Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#2661 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 07 May 2010 - 03:21 PM

Na živce mi grejo ljudje brez domišljije, ustvarjalnosti in lastnih želja, ki potem "ukradejo" in govorijo o svojem polnem življenju. Tut ene stvari ne bom več obešala na zvon, nej se znajdejo po svoje. Jaz samo še naredim in to je to. Ok, sej razumem, mamo pač nekateri podobne interese, sam pizda a je treba vse čist isto delat tko k jest al kva... Get a life!!! mad.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#2662 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 May 2010 - 04:16 PM

Foter, ko se spravi pucat.
Boljše, da mu v vsem ustrežem, ker je kot tempirana bomba in samo ena napačna beseda ...
  • 0
Viens, reste ici!

#2663 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 May 2010 - 04:25 PM

Petnajst citiranih postov in odgovori nanje.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2664 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29911 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 May 2010 - 04:25 PM

^^ men je šel isto na jetra, pa sem pred kratkim ugotovila, da sem čist ista - če nekaj ni tko spucano kot sama hočem, grem še enkrat spucat. butl.gif ampak Lo-Fi bi bla ziher ponosna name! laugh.gif mami se je pa že navadla, da js po svoje pucam, ker zdej ne more več tok narest pa se je vdala v usodo, hehe. ampak se v hiši trudim čimbolj po njuno stvari narest - razen enkrat, ko sem dve različni vrsti kave zmešala v eno dozo za kavo in se od takrat takih stvari ne pritaknem več, me je blo kar malo sram, mislim, sej oni so se režal, ampak vseen mi je blo mal bad. laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2665 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2010 - 04:38 PM

Ljudje, ki mislijo, kako so kul, pa v bistvu niso.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2666 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28003 posts

Posted 07 May 2010 - 06:18 PM

^^

Da.

QUOTE(Sarah @ 7. 5. 2010 - 17:25) View Post

ninja.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#2667 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 07 May 2010 - 07:33 PM

Dvoličnost in zahrbtnost pri odraslih ljudeh, ki bi lahko vedeli bolje.

Pa ko se dva človeka skregata, potem sem pa jaz tista, ki bi naj razsodila in se postavila na stran od nekoga.

Nepotrebna agresivnost pri ljudeh. Posebej tista konstantna, ko človek drugače ne zna delovat.

Prepotentnost.

To, da nekdo misli, da ve vse bolj od tebe in ti sploh ne pusti do besede, da bi mu pojasnil, da to veš.

Prenos fobij/kompleksov na lastne otroke.

Ko nekdo iz tujine pride na obisk, pa ne more sprejeti, da pri nas v Sloveniji določene stvari ne delujejo tako kot pri njih. In da se potem tak človek gre brez veze razburjat in tečnarit in očitat drugemu človeku, zakaj to je to in zakaj kdo kaj ne naredi proti temu.

Slab dan, ja. sick.gif cry1.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2668 žajbelj

žajbelj

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 410 posts

Posted 07 May 2010 - 08:28 PM

QUOTE(Immortelle @ 7. 5. 2010 - 20:33) View Post

To, da nekdo misli, da ve vse bolj od tebe in ti sploh ne pusti do besede, da bi mu pojasnil, da to veš.

lart.gif

• 0
Salvia officinalis

• Guests

Posted 07 May 2010 - 08:43 PM

Najin odnos zadnje čase cry.gif

A je tisto citiranje na veliko letelo na Planet? ohmy.gif (not maj biznis...sam vprašam, ker men je pa ravno ta njena uvidevnost, da na veliko stvari odgovori, pa še tako lepo pregledno...všeč)
  • 0

#2670 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 May 2010 - 08:18 AM

Letelo je na tiste ki tako pač delajo, tudi na njo, ja.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2671 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6746 posts

Posted 08 May 2010 - 08:21 AM

Moja šefica, ker je totalno neorganizirana in mi za danes ni povedala, da v bistvu ne delam. Ah..
  • 0

#2672 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 08 May 2010 - 09:59 AM

QUOTE(Špela @ 7. 5. 2010 - 17:25) View Post

[color=#CC33CC]^^ men je šel isto na jetra, pa sem pred kratkim ugotovila, da sem čist ista - če nekaj ni tko spucano kot sama hočem, grem še enkrat spucat. butl.gif ampak Lo-Fi bi bla ziher ponosna name! laugh.gif

