne vem, če hočeš moje mnenje, ker sem pravi HP fanatik (glede knjig), ampak bom vseen napisala laugh.gif

Torej, 6. film je meni ful dobro narejen. Efekti so nori, določene stvari so res dobro prikazane, igralci so VEČINOMA super.

FUL me moti, da so igralcem spreminjali karakterje. Jst ne morem preboleti, da Dumbledorja prikazujejo kot nadležnega, pretirano radovednega, hiperaktivnega starca, namesto kot uglajenega, prefinjenega, inteligentnega in zelo prodornega spoštljivega starega gospoda. PRAVI D. ne bi nikoooli spraševal Harrya o tem, kaj se dogaja med njim in Hermiono. Nikoli ne bom prebolela D-ja, ki igra v prvem in drugem filmu, ta mu na žalost ne seže do kolen. Potem pa še njegov outfit, v tistih starih capah, namesto v dostojanstvenem večernem plašču... rolleyes.gif Čeprav na trenutke me je tudi on presenetil z boljšo oz. že skoraj dobro igro (v votlini)

Prav tako Harry. V filmu so ga prikazali kot neumnega strahopetca. Vsak, ki je vsaj enkrat prebral knjigo ve, da se ne bi kar potuhnil na koncu, ko Jedci grozijo, da bodo ubili D-ja. V knjigi je lepo ravidno, da ga je D. ohromil, to je tut zelo pomembno, ker v trenutku ko so ga ubili ta urok popusti, Harry se spet lahko premika. SOVRAŽIM, da izpustijo tako ključne stvari, ki čist spremenijo dojemanje določene scene. Spet drugič nimam pojma, zakaj dodajajo scene, ki nimajo nobenega pretiranega pomena, v knjigi pa jih sploh ni, npr. ko Jedci napadejo in zažgejo Jazbino. huh.gif

Igra med Harryem in Ginny mi je bila izjemno nerodna, neprofesionalna, ne vem, ni mi iblo všeč. Nasploh ne maram te igralke, zoprna mi je in zdi se mi, da ne paše v to vlogo. Ginny je izjemno pogumna, vedno pove svoje mnenje, v filmu je spet prikazana kot ena tiha, zadržana.. Ah.

Razen teh izjem se mi zdi, da film super sledi zgodbi v knjigi. Lepo je prikazano vse skupaj, določene scene so bile res breath taking. Sploh scene v votlini so nore. Snape je zakon, pa Slughorn me je navdušil. Še vedno se mi zdi McHudura ena izmed najboljših in najprimernejših v tem filmu.

Film je zelo temačen, ampak takšna je tut knjiga. Zelo lepo so ujeli vzdušje, večinoma dobro sledi knjigi in mi je eden boljših filmov o HP. Določenih režiserjevih odločitev pa ne razumem ne v tem filmu, ne v kateremkoli drugem filmu.

Aja pa še to, verjetno mi ni treba poudarjati, da sem tasko pti knjigi kot pri filmu na koncu jokala kot dež. oops.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2684 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24817 posts

Posted 23 July 2010 - 12:27 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 4. 6. 2010 - 16:47) View Post

City Island (2009)

IPB Image

The Rizzos, a family who doesn't share their habits, aspirations, and careers with one another,
find their delicate web of lies disturbed by the arrival of a young ex-con (Strait) brought home by
Vince (Garcia), the patriarch of the family, who is a corrections officer in real life,
and a hopeful actor in private.

Film mi je navdušeno priporočila kolegica. Jaz sem upala na kaj več izvirnosti v filmu,
čeprav sem vseeno več kot zadovoljna s tem, kar sem dobila.
Opazujemo dogajanja v malo zmešani familiji, kjer ima vsak neke skrivnosti in pridejo na plano
s prihodom ene osebe v familijo.
Par prizorov je bizarno-komičnih.
Rahlo neobičajen film.

