Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36200 replies to this topic

#26841 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28782 posts

Posted 11 September 2012 - 10:42 PM

Jaz hodim k frizerju tako kot Kami, na slaba dva meseca iz enakega razloga kot ona. : ) Plačam toliko kot Sarah za enake storitve. Ponavadi se vsakič tudi malo postrižem, zadnje čase me hitro začnejo motiti predolgi, razpotegnjeni lasje, podobno kot pravi _M_, vzdržujem dolžino do ramen.

Revij pa ne berem, net in knjige. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#26842 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26303 posts

Posted 12 September 2012 - 06:58 AM

Jaz hodim na 2 meseca (striženje, ker barvam se ne). Plačam 17€.

1x na mesec mi pristriže frufru in odbrije spodnjih 3cm las.
  • 0

#26843 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5860 posts

Posted 12 September 2012 - 07:45 AM

jaz sem hodila na 2 meseca na striženje in barvanje. cena: 37 € za vse. sedaj sem malo bolj zanemarjena in se je ta čas podaljšal. v petek sem se pa naročila (pridružila mami) za barvanje pri miču (kamor sem hodla pred leti) in me je kap zadela ko sem videla cenik. okoli 50€ za barvanje. me kar v želodcu zvija ob misli na ceno.
  • 0

#26844 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 September 2012 - 07:47 AM

Ja, take so cene v LJ. Sem tudi jaz zadnjič dala za barvanje 52 evrov.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#26845 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26303 posts

Posted 12 September 2012 - 08:13 AM

Ej a se je kateri že zgodilo, da je imela menstruacijo v presledkih?

1. dan "priprava"
2. dan - kot normalen prvi dan prave menstruacije
3. in 4. dan NIČ
5. dan - menstruacija

wtf?
  • 0

#26846 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12176 posts

Posted 12 September 2012 - 08:16 AM

Ja, jaz imam včasih kr ene prazne dni vmes.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#26847 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 12 September 2012 - 08:17 AM

Tudi jaz. Ko že misliš, da je konec. Pa ni. :)
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#26848 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26303 posts

Posted 12 September 2012 - 08:20 AM

Ej to se mi še ni zgodilo... Prav vesela sem bila ..uno - o super, menstra 2 dni! Zakon! Potem grem pa danes zjutraj na WC pa svetlordeča kri (k prvi "pravi" dan)... :down:
  • 0

#26849 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23752 posts

Posted 12 September 2012 - 08:39 AM

Meni se to še ni zgodilo. Imam vedno redne in približno enake. :)

Na striženje grem na 2-3 mesece. Skrajšat fru fru in konice.

Jaz revij ne kupujem. Preberem kak članek edino v Življenje in tehnika, ker je fant naročen. Da bi bila naročena na razne Cosmote, Eva, Lepa in zdrava pa mi je totalno brezveze, ker so notri same reklame, trači in povsod isti članki, kako osvojiti fanta v 10 potezah in kako ga zmešati v postelji. Če bi se že naročila na kakšno revijo, bi se na National Geographic ali kaj podobnega.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#26850 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 12 September 2012 - 08:42 AM

Pa še te revije so itak vse prepisane/prevedene ... vsaj večina. Sem mnogo let kupovala Evo, potem pa pridem v Oxford in vidim, da obstaja Eve. :S

Posted Image

Glasujem za National Geographic, če že. :) ;)

Ali pa si kaj v originalu naroči, angleščini, boš še jezik trenirala.

Edited by Kinky, 12 September 2012 - 08:44 AM.

• 0

#26851 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 12 September 2012 - 09:45 AM

jaz hodim k frizerju na pol leta (odkar redno uporabljam masko za lase), barvam se doma 1x na mesec...
glede revij pa morda še kake finance, manager :) drugače pa tudi jaz navijam na national geographic
  • 0

#26852 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28782 posts

Posted 12 September 2012 - 10:08 AM

Tudi jaz sem to danes naredila in je prima! Sem pa svežo baziliko in rjavi sladkor pretresla v Jamie Oliver Flavour Shakerju!
Mi je pa dejansko res ven prišel bazilikin sladkor, skoraj listja ni bilo, samo zeleni sladkor, zakon!

Posted Image

Tiste, ki imate Jamie Oliver flavour shaker, se ga da morda naročiti v kateri izmed (naših) spletnih trgovin?

Ha ha, Marmelada, dobro napisano glede revij. Sem tudi jaz za National Geographic, morda tudi v originalni izvedbi, čeprav potem lahko že preseže okvire lahkotnega branja. Jaz bi tumbala za vsako angl. besedo posebej, iskala po slovarju itd.. Včasih je pač treba dati tudi možgane na off. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#26853 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46327 posts

Posted 12 September 2012 - 10:14 AM

Angleški National Geographic IMO nima težkega besedišča.
  • 0

#26854 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26303 posts

Posted 12 September 2012 - 10:40 AM

Ali pa Science illustrated!
  • 0

#26855 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27947 posts

Posted 12 September 2012 - 11:11 AM

Kje kupite Moleskine planerje?
  • 0

#26856 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30195 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 12 September 2012 - 11:21 AM

_Planet_, mislim, da majo ta šejker v 1001 dar (no, vsaj mel so ga 2006, ko sem ga za bivšega kupila).
ora, js kr v Mladinski knjigi.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#26857 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27947 posts

Posted 12 September 2012 - 11:23 AM

Hvala.
  • 0

• Guests

Posted 12 September 2012 - 11:36 AM

Ma, ne vem, če se mi bo dalo navsezgodaj zjutraj ubadati z angleščino :) Kakšne Finance, maybe.
Hvala za ideje!

Še eno vprašanje: rada bi se nekam vpisala za status (izobraževanje odraslih). Kakšna ideja, kje bi to bilo ugodno? Kolikor sem jaz naokoli klicarila, so cene okoli 200 eur in gor, kar mi je kar dosti, ena kolegica se je lani vpisala za 70 eur, ampak žal letos tam nimajo več izobr. odraslih.
  • 0

#26859 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 12 September 2012 - 12:00 PM

Težko, zdaj so res kar take cene. Meni ni denarja za to žal, itak delaš preko študenta in si hitro povrneš denar. Računaj, da si brez statusa na slabšem (ok, razen, če te starci financirajo). Vsak mesec plačuješ zavarovanje (če nimaš statusa, ti starši), potem izpite, ki so ti ostali (starši), pijačke, obleke, študijsko literaturo... Se da brez statusa, a si na grbi staršev. Ni šans, raje dam tudi 200,300 € in sem sam svoj človek :D
  • 0

• Guests

Posted 12 September 2012 - 12:07 PM

To imaš prav. Ampak, če se je kje možno vpisati za manj denarja, bom šla valda tja. Ne morem pa vedeti, če se ne pozanimam. Do sedaj najcenejša "ponudba" je 160 eur. Upam na še manj :) V vsakem primeru pa se bom nekam vpisala.
  • 0

4 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users

Bing (1)