Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#2661 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 06 April 2009 - 09:53 AM

Na niso resni, no, še vedno so marčevske akcije. rolleyes.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2662 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 April 2009 - 11:57 AM

Mene tudi ful živcirajo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2663 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 06 April 2009 - 05:39 PM

Kateri regenerator bi bil bolj primeren za tanke, hitro mastne lase, ker bi jim rada dodala malo volumna? Sexed up ali thickening?
  • 0

#2664 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 April 2009 - 05:56 PM

Vzemi tistega, ki nima nobenih silikonov, ker znajo obtežit. smile.gif
Sexed-Up ima precej silikonov in nobenih ekstraktov, samo malo aminokislin.
Thickening pa je sestavinsko izredno kvaliteten, vsebuje veliko pantenola, aminokislin in veliko rastlinskih ekstraktov.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2665 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 06 April 2009 - 06:01 PM

Pa nebi Thickening zmasil las zato ker je hranilen?
  • 0

#2666 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 April 2009 - 06:02 PM

Meni se sploh ne zdi hranilen, ne vsebuje nobenih olj. hmm.gif Ima pa ekstrakte kivija in limone, ki na lasišče delujejo osvežilno.
  • 0

#2667 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 06 April 2009 - 06:07 PM

Aha, najlepša hvala. Bi bil kateri drug mogoče še primernejši za volumen? Samo, če se ti slučajno kaj sanja, te nočem sekirat, sem pa pregledala že vse ocene na večih forumih, pa se še vedno ne morem odločit, ker mi je res škoda dat tolk dnara, da mi kasneje ne bi ustrezal.
  • 0

#2668 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17000 posts

Posted 06 April 2009 - 06:17 PM

Mene ful živcira da pri pranju z šamponom Brunette goddess lasje niso mehki ampak tako ''bremzajo''.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2669 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 06 April 2009 - 06:33 PM

Ja, malo pa mogoče res ... samo čudno, glede na to, da je hranilen (če se ne motim).
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#2670 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 06 April 2009 - 06:53 PM

QUOTE(ora @ 6. 4. 2009 - 19:07) View Post

Aha, najlepša hvala. Bi bil kateri drug mogoče še primernejši za volumen? Samo, če se ti slučajno kaj sanja, te nočem sekirat, sem pa pregledala že vse ocene na večih forumih, pa se še vedno ne morem odločit, ker mi je res škoda dat tolk dnara, da mi kasneje ne bi ustrezal.

Balzami ti k volumnu kvečjemu ne pomagajo, ker lase vseeno malenkost obtežijo, pa ni važno kaj ima notri poleg tega balzam na nanašaš direktno na lasišče smile.gif
V tem primeru bi bila bolje kakšna pena ali pa kakšen čistilen šampon(v mislih imam takega ki ne vsebuje olj).
  • 0

#2671 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 06 April 2009 - 07:02 PM

Vse to že mam, ampak rabim še regenerator smile.gif Prav zarad naštetih lastnosti sem trenutno brez, kar občasno rešujem z olivnim oljem, ki je edino, ki mi ne naredi katastrofe na glavi in se lepo spere, ima fajn učinek, ampak deluje le če je na laseh po par ur. Vem tudi, da se balzama ne nanaša na lasišče, sploh ker imam mastne lase. Zdi se mi le, da balzam, ki je namenjen za volumen, najbrž ne bo imel nasprotnega učinka. Balzami, na katerih piše, da so za mehke in voljne lase, ponavadi povzročajo polizanost. Mislim, da sem poskusla že skoraj vse, zato hočem zdaj preizkusit še TIGI in sem samo vprašala za mnenje. smile.gif
  • 0

#2672 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 April 2009 - 08:34 PM

Poleg omenjenega Thickening bi bil še Moisture Maniac, ki je tudi lahek in brez olj, ampak je prvi sestavinsko kvalitetnejši, ker vsebuje aminokisline (ki dolgoročno učvrstijo lase in povečajo volumen) in nekaj fajn osvežilnih ekstraktov. Drugi od TIGI ne bi bili primerni.
  • 0

#2673 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 06 April 2009 - 08:59 PM

Hvala
  • 0

#2674 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 07 April 2009 - 06:58 AM

QUOTE(tašika @ 6. 4. 2009 - 19:17) View Post

Mene ful živcira da pri pranju z šamponom Brunette goddess lasje niso mehki ampak tako ''bremzajo''.

Zanimivo, meni pa ta šampon naredi res lepe lase, mehke, dišeče, pa imam barvane drugače. I'm happy. smile.gif

Kje so zdaj akcije, meni je vsega zmanjkalo. ohmy.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2675 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 07 April 2009 - 07:58 AM

ora, kateri šampon pa uporabljaš? Jaz imam tudi probleme z mastnimi lasmi, pa me zanima. smile.gif
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#2676 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 07 April 2009 - 02:12 PM

aprilske akcije so gor.
jaz sem naročila dumb blonde komplet.
  • 0

#2677 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 07 April 2009 - 02:48 PM

Jst bi ful mela self absorbed šampon, balzama pa ne. A bi si katera delila to akcijo? Lahko tudi vsaka pol šampona, pol balzama? biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2678 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 07 April 2009 - 03:28 PM

Tako bedne akcije so da mi gre na kozlanje rolleyes.gif Resnično.Zadnje čase devaje krneke stvari gor.
  • 0

#2679 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 07 April 2009 - 04:08 PM

A je kaj vredu za skravžlane lase?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2680 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 07 April 2009 - 04:40 PM

Foxy Curls imajo - balzam in šampon v velikih 750 g pakungah. Mhmm jst bi imela to dvoje, ker je vonj tooook mjamiiiiiiii wub.gif Kaj pa drugače - je katera sprobala že ta šamponček in balzam?
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users