Jump to content

Photo

Nanizanke, nadaljevanke

• Please log in to reply
2786 replies to this topic

#2661 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 29 January 2022 - 08:43 PM

Ja no ne potem zase drzat takih informacij 😆 midva imava obdobja ko po pol leta ali vec prakticno nic ne gledava,samo kaksne frende za zraven kaksnega povecerka,zdaj nama pa sede kaj pogledat brskam pa za serijami in filmi tudi za 6let nazaj 😁
  • 0

#2662 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 29 January 2022 - 08:55 PM

Tukaj je :D: http://www.cudovita....=1633&p=1198978
V bistvu bi komot se enkrat pogledala, ker se ne spomnim prav dobro.

Te imam se na lagerju:

https://www.imdb.com/title/tt11041332/

https://m.imdb.com/t...f_=nv_sr_srsg_0

https://m.imdb.com/title/tt2201227/
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2663 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 29 January 2022 - 09:21 PM

🤦
  • 0

#2664 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 30 January 2022 - 08:27 PM

Ta zadnja deluje obetavno. A je katera ze gledala Sharp Objects? Sem brala knjigo pa si ne upam gledat serije, knjiga je bila kar posebna 😁
  • 0

#2665 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 30 January 2022 - 08:30 PM

Zelo dobra
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2666 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 30 January 2022 - 08:39 PM

Dolino roz gledam. Leninov park sem pa zamudila, ampak baje ne pride blizu knjigi.
  • 0

― V. Van Gogh

#2667 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 30 January 2022 - 08:42 PM

Ravno se čudim, kako je vse pospešeno v seriji v primerjavi s knjigo.
  • 0

#2668 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 30 January 2022 - 09:04 PM

Ja, res ja. So imeli v primerjavi z Jezerom manjsi budget?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2669 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17282 posts

Posted 30 January 2022 - 09:07 PM

Vsi deli so v arhivu.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2670 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 30 January 2022 - 09:48 PM

Sem nasla v RTV aplikaciji - TV na zahtevo.
  • 0

― V. Van Gogh

#2671 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 31 January 2022 - 07:32 PM

Leninov park - a sem jaz blesava ali so prve scene posnete v Miklosicevem, ne Argentinskem parku? :hmm: Pa verjetno vsak ki malo pozna Ljubljano vidi, da kar blodijo po mestu, med eno in drugo lokacijo so scene posnete kar nekje.
  • 0

― V. Van Gogh

#2672 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 31 January 2022 - 07:37 PM

No jaz nisem opazila pa sem zivela v Ljubljani 4 leta 😁 tebe pa verjamem da moti,jaz se vedno tezko spremljam film Sladke sanje,ker v mislih grem po dejanskih lokacijah in se ne sklada s posnetim 😁
  • 0

#2673 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17282 posts

Posted 31 January 2022 - 08:05 PM

Tudi Mariborsko Pohorje je bilo pri Vrenku na Polževem nad Višnjo Goro :D
Cez Miklosicevega samo gresta pes. Otroci so v A., pa unedva tudi cakata v A. Tam so zaklonisca, ki so v kadru. In igrisce. Edino v centru.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2674 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17601 posts

Posted 01 February 2022 - 03:07 PM

Meni je bilo pa najbolj hecno, da je kao 35 stopinj, a vsi v dolgih hlačah, majici in reklcu :) Ja, sej služben outfit ne more bit lih hotke in havajska srajca, samo vseeno.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2675 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 01 February 2022 - 04:16 PM

Haha, ja, meni tudi.:lol: Kao vroče za znoret, eni pa srajcah z dolgimi rokavi, pa od Tarasa žena doma v dolgih oprijetih kavbojkah.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2676 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 01 February 2022 - 04:31 PM

Jaz sem tudi to opazila, ja. Ne bi rekla, ce bi bili poslovno obleceni, pa niso bili.
Tina mi je totalno brezvezna zenska.
  • 0

― V. Van Gogh

#2677 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 01 February 2022 - 04:34 PM

Meni pa Alenka,prav ne pase mi.
  • 0

#2678 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 01 February 2022 - 04:39 PM

Ja, ampak Tina naj bi bila neka hudaca. Meni je vse prej kot to.
Jaz sem mozu rekla, da ne razumem takih zensk kot je Alenka, jaz bi ga s kolom pricakala doma. :D
  • 0

― V. Van Gogh

#2679 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 01 February 2022 - 05:08 PM

Ma nisem imela obcutka,da je kaj vec kot mlado meso med starimi deci 😁 Alenka na drugi strani naj bi bila se vesno zelo privlacna zenska srednjih let.
  • 0

#2680 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 01 February 2022 - 06:15 PM

Ne vem kje so za Tino nasli kavbojke z nizkim pasom. Take smo nosil okoli leta 2005😁
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users