Moji jedilniki niso tako pestri, ker se mi ful ne da
- 3 bele štručke s sezamom, kava
- špageti z bolognese omako, kos pizze
- prebranec, paradižnikova solata
Posted 05 October 2015 - 06:32 PM
Moji jedilniki niso tako pestri, ker se mi ful ne da
- 3 bele štručke s sezamom, kava
- špageti z bolognese omako, kos pizze
- prebranec, paradižnikova solata
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 06 October 2015 - 07:37 AM
2 tk jajci, paradižnik, kumara, tuna s kislo smetano, avokado
Chia puding in Maxxdessert, Dorina s stevio
Losos, blitva, malo krompirja
Posted 06 October 2015 - 08:28 AM
Včeraj:
krof, kava z mlekom
kapučino
golaž s polento, solata, deci vina
malo avokada, en čisto majhen kos jabolčnega štrudlja in prav tako majhen kos jogurtovega peciva
Danes:
kruh s semeni z maslom in marmelado, kava z mlekom
korenčkova juha, piščannčja prsa s papriko in čebulo, solata
jogurtovo pecivo, kava
za večerjo pa še ne vem
Posted 06 October 2015 - 12:38 PM
zajtrk: umetne slive dvakratne velikosti normalnih z okusom nektarine , ovseni kosmiči z mlekom, banano in kakvom
kosilo: file lososa, polnozrnati peresniki s korenčkom, rumeno in zeleno papriko v paradižnikovi omaki z baziliko
malica: skleda mešane solate (ogromna kumara, zelena paprika, rdeča paprika, zelena solata, paradižnik)
večerja: grenivka, 3/4 glave kuhane cvetače
Posted 06 October 2015 - 01:08 PM
After all this time?
Always.
Posted 06 October 2015 - 02:04 PM
Ma jaz jem zdravo že skozi, tudi v Lj sem si raje kuhala sama kot pa jedla na bone, ker me je v večini primerov potem bolel trebuh, zdaj se mi pa ful ne da nekaj kuhat, pa omejena sem s kuhinjskimi pripomočki in za kosila samo šopam prepraženo zelenjavo s polnozrnatimi OH-ji (različna zelenjava + rjavi riž/rjava pašta/kvinoja trikolore, itd.), s kako omako zraven ali pa ne, pa nekako se še oklepam zadnjuh poletnih plodov, ker nočem prešaltat na zimo. Komaj čakam, da se dokopljem mamine kuhe, sem ji že napovedala kaj vse bi jedla, od bureka do jote.
Ob vikendih si pa privoščim, ker smo vsi na kupu, živim k'o car international edition.
Posted 06 October 2015 - 02:06 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 06 October 2015 - 02:38 PM
Z: 3 mandarine
K: avokado + paradižnik + kruh
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 07 October 2015 - 07:27 AM
2 jajci, paradižnik, kumara, avokado, olive, feta sir
homemade proteinska ploščica iz kokosa in wheya
zelenjavna juha, jabolčna pita
Posted 07 October 2015 - 09:01 AM
verjetno tako:
kruh z maslom in marmelado, kava z mlekom
mango
segedin, solata
kava
listnato testo s sezamom in sirom
segedin
Posted 08 October 2015 - 09:58 AM
Super, Anouk
kava z mlekom (tok mi je nagravžna z rastlinskim mlekom, da ne vem kako naj še probam)
ovseni kosmiči, sojino mleko, presna marmelada (zelo dobra, preprosta in polna aok)
velike školjke (testenine) s paradižnikovo omako s šampinjoni in koruzo
jabolko
ostanek kosila
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 08 October 2015 - 10:10 AM
Katero mleko pa uporabljas? Jaz si za v kavo lesnikovega (alpro) kupim, ampak to je res dvakrat na leto menda Itak pijem v bistvu mleko s kavo in ne kontra, kava je bolj kot zacimba
Z: sadje, navadni sojin jogurt, pistacije in indijski orescki
K: sendvic z arasidovim maslom, humusom in kumaro + solata s koruzo in leco
V: krompir v oblicah, korencek, strocji fizol in cvetaca v "beli omaki" (zacinjen besamel) - na zeljo fanta
Pa mika me, da bi mafine spekla, edino odlocit se moram, katere.
Posted 08 October 2015 - 10:30 AM
Sojino, riževo, lešnikovo, mandljevo...vse sem že probala, se pa ravno tolčem po glavi, ker še nikoli nisem probala samo mleka s kavo, vedno naredim kavo na vodi in potem dodam mleko Pa še instant pijem in bi moralo biti sila preprosto. Bom popoldne.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 08 October 2015 - 10:40 AM
Z instant kavo mora bit res enostavno, ja. Jaz ponavadi mocno skuham in jo potem z mlekom "razredcim", heh. Nisem nikoli redno pila kave take ali drugacne, tako da nimam tezav z doseganjem prejsnjih standardov
Posted 08 October 2015 - 11:05 AM
Z: ovseni kosmiči v mleku z banano <3, pest mešanih oreščkov
M: jabolko
K: rjav riž s česnom, porom, rumeno in zeleno papriko ter paradižnikom, 2 piščančja fileja
M: skleda zelene solate s par kockicami fete
V: skuhala bom porovo juho (korenček, krompir, por), komaj čakam , 2.5 dl jogurta
Posted 08 October 2015 - 12:41 PM
Meni se rizevo se vedno zdi najbolj primerno za kavo, ker ima nevtralen sladkast okus, ki se ga hitro navadis. Jaz si ga zdaj tistih parkrat na leto, ko pijem kavo, dodam priblizno 1/3 ali pa pijem kar crno. Ob vonju kravjega mleka mi je ze leta slabo, ker voham kravji gnoj in bi pomoje bruhala, ce bi ga spila. Ne vem kako tega nisem prej opazila.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 08 October 2015 - 05:31 PM
Jaz sem se navadila piti kavo brez kakršnegakoli mleka, sem pa v lokalu že pila zelo dobro kavo z riževim mlekom.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 08 October 2015 - 07:39 PM
Jaz sem enkrat pri prijateljici pila ledeno kavo in jo vprašam, če to tok sladka, ker je bila noro sladka in je rekla, da ne, da je samo riževo mleko notri. Se mi je zdelo no go za tiste, ki si drugače ne sladkamo kave.
kruh z maslom in marmelado, kava z mlekom
segedin, solata
rafaello kolač, kava z mlekom
pol pladnja kot sirovo-porovega bureka, pol piva
Po tem zadnjem obroku sem mrtvo sita, ampak je bilo tako dobro, da se nisem mogla upreti .
Posted 08 October 2015 - 07:48 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 October 2015 - 07:17 AM
Včeraj:
2 tk jajci, 2 rezini mortadele, sir, paradižnik, kumara, olive, avokado
Maxxdessert, smetana, čokolada
Whey, hruška
Boranja z mletim mesom, pol kosa kruha
0 members, 0 guests, 0 anonymous users