Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 07 May 2010 - 03:21 PM

Posted 07 May 2010 - 04:16 PM
Boljše, da mu v vsem ustrežem, ker je kot tempirana bomba in samo ena napačna beseda ...
Posted 07 May 2010 - 04:25 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 May 2010 - 04:25 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 07 May 2010 - 04:38 PM
Ljudje, ki mislijo, kako so kul, pa v bistvu niso.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 07 May 2010 - 07:33 PM
Pa ko se dva človeka skregata, potem sem pa jaz tista, ki bi naj razsodila in se postavila na stran od nekoga.
Nepotrebna agresivnost pri ljudeh. Posebej tista konstantna, ko človek drugače ne zna delovat.
Prepotentnost.
To, da nekdo misli, da ve vse bolj od tebe in ti sploh ne pusti do besede, da bi mu pojasnil, da to veš.
Prenos fobij/kompleksov na lastne otroke.
Ko nekdo iz tujine pride na obisk, pa ne more sprejeti, da pri nas v Sloveniji določene stvari ne delujejo tako kot pri njih. In da se potem tak človek gre brez veze razburjat in tečnarit in očitat drugemu človeku, zakaj to je to in zakaj kdo kaj ne naredi proti temu.
Slab dan, ja.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 07 May 2010 - 08:43 PM

A je tisto citiranje na veliko letelo na Planet?

Posted 08 May 2010 - 08:18 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 08 May 2010 - 08:21 AM
Posted 08 May 2010 - 09:59 AM
[color=#CC33CC]^^ men je šel isto na jetra, pa sem pred kratkim ugotovila, da sem čist ista - če nekaj ni tko spucano kot sama hočem, grem še enkrat spucat.

Bravo Špela ti si naša

jaz itak vse sama pucam, ker noben niti četrt tako dobro ne sčisti kot jaz

po eni strani me včasih fant nervira ker kaj ne pospravi za sabo, ampak ko pa pospravi pa itak ni tako kot mora bit oziroma kot jaz hočem da je

Posted 08 May 2010 - 05:01 PM
Petnajst citiranih postov in odgovori nanje.
Mi pa ni fajn, če nekdo citira kilmetrski post, ker ima v njem le kaki stavek ali besedo za skomentirat. Ljubše bi mi blo, če bi ga skrajšal.
- OT kot taki me sploh ne motijo, me pa živcira, če jih kdo ne piše z malo, da sem pol prisiljena brat vse, ker ne morem od oka preskočit kar me ne zanima. Leti predvsem na Farho in še kero, ki mi ne pade trenutno na pamet.
- krojenje ljudi po svoji meri.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 08 May 2010 - 05:09 PM
Sam itak...ne morejo bit vsem iste stvari všeč....tko da, ajm kul, če kirga drugega moti to.
Doma sem...to mi gre na živce. Ker takoj začnem N pogrešat, čeprav se veliko kregava, ko sem pri njem.

Planet, ni blo vredno rasf...kuhne, ne hehehe.

Posted 08 May 2010 - 07:48 PM
Posted 08 May 2010 - 08:55 PM

Posted 09 May 2010 - 11:15 AM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 09 May 2010 - 03:02 PM

Posted 09 May 2010 - 03:57 PM
Mene niti malo. Planet ˛Co. you have my blessing. Mi je prikladno, da ne rabim brat 5 strani nazaj, da razumem odgovor.
Se strinjam. Odvisno, kako se citira in Planet to počne prijetno in "uporabno"!

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users