8/10

Tudi meni je kolegica priporočila film in res sem bila navdušena. Vsebina filma je že zgoraj. Parkrat se od srca nasmejala (pogovor pri večerji o joških in pa pogovor, da naj bo danes malo "boljša" večerja). Skratka grizenje med zakoncema mi je bilo res dobro.
Notri igra dečko, pri katerem sem v drugem kadru odprla usta in to ponovila vsakih, ko se je pojavil (žal v "živo" ni pol tako dober; to da je pa bil komaj polnoleten, pa sploh ne bom).

Spet - močno priporočam ogled!
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

• Guests

Posted 23 July 2010 - 03:40 PM

QUOTE(Nincha @ 23. 7. 2010 - 11:15) View Post

Sem ga šla včeraj prav še enkrat gledat zarad tega biggrin.gif Sicer ne vem, če hočeš moje mnenje, ker sem pravi HP fanatik (glede knjig), ampak bom vseen napisala laugh.gif

Aja pa še to, verjetno mi ni treba poudarjati, da sem tasko pti knjigi kot pri filmu na koncu jokala kot dež. oops.gif

Js ti ne morm tk dolgo odgovorit, ker je kar nekaj casa ze odkar sem gledala film, lahko pa recem tole: da sm bla ful razocarana. Js sm tut heripoter fan, prebrala vse knjige, zadnjo sm narocla, tako da sm jo na dan izida dobla ob sedmih zjutraj na dom - stric je tisti dan pri nas doma praznoval 50. let, js pa v sobi s knjigo v roki. biggrin.gif V glavnem, js sm tut jokala na koncu 6. knjige (kar se mi ne zgodi NIKOL), in po tem, ko sem prebrala se 7. knjigo, sem se koncno lotla filmov. Spravla se fanta z mano v kino gledat 6. del in.... bleh. sad.gif Poudarjene same brezvezne stvari, fuuul so napihnili romance, ki jih v knjigi sploh ni tolk, v glanem, hudo so skomercializirali stvar in je izpadla (zame) totalno holivudska povprecna stvar. Mogoce sem bla tolk razocarana tut zato, ker mi je bla iz cele H serije 6. knjiga najboljsa. Skoda pac, no, ampak... mnenja se seveda razlikujejo, tako da kul, ce ti je bil film vsec. wink.gif
  • 0

#2686 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 July 2010 - 04:04 PM

The Good Guy (2009)

IPB Image

Jaz se očitno rada mučim, ker si izbiram same take glupe filme, dobri pa ponavadi čakajo. O.o
Kot prvo, ne prenesem male in cartljive aka večnega otroka Alexis Bledel, bolj znane kot Gilmore girl.
Strašno medel film, ki govori nedolžni in mili punci, ki rada bere knjige in hodi z enim mladim povzpetnikom,
ki se rad kurveri. Ko to končno ugotovi, steče v objem enemu drugemu good guyu. Boooring.
Igra, zgodba in vse ostalo - slabo.

3/10

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2687 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18630 posts

Posted 23 July 2010 - 04:47 PM

QUOTE(izabela @ 23. 7. 2010 - 16:40) View Post

fuuul so napihnili romance, ki jih v knjigi sploh ni tolk, v glanem, hudo so skomercializirali stvar in je izpadla (zame) totalno holivudska povprecna stvar.

S tem se delno strinjam, recimo za Rona pa Lavender me ne moti, ker je bilo tut v knjigi tko ful pretirano pa vse, ampak kakšne scene so bile pa.. sick.gif Npr. ko je Hermiona spraševala Harrya, kako se počuti, ko gleda Ginny z drugim, mislm halooooo, CUKEER! Sej pravim, da sta mi Ginny pa Harry SKUPAJ totalno bruh, nerodna, čudna, vidi se, da je zaigrano, ne vem no, ful mi je prisiljeno vse skupaj, medtem ko v knjigah pač ni tako.

