Pred dnevi sem pogledala tudi Begin Again in mi je bil presenetljivo všeč. Tak prikupen, luškan film.

SPLOŠNA RAZPRAVA o FILMIH in priporočila
Posted 25 August 2015 - 04:51 PM
Posted 25 August 2015 - 06:19 PM
Meni je bil tudi super, pa muzika je bla faaaajn.
Posted 31 August 2015 - 08:02 AM
https://www.youtube....h?v=Mh2ebPxhoLs
MOČNO priporočam ogled, meni je bil eden najboljših športnih filmov. Material za Oskarje, zagotovo. Gyllenhaal je čedalje boljši, v tej vlogi se je resnično izkazal.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 18 September 2015 - 06:58 PM
Pompeii - tale pa res zmaga v kategorijah najbolj klišejski film in najbolj leseni igralci. Čeprav moram priznat, da kljub vsej lesenosti Kit Harrington kar dobro zgleda v tem filmu, pa še manj cunj ima na sebi kot v GoT.
The Judge - Dobra drama. Dovolj zanimiva zgodba ter odličen Robert Downey jr. in Robert Duvall kot odtujena oče in sin = fajn film.
August in Osage County - tudi tole je še ena dobra drama o odnosih v fucked-up družini. Meryll Streep v vlogi matere blesti.
Gone Girl - tale film pa je eden boljših kar sem jih gledala v zadnjem času. Zanimiv, napet, s presenetljivim koncem. Rosamund Pike pa fenomenalno odigra svojo vlogo.
Posted 18 September 2015 - 08:21 PM
Gone Girl je pa fenomenalen, ga bom sigurno se kdaj pogledala. August: Osage County mi je bil tudi zelo vsec.
― V. Van Gogh
Posted 18 September 2015 - 08:27 PM
Gone Girl je pa fenomenalen, ga bom sigurno se kdaj pogledala.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 September 2015 - 07:56 AM
Pompeii - tale pa res zmaga v kategorijah najbolj klišejski film in najbolj leseni igralci. Čeprav moram priznat, da kljub vsej lesenosti Kit Harrington kar dobro zgleda v tem filmu, pa še manj cunj ima na sebi kot v GoT.
Podpis!!! Imela sem občutek, da so bolj stavili na Kitove izklesane mišice in nasploh izgled, kot pa na zgodbo in igralske sposobnsti prisotnih.
[Napoleon]
Posted 25 September 2015 - 09:22 AM
Belle (2013) super film. Obožujem to obdobje in sem res uživala ob gledanju.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 25 September 2015 - 09:49 AM
Thanks for Sharing (2012)
Soliden film, ki ga prištevam v kategorijo lahkotnih filmov, ki jih pogledaš, se nasmehneš in trenutek zatem že pozabiš.
The Water Diviner (2014)
Tole pa je soliden režijski prvenec Russlla Crowa. Sicer je precej klišejski, z enoplastnimi liki, ima luknje v scenariju in napačno predstavi zgodovinski trenutek v katerega je postavljen, ampak je vseeno dovolj zanimiv, da je gledljiv.
Posted 25 September 2015 - 01:45 PM
Belle (2013) super film. Obožujem to obdobje in sem res uživala ob gledanju.
Ga ravno gledam.
Kateri so še kaj drugi filmi, ki prikazujejo to obdobje? Mogoče veš?
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 25 September 2015 - 02:30 PM
Ga ravno gledam.
Kateri so še kaj drugi filmi, ki prikazujejo to obdobje? Mogoče veš?
Meni so bili dobri:
Poslednji Mohikanec
The Mission
The Duchess
Serija filmov - Hornblower
The Three Musketeers
Pa nadaljevanka Outlander
(pri meni je vse bolj vezano na UK, ostalih evropskih ali ameriških ne poznam toliko)
Sem pa bolj ljubitelj zgodnjega 19 stoletja (Jane Austen, Tomas Hardy, Bronte, Dickens )
Put A Kilt On It!
Posted 25 September 2015 - 02:33 PM
Pred dnevi sem pogledala tudi Begin Again in mi je bil presenetljivo všeč. Tak prikupen, luškan film.
se podpišem!
Put A Kilt On It!
Posted 25 September 2015 - 03:23 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 21 October 2015 - 09:10 AM
Gledala sem Legend in je super.
Film prikazuje brata dvojčka Kray (gangsterja), oba igra Tom Hardy. Zgodba je po resničnih dogodkih. Sicer mi je bil on vedno mal antipatičen, sploh v Mad Maxu mi je bil kot en bebo, tukaj je pa zakon, sem se kar mal zagledala vanj. Če vam je dolgčas, si ga pejte pogledat, je zanimiv in malo tudi napet, al pa če bi samo njega gledale.
Pogledala sem tudi Sicario, ki je ful napet film, dogaja se na ameriško-mehiški meji. Sicer so vmes ene stvari mal glupe, všeč mi je pa tudi zaradi dobrega konca. Velikokrat mi grejo ameriški filmi na živce ker imajo tako bedne konce. Benicio del Toro (njami), Emily Blunt...
Posted 21 October 2015 - 09:21 AM
upam, da nisi Hardija gledala samo v Mad Maxu ...
TAKOJ si poglej še ostale njegove filme ... meni je bil odličen v Bronsonu, Rokenroli, Izvor in film This Means War je dober samo zaradi njega.
Ostale moram še pogledat
Jaz sem že par let zaljubljena vanj... to, da je pa še fantastičen igralec, je pa samo še dodaten +
Put A Kilt On It!
Posted 21 October 2015 - 11:54 AM
Ja, samo v Mad Maxu sem ga gledala in na slikah, ki si jih lepila tukaj in mi je bil anti Zdej sem bila na dopustu v Bosni in sem šla vsak večer v kino, predfilm za Legend je bil tak udaren in sem ga šla pol gledat in sem bla navdušena nad njim. Res dobro odigra obe vlogi. V eni je tak lep in normalen, drugi dvojček je pa retardiran gej in mu je res ratal. Fak je dober tip! In še ta angleški naglas. Ajaaa, Inception sem gledala, ampak se ga ne spomnim.
Pa v Sicariu je Benicio tud ful dober, nič pocukran.
Posted 21 October 2015 - 12:07 PM
Ma kdo link za zloadat Legend?
Posted 21 October 2015 - 12:12 PM
Ni še izšel, tako da samo kino
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 21 October 2015 - 12:44 PM
Aaahh. Ok.
Posted 21 October 2015 - 01:44 PM

― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users