Posted 12 November 2007 - 11:45 PM
Ne vem, pri meni je isto. Očitno si se spremenila al pa so se oni al pa oboje, hehe, nekaj od tega je. Jaz se definitivno sem (pri mnogih znancih se mi zdi, da so stagnirali tam nekje v srednji šoli, kar se mentalitete tiče). Ne štekam sem več z ljudmi, s katerimi smo tudi nekoč na polno žurali in si bili precej blizu - preprosto niti ne steče pogovor, pa tudi neke vlke želje nimam več po druženju z njimi. Nasploh se zastopim z bolj malo ljudmi, kar me po eni strani žalosti, bi rada bila malo bolj ljudska, pa preprosto ne morem iz svoje kože, jbg - večina ljudi me preprosto dolgočasi in mi slejkoprej začnejo iti na jetra, večina, ne vsi, ne morem si pomagati. =) Kar se pa tiče napačnega razumevanja - jaz opažam, da so ljudje precej (narejeno) občutljivi in če se le da, si vsako stvar razlagajo čimbolj tako, da izpadejo žrtve. S tem pa se mi tudi slučajno ne da ukvarjati... ko nekomu pokažeš prst, pa se že cmizdi in ni sposoben malo bolj direktnega/ostrejšega komuniciranja in je že takoj z dolgim ksihtom ves užaljen.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>