Je pa tut res, da si nekak ne predstavljam, kako sledi tem filmom nekdo, ki knjig ni prebral. Se mi zdi, da je večina stvari precej na hitro predstvjenih, in če si o tem prej ne prebereš je pomojem dost zajebano sledit. hmm.gif

6. knjiga je tut meni sicer ena ljubših, a najmnajkrat prebranih, ker se enostavno ne morem soočat s tem Gradišnikovim prevodom. Sama sem, enako kot ti, knjigo naročila v predprodaji, zdej mi je pa bedno kupit prevod Kende, čeprav se k temu zelo težko spravim. Teh njegovih umotvorov se mi pač ne da brati. Sej moram nujno kupit še angleške knjige, sploh ne vem kako to, da imam samo sedmo doma v originalu ermm.gif

• 0

After all this time?

Always.

• Guests

Posted 23 July 2010 - 05:21 PM

QUOTE(Nincha @ 23. 7. 2010 - 15:47) View Post

6. knjiga je tut meni sicer ena ljubših, a najmnajkrat prebranih, ker se enostavno ne morem soočat s tem Gradišnikovim prevodom. Sama sem, enako kot ti, knjigo naročila v predprodaji, zdej mi je pa bedno kupit prevod Kende, čeprav se k temu zelo težko spravim. Teh njegovih umotvorov se mi pač ne da brati. Sej moram nujno kupit še angleške knjige, sploh ne vem kako to, da imam samo sedmo doma v originalu ermm.gif

[size=1]js sm brala v anglescini od 3. knjige naprej. Gradisnikov prevod je pa katastrofalen, ja. [/size=1]
  • 0

#2689 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 23 July 2010 - 10:21 PM

IPB Image

IMDb

In the future humans have extended and improved our lives through highly sophisticated and expensive mechanical organs created by a company called "The Union". The dark side of these medical breakthroughs is that if you don't pay your bill, "The Union" sends its highly skilled repo men to take back its property... with no concern for your comfort or survival. Former soldier Remy is one of the best organ repo men in the business. But when he suffers a cardiac failure on the job, he awakens to find himself fitted with the company's top-of-the-line heart-replacement... as well as a hefty debt. But a side effect of the procedure is that his heart's no longer in the job. When he can't make the payments, The Union sends its toughest enforcer, Remy's former partner Jake, to track him down.

Cast:
Jude Law ... Remy
Forest Whitaker ... Jake
Alice Braga ... Beth
Liev Schreiber ... Frank
Carice van Houten ... Carol
Chandler Canterbury ... Peter
Joe Pingue ... Ray

Jezus, ne vem no. Dolgočasen film, res. Brezveze akcija, brezveze dialog. Konec je kar odpuljen, ampak mi je bilo njemu navkljub žal minut ki sem jih zapravil za film. :<

4/10
  • 0

#2690 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29953 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 24 July 2010 - 02:45 PM

QUOTE(urš @ 24. 7. 2010 - 15:45) View Post

Asterix aux jeux olimpiques biggrin.gif

joj, men je pa tko glup, da je že grotesken. to sva v Aziji gledala, je bil na sporedu glih pred bedtime.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2691 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 24 July 2010 - 02:49 PM

Asterix in Kleopatra je boljši k ta smile.gif Tam so vsaj pristen humor in izvirne scene smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#2692 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 July 2010 - 04:44 PM

Tudi jaz sem si končno ogledala film I Love You Phillip Morris (2009). Se pridružujem pohvalam predhodnic,
film je dober in zabaven. In res nekoliko drugačen in mene je uspel presenetiti, jaz sem res mislila,
da je umrl od AIDSa
. : ) (si predhodno nisem prebrala zgodbe o realnem Russell-u). Pred filmom,
če bi poznala zgodbo, bi bila malo skeptična nad izbiro Jim-a Carrey-a, ampak neupravičeno. Več kot
odlično je opravil z vlogo, meni je on všeč. Presenetil me je tudi Ewan McGregor (blazno mi je bil edino
všeč pred "mnogimi" leti v Transpottingu) v vlogi Morrisa, haha, meni je šlo skos na smeh, obenem pa
sem gojila neko simpatijo do tega nedolžnega karakterja. : ) Konec všečen, še dobro, da je zadeva po
resnični zgodbi, sicer bi znali zadevo zajebati. Skratka, precej zabaven film, ob katerem meni ni bilo
dolgčas niti sekundo.

