Zanimivi linki
Posted 12 January 2011 - 09:58 AM
Posted 12 January 2011 - 11:06 AM
A to boš ti, ko boš velik?

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 January 2011 - 12:15 PM

Že tako dobi vlada full keša v proračun iz carine (ko carinijo izdelke), ampak tukaj je žrtev zopet navaden, davkeplačujoči državljan; pismo, ti plačaš, in še najebeš, prodajalec pa mirno pokasira kešico.
Narobe svet.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 12 January 2011 - 12:37 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 12 January 2011 - 02:05 PM
Lih to, kvečjemu bi morali od prodajalca terjat denar, da ga vrne pač kupcem, plus da plača škodo državi oz. originalnemu proizvajalcu.

OMG!

http://www.delo.si/clanek/135794

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 12 January 2011 - 02:24 PM

After all this time?
Always.
Posted 12 January 2011 - 03:15 PM
Lih to, kvečjemu bi morali od prodajalca terjat denar, da ga vrne pač kupcem, plus da plača škodo državi oz. originalnemu proizvajalcu.
Točno, ampak lažje je pač uničiti blago, kot iskati krivca (kar prinese še dodatne stroške).
Drugače pa vemo kako to gre, vsa roba se sigurno ne uniči, nekaj gre ženam, otrokom od carinikov.

V glavnem - koren problema je drugje, ampak lažje ga je pač pokositi, kot pa izkoreniniti.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 12 January 2011 - 03:23 PM
Bolano!
Komentar spodaj zmaga:
"Sploh ni kriv mlek pa merkator!! Zaje*u jo je majster, ko ji je šporget montiru. Če bi ga dost nagnu, bi piskr takoj dol padu in ga sploh zavret ne bi mogla, pa bi bli vsi zdravi. Nega naj tož, baba blesava. Pa otroke naj vzgoji, da ne bojo več lačn!!"
vuelvo a vos,
Posted 12 January 2011 - 10:26 PM
^

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 13 January 2011 - 12:55 AM
Posted 13 January 2011 - 01:59 AM
Skoraj si me ubila!!!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 13 January 2011 - 02:17 AM

Posted 13 January 2011 - 07:46 AM

Saj ne vem, zakaj mi je to smešno. Ampak mi je.

Posted 14 January 2011 - 08:17 AM
Posted 14 January 2011 - 08:27 AM
Posted 14 January 2011 - 09:38 AM
Ta pa je z nasega faksa. Hranilne vrednosti izdelkov hitre hrane. Seveda je analiziran tudi burek

LOL! Zaviti burek še najbolj spominja na kačo, zvito v klobčič (Stojanović in Milosavljević, 2007).
LOL2 na fdv:
ALI EN: Sirni&Mesni
Se bastasse unosirni e mesni... če si lačen
uno sirni e mesni za tebe... če si lačen
uno sirni e mesni za tebe na štacion
burek (4x)
Pa sem mislila, da sem imela jaz bizarno temo

Posted 14 January 2011 - 05:23 PM
vuelvo a vos,
Posted 15 January 2011 - 01:18 AM
Posted 15 January 2011 - 02:51 AM

Saj ne vem, zakaj mi je to smešno. Ampak mi je.

Meni tudi. Zelo.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users