Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

• Guests

Posted 12 November 2007 - 05:33 PM

Slabe volje sem. cry.gif Za to stanje je več dejavnikov, največji pa je današnji izpad šefa. ermm.gif
  • 0

#2642 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 12 November 2007 - 06:17 PM

-čist preveč sem se napila v soboto in z nekom spet navezala stike
  • 0

#2643 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 12 November 2007 - 06:28 PM

Skadila skori celo škatlco. ermm.gif
K začnem ne morm nehat. ermm.gif
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#2644 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 12 November 2007 - 06:31 PM

Sem rekla da ta mesec ne bom nič kupovala, pa stalno kej gledam po eBayu oops.gif pa če je iz amerike vse dosti bolj poceniiiii
  • 0

#2645 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 November 2007 - 06:36 PM

V soboto sem pri Dragici sama spila liter domačega belega vina in skadila milijon cigaretov, po ful dolgem času. Ampak je strašno pasalo, pa še pijana nisem bla praktično nič, čeprav temu vinu pravijo grabnvaler. laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2646 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 November 2007 - 06:42 PM

Mogla bi v ppt-ju nardit predstavitev za seminarsko (in jo potem na predavanjih predstavljati, can't wait), pa študiram, da ne bi in ne bi šla na predavanje. oops.gif Ampak že vidim, da ne bo nič iz tega in da bom vseeno mogla slejkoprej narediti, fuj!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2647 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 12 November 2007 - 06:51 PM

In lihkar sem nekej kupla oops.gif
  • 0

#2648 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 12 November 2007 - 07:56 PM

Ful bi šla na fax,....vsaj na pravoznanstvo cry.gif Ampak mi je fant zagrozil, da če se slučajno na fax-u prikažem, me lasnoročno odnese in dostavi domov. Pol je pa še mel, pol urno pridigo o tem kako sem zmešana gor in dol lart.gif cepec...kaj pa naj??še pol leta ležim doma?
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#2649 saska

saska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 388 posts

Posted 12 November 2007 - 08:20 PM

eli: joj na pravoznanstvu pa res ne boš kaj zamudila če te ne bo...sploh pr pravčniku je booooooring....itak maš pa use u knjigi al pa uni skripti.....ti kr raj doma bod pa okrevej.....hvala bogu da smo dali to že čez (pravoznanstvo mislim smile.gif)

sovražim to da mi je en profesor totalno uniču predmet, ki je prav zanimiv, s svojim nezanimivim predavanjem in smejanjem samemu sebi, degen. grrr..... po knjigi pa tk fajn piše. butl
  • 0
Popijem štirideset kav na dan, da sem lahko buden in mislim, mislim, mislim, kako premagati tirane in idiote.
Voltaire

#2650 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 12 November 2007 - 08:23 PM

Saj vem smile.gif samo si ful želim it, zaradi filinga da grem med ljudi, ker cele dneve čepim doma...drugače pa mi imamo Keresteša, ker hodim v MB
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#2651 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 12 November 2007 - 08:28 PM

Spet sem malo preveč pila oops.gif
  • 0

#2652 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 12 November 2007 - 09:38 PM

meša se mi ..meša se mi!!!ne morem verjet!!
prejšn tedn se mi je herpes končno pozdravil..vsa vesela d ne hodm okoli kot neka spaka in kaj se mi ni danes SPET spustu!!!!!GROZAAAAAAAAAAA! verymad.gif verymad.gif verymad.gif verymad.gif
in predn ta krema učinkuje...joj!!nej končno naredijo nekašno zdravilo proti hepresu,kr drgače bm dubla prej živčn zlom!!!
nj gre u ku... HERPES!!
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#2653 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 12 November 2007 - 10:20 PM

Blondinke so mi všeč oops.gif .
  • 0

#2654 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25931 posts

Posted 12 November 2007 - 11:08 PM

sitna sem, neprespana ... fant tudi, in zdej se nekej podjebavava. mhm, great. edina stvar, k me je še pokonc držala zadnjih 14 dni. hfačdfhčahdg ća<fguačdr.fgvasf. v!
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2655 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 November 2007 - 11:26 PM

Kilav vikend sem preživela, ker mi je kolega nekaj zameril (očitno da se mu 2x nisem javila na telefon - ker ne maram razpravljat medtem ko me celo stanovanje posluša, plus sva si vse povedala v smsjih; pa to da sem ga enkrat skenslala ker sem bla bolna).
Ne da se mi sploh zajebavat z ljudmi, been there done that , sem pač prasica once again . Je pa res, da tko zgubljam velik družbe. ermm.gif Kar mi spet ni ok, ker že tko al tko včasih nimam z nikomer it ven. Lol.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2656 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 November 2007 - 11:28 PM

QUOTE(crna @ 12. 11. 2007 - 23:26) View Post
Ne da se mi sploh zajebavat z ljudmi, been there done that , sem pač prasica once again . Je pa res, da tko zgubljam velik družbe. ermm.gif Kar mi spet ni ok, ker že tko al tko včasih nimam z nikomer it ven. Lol.

Tudi to je moj večni problem. twisted.gif
Ampak se boljše počutim sama doma, pa it bolj poredko kam s kvalitetno družbo, kot pa se ukvarjati z bedastočami, a ni tak!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2657 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 12 November 2007 - 11:39 PM

Mnja, sej je, samo ne razumem kako nekateri ljudje tako hitro zamerijo stvari, oz. kako vsako dejanje totalno napačno razumejo (pa res nisem konfliktna oseba sicer, manj kot izpadem tu na forumu, ki je očitno neki moj ventil smile.gif ). Vseeno se pa spomnim kako smo včasih na ful žurali... Pa bi še.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#2658 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 November 2007 - 11:45 PM

Ne vem, pri meni je isto. Očitno si se spremenila al pa so se oni al pa oboje, hehe, nekaj od tega je. Jaz se definitivno sem (pri mnogih znancih se mi zdi, da so stagnirali tam nekje v srednji šoli, kar se mentalitete tiče). Ne štekam sem več z ljudmi, s katerimi smo tudi nekoč na polno žurali in si bili precej blizu - preprosto niti ne steče pogovor, pa tudi neke vlke želje nimam več po druženju z njimi. Nasploh se zastopim z bolj malo ljudmi, kar me po eni strani žalosti, bi rada bila malo bolj ljudska, pa preprosto ne morem iz svoje kože, jbg - večina ljudi me preprosto dolgočasi in mi slejkoprej začnejo iti na jetra, večina, ne vsi, ne morem si pomagati. =) Kar se pa tiče napačnega razumevanja - jaz opažam, da so ljudje precej (narejeno) občutljivi in če se le da, si vsako stvar razlagajo čimbolj tako, da izpadejo žrtve. S tem pa se mi tudi slučajno ne da ukvarjati... ko nekomu pokažeš prst, pa se že cmizdi in ni sposoben malo bolj direktnega/ostrejšega komuniciranja in je že takoj z dolgim ksihtom ves užaljen.
  • 0

#2659 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 12 November 2007 - 11:56 PM

Hmmm, pri meni ta vikend sicer ni šlo za to.

Se pa strinjam da se ljudje spreminjamo.

• 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#2660 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 13 November 2007 - 12:23 PM

Zamerla sem mu kr se ni poslovil verymad.gif .
Drugem frendu sem zamerla, ker je tečn, pa ker me čist neč ne kapira.
Tretjem sem zamerila, ker je prevč iskren. No sej, zdej mi je žal oops.gif .
Pogrešam kolegice cry.gif .
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users