Bravo Špela ti si naša laugh.gif

jaz itak vse sama pucam, ker noben niti četrt tako dobro ne sčisti kot jaz sleep.gif
po eni strani me včasih fant nervira ker kaj ne pospravi za sabo, ampak ko pa pospravi pa itak ni tako kot mora bit oziroma kot jaz hočem da je tongue.gif tako da grem popravljat za njim in sem ugotovila da mi je tako boljše da vse pusti kot je in jaz sama naredim.... biggrin.gif

• 0

#2673 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 08 May 2010 - 05:01 PM

QUOTE(Sarah @ 7. 5. 2010 - 17:25) View Post

Mene niti malo. Planet ˛Co. you have my blessing. Mi j eprikladno, da ne rabim brat 5 strani nazaj, da razumem odgovor.
Mi pa ni fajn, če nekdo citira kilmetrski post, ker ima v njem le kaki stavek ali besedo za skomentirat. Ljubše bi mi blo, če bi ga skrajšal.

- OT kot taki me sploh ne motijo, me pa živcira, če jih kdo ne piše z malo, da sem pol prisiljena brat vse, ker ne morem od oka preskočit kar me ne zanima. Leti predvsem na Farho in še kero, ki mi ne pade trenutno na pamet.

- krojenje ljudi po svoji meri.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

• Guests

Posted 08 May 2010 - 05:09 PM

Men je tud všeč, kako Planetka dela to.

Sam itak...ne morejo bit vsem iste stvari všeč....tko da, ajm kul, če kirga drugega moti to.

Doma sem...to mi gre na živce. Ker takoj začnem N pogrešat, čeprav se veliko kregava, ko sem pri njem. cry.gif Zdej pa komi čakam jutar, da grem nazaj.

Planet, ni blo vredno rasf...kuhne, ne hehehe. smile.gif
  • 0

#2675 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6746 posts

Posted 08 May 2010 - 07:48 PM

Ljudje v trgovinah, ki se kar vrinejo pred tabo v blagajno, kao da sploh niso opazli, da čakaš tam ko en bebec že pol ure pred njimi.
  • 0

• Guests

Posted 08 May 2010 - 08:55 PM

^^ Joj, to se mi je zadnjič v H&Mu v Supernovi zgodilo. Čakam ko kreten sto let, ženska stoji jasno za mano, ko tista pred mano konča, se pa kar zrine mim mene in porine torbico na pult. Prodajalka ji začne urno čekirat in jaz rečem: 'Gospa, za mano ste bli.' In ona skesano: 'Joj, oprosti.' Mislim, ja... res je blo ful šans, da me ni vidla, seveda. Me je že imelo, da bi ji rekla, da me ni treba tikat, ker nimam trinajst let, pa sem se uspela zadržat. Prekleta baba glupa. down.gif
  • 0

#2677 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29911 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 May 2010 - 11:15 AM

js sm zadnjič sama poštekala, da stojim na napačnem koncu vrste za mesečko nafilat in sem se sama lepo postavila na konc vrste, pa bi se glih tko lahko nardila budalo pa se vrinla, kao 'ups, aja, nism vedla, da je vrsta z druge strani', pa me to tok razjezi, da jasno, da sem šla lepo v vrsto čakat, sej ne bo šel tok življenja mimo mene, če počakam 3 minute. eni so res .... rolleyes.gif PP, drugič pa nič jezika šparat, kar povej takim, kar jim gre. yes.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2678 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 09 May 2010 - 03:02 PM

Joooj, zanč je ene mene tko iz tira vrgla, da bi jo lahko klofnila, res. Meter pa čevap, čefurela prve klase se lepo vrine pred mano k sem čakala za kruh. Pa jaz, hm, jaz sem bila prej (fant me je pa dobesedno že nazaj vleku)! Pa se obrne, me pogleda tko ful gor in čis mirno izdavi, ne jaz sem bila, potem pa je trkala z umetnimi nohti po šipi, aaaaaa! Potem pa jaz kao sama pri sebi neki v zvezi z mentalno prizadetimi pritlikavci. laugh.gif rolleyes.gif
  • 0

#2679 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 09 May 2010 - 03:42 PM

QUOTE(Plain Jane @ 9. 5. 2010 - 16:02) View Post
Meter pa čevap, čefurela prve klase.

laugh.gif
  • 0

#2680 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 May 2010 - 03:57 PM

QUOTE(Adriane @ 8. 5. 2010 - 18:01) View Post

Mene niti malo. Planet ˛Co. you have my blessing. Mi je prikladno, da ne rabim brat 5 strani nazaj, da razumem odgovor.

Se strinjam. Odvisno, kako se citira in Planet to počne prijetno in "uporabno"! ;)
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users