Jump to content

Photo

Vprašanja

• Please log in to reply
5699 replies to this topic

#2661 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 July 2011 - 08:55 AM

Skor me je kap, ko sem vidla kakšne so drugače cene Ipanema japank! ohmy.gif In bi si jih rada naročila in sem ful zmedena glede številk. Ker: na mojih piše BRA 39/40, EU 41/42 ( blink.gif ) in Ameriška 10. Haloo, to se sploh ne sklada, UK pa ne piše. Ker 39/40 na uradni strani je UK 6/7, US 8/9. In ne vem kero cifro!
  • 0

• Guests

Posted 01 July 2011 - 09:18 AM

Meni se tudi zdijo kar normalne. Ampak a se Vero Modo sploh da z asosa naročit? Al je tako kot z Mangom, ki se ga ne da, ker se ga pri nas dobi v trgocinah?
  • 0

#2663 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17326 posts

Posted 01 July 2011 - 09:51 AM

Ne, ni opomb. Se da naročit smile.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

• Guests

Posted 01 July 2011 - 09:59 AM

Aha, kul. Dobro vedeti. smile.gif
  • 0

#2665 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46064 posts

Posted 01 July 2011 - 10:20 AM

QUOTE(Plain Jane @ 1. 7. 2011 - 9:55) View Post

Skor me je kap, ko sem vidla kakšne so drugače cene Ipanema japank! ohmy.gif In bi si jih rada naročila in sem ful zmedena glede številk. Ker: na mojih piše BRA 39/40, EU 41/42 ( blink.gif ) in Ameriška 10. Haloo, to se sploh ne sklada, UK pa ne piše. Ker 39/40 na uradni strani je UK 6/7, US 8/9. In ne vem kero cifro!
Pri nas kar fajn nabijejo cene. down.gif Če ti to kaj pomaga - na mojih piše so EUR 38, BRA 36, US 7. Št. noge imam sicer 38.
  • 0

#2666 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 July 2011 - 02:47 PM

Hvala! Sem potem ugotovila, da mi je 40 v redu (tud moje so verjetno tok, ne vem zakaj na mojih piše 41/42, res ne). Tako, da če bom naročila bom lepo vzela UK 7.
  • 0

#2667 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 July 2011 - 02:49 PM

Kolko pa stanejo pri nas ?

• 0
Viens, reste ici!

#2668 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 July 2011 - 02:52 PM

Čis navadne so 17€, take mal bolj posebne al pa od Gisele so pa tud 33€. V Giga Sportu v City Parku so sicer znižane 20%. Tud tam majo še največjo izbiro. V Transportu so čis revni, v Humanicu isto.

Skor sem znorela, ker sem probavala ene v Transportu in niso mel cifre in mi je rekla, da jih majo v Supernovi, tam me je pa samo čukast gledala. Pa samo zato sem šla tja! down.gif
  • 0

#2669 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46064 posts

Posted 01 July 2011 - 03:03 PM

Jaz sem moje v Braziliji kupila za cc. 5€-10€ (se več ne spomnim točno).
  • 0

#2670 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 July 2011 - 08:42 PM

Kako se kliče ta tip torb? Iščem kaj podobnega po Ebayu, pa ne vem kaj vtipkat da mi išče take modele. To je sicer Balenciaga, jaz bi pa kaj v taki podobni obliki.

IPB Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2671 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86057 posts

Posted 07 July 2011 - 08:45 PM

Tote.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2672 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 July 2011 - 08:47 PM

Hmm, ja tote sem že poskusila, sam nič kej pametnega ne najde:
http://shop.ebay.com...-All-Categories
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2673 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 July 2011 - 09:16 PM

Motorcycle bag je! thumbup.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2674 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86057 posts

Posted 07 July 2011 - 09:40 PM

City Motorcycle je ime te Balenciagine, ne definicija takih torb.

• 0

― V. Van Gogh

#2675 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 July 2011 - 07:27 PM

V Zari AJEBES.jpg sem kupila eno usnjeno torbico, katera mi noro pušča sledi po oblačilih (eno majico mi je že
uničila in tisto sranje ne gre nikak ven). Je sicer prijazno opozorilo, da pušča sledi, a nisem pričakovala, da
bo mi skoraj celo desno stran in hrbet obarvala. Zanima me, če lahko sploh kaj naredim v zvezi s tem? Jo
operem? Ali pa bom jo nosila na črna oblačila. Again: AJEBES.jpg

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2676 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86057 posts

Posted 17 July 2011 - 01:30 AM

Kako bi oprala usnjeno torbico? Pomoje jo lahko z obrazložitvijo vrneš, sem brala, da se je eni isto zgodilo in so ji vrnili denar.
Upam, da ne bo meni puščala barve. :S
Drugače pa res bedno, tudi za majice. Jaz imam zadnje čase kar dobre izkušnje z Zaro, moram rečt. Precej stvari je spet made in Spain in se zelo pozna pri kvaliteti.

• 0

― V. Van Gogh

#2677 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 July 2011 - 11:44 AM

Ne vem, kako bi jo oprala. Na roke? Samo razmišljam. Je pa tako usnje - semiš. Sklepam,
da bi takrat šla malo barva dol in bi bilo boljše. Vprašanje pa, v kakšnem stanju bi ostala.
Je pa to taka mala in simpl torbica, znižana je bila s 25€ na 10€, zato je ne mislim vračati, pa še všeč mi je. :/
Je pa made in India.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2678 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86057 posts

Posted 17 July 2011 - 12:07 PM

Ne, usnja se ne pere. XD Mi je pa čudno, da je usnjena, za 25.

• 0

― V. Van Gogh

#2679 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 July 2011 - 12:57 PM

Ja, piše gor. 100% leather.
  • 0

#2680 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86057 posts

Posted 17 July 2011 - 01:13 PM

Svašta, noro. Jaz sem videla vse usnjene za 50+, pa še to čisto majhne.

• 0

― V. Van Gogh

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users