8/10

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2693 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 July 2010 - 05:07 PM

Pogledala City Island in imam nekako deljeno mnenje. Film definitivno ni slab, je pa samo za določeno skupino ljudi. Mogoče se v njem najdejo tisti, ki na življenje gledajo malo bolj poglobljeno. Meni je bil všeč, ampak ne bi ga imenovala za presežek.
Dodeljujem 7/10 .
  • 0
Viens, reste ici!

#2694 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 July 2010 - 10:47 PM

Pravkar sem se vrnila iz kina, pogledala sem Inception.

V bistvu to ni nekako moj žanr, ker ne maram teh znanstveno-fantastičnih stvari. Ampak tukaj se ne gre toliko za znanstveno fantastiko, ampak za nekaj globljega.
Prvih deset minut nisem imela pojma o čem se vse skupaj gre, sploh si v bistvu nisem znala predstavljati. Po tem sodim dobre filme! Ampak te zgodba hitro potegne v sebe in dve uri in pol sta minili kot bi mignil res. Ko je fant pogledal na uro in rekel, da je še 20min do konca, sem bila ekstra presenečena.
Kaj več ne bom izdala, res je vreden ogleda, Leo DiCaprio igra odlično, pa še vedno lepši je z leti. biggrin.gif Edino kaj se mi je mogoče malo vleklo pri filmu, je bil konec. Bi ga lahko za kakih 10min skrajšali.
Vseeno 9/10.
  • 0
Viens, reste ici!

#2695 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 July 2010 - 07:35 PM

Everybody's Fine (2009)

IPB Image

Zelo simpatičen filmčić, lahkoten, a ne kar en, ki se izgubi v povprečju.
Govori o medčloveških odnosajih, o tem, da ni vse tak, kot se zdi ... o tem, da je treba vezi negovati, itd.
Igralska zasedba solidna - Robert De Niro najbolj izstopa, ostali so sicer bolj v ozadju (Drew Barrymore, Kate Beckinsale, Sam Rockwell).
7,5/10

Exam (2009)

IPB Image

Ta film me je pa fino presenetil. Že to, da se nikjer ni o njem govorilo, me je navdajalo z optimizmom.
Tudi igralci so skorajda popolnoma neznani.
Privlačna misteriozna zadeva, ki vključuje 8 talentiranih kandidatov za prestižno in misteriozno delovno
mesto ... znajdejo pa se na precej nenavadnem končnem izpitu. Konec filma mi je bil tudi povšeči,
le ena zadeva mi je bila jasna že od začetka, ampak to mi vseeno ni kazilo celotnega vtisa.

9/10

• 0

• Guests

Posted 25 July 2010 - 09:10 PM

Pri I Love You Phillip Morris se strinjam s predhodnicami, fajn film, dam mu 8/10, Carey mi ful vredu igra, poleg bi pa rajs koga drugea gledla kot Ewana Mcgregorja, namrec, Ewan mi je en od najljubsih igralcev in se sploh nism mogla vzivet v zgodbo, kjer je on gej, skoz mi je slo na smeh, ko sta se lupckala... smile.gif Drugac pa super zgodba, res nism privakovala tistega z AIDSOM, pa glede na to da je po resnicnih dogodkih - noro!

Ta vikend pogledla se The Lovely Bones in Chloe. Oboje mi je blo bolj tk tk, prvemu dam 7/10, ker mi je bil dolgocasen. Super ideja, zasnova itd., ampak zame slaba izvedba. Na trenutke mi je blo ful zalostno, in na trenutke fuuul grozno, ko sem mislila, da bo se sestro dobil, tk da skor nism mogla vec gledat, ampak potem so se pa ti deli v "in between" tk vlekli, da mi je to vse pokvarlo.

Chloe dam 6,5/10, isto - dolhcajt, zgodba totalno predvidljiva, sploh se mi ne zdi vredu razdelano in zakljuceno... skoda, ker igralci so pa fajn.
  • 0

#2697 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 25 July 2010 - 10:12 PM

Fish Tank 2009

IPB Image

http://www.imdb.com/title/tt1232776/

Zelo dobra britanska drama, ki spremlja življenje 15-letne Mie, ki si najbolj od vsega želi postati plesalka. To je edino, kar ji daje upanje - vsaj zdi se tako. Predstavi se kot arogantna in nezlomljiva persona, a v resnici se pod površino njene osebnosti skriva krhka deklica, ki se proti koncu filma tudi zlomi.
Živi v neurejeni družini z mlajšo sestro in mamo, za katero je nekaj popolnoma vsakdanjega, da s svojima hčerkama pije pivo in kadi.
za Mio se življenje spremeni, ko mama pripelje domov novega fanta, ki pokaže interes v njeni želji po tem, da bi postala plesalka.
Čeprav se sama po sebi Mia ne zdi naivna, pa vseeno nasede njegovi, na videz popolni a zlagani podobi.

8,5/10
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#2698 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 25 July 2010 - 11:16 PM

Da še sama malo pokomentiram, kar sem pogledala v zadnjih dneh...

Sherlock Holmes

IPB Image

Veliko sem pričakovala od tega filma, sploh zaradi dobrih kritik in res me ni razočaral. Uživala sem v njem vsako minuto, dve uri mineta takoj.

Zgodba je dobra, se lepo odvija, ni dolgočasna, malo akcije, humornih vložkov. Igralci so bili super, Downey, Jude Law sta dobro upodobila Shelocka in Watsona. Humorni vložki so mi bili zakon, ful sem se narežala.

Sicer nisem gledala kakšne starejše različice Sherlocka Holmesa, tako da ne morem primerjati s tem, kar je po eni strani še boljše. V glavnem super film, res prava sprostitev. Mi je žal, da si ga nisem že prej pogledala.

9/10

The princess and the frog

IPB Image

Od te risanke sem tudi pričakovala malo več, ampak me je pa razočarala. Mogoče je k temu dosti pripomoglo tudi dejstvo, da sem gledala sinhronizirano verzije in sem bila čisto živčna zraven, sploh ne vem, kako sem sploh zdržala do konca.

Zgodba nič novega, princ se spremeni v žabca in le poljub princese ga lahko reši. Niti za nasmejat ni bilo ravno veliko priložnosti, mogoče ene parkrat, drugače pa res nič posebnega, zaradi česar bi ostala v spominu.

5/10

• 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2699 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 26 July 2010 - 07:48 AM

QUOTE(Ana @ 24. 7. 2010 - 23:47) View Post

Pravkar sem se vrnila iz kina, pogledala sem Inception.

V bistvu to ni nekako moj žanr, ker ne maram teh znanstveno-fantastičnih stvari. Ampak tukaj se ne gre toliko za znanstveno fantastiko, ampak za nekaj globljega.
Prvih deset minut nisem imela pojma o čem se vse skupaj gre, sploh si v bistvu nisem znala predstavljati. Po tem sodim dobre filme! Ampak te zgodba hitro potegne v sebe in dve uri in pol sta minili kot bi mignil res. Ko je fant pogledal na uro in rekel, da je še 20min do konca, sem bila ekstra presenečena.
Kaj več ne bom izdala, res je vreden ogleda, Leo DiCaprio igra odlično, pa še vedno lepši je z leti. biggrin.gif Edino kaj se mi je mogoče malo vleklo pri filmu, je bil konec. Bi ga lahko za kakih 10min skrajšali.
Vseeno 9/10.

IPB Image

jaaa js sm ga ut gledla takrt k ti Ana smile.gif men je biu zakon film ♥♥♥
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#2700 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 July 2010 - 08:51 AM

dry.gif

Piši lepše, no; že tako poneumlja internet, ampak ne spodbujajmo tega.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users