Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#2641 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 26 June 2008 - 11:08 AM

Cult, delovni čas:

trgovina: od pon. do pet. 9.00-19.00
studio: od pon. do pet. 14.00-19.00

Mislim, da greš lahko samo v trgovino in rečš, da bi si rada pirs nardila, pa bo zihr kera pršla. Mejbi boš mogla kake 30 min počakat, če boš bolj zgodnja.
  • 0

#2642 bela

bela

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 377 posts

Posted 26 June 2008 - 11:21 AM

mene pa kar vse zaboli ko pomislim na pirsing smile.gif
  • 0

#2643 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 26 June 2008 - 05:04 PM

Ja sej morm samo palčko skrajšat. Sej mam drugo že doma, samo ne morm odšraufat tega sad.gif any idea how?
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#2644 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 28 June 2008 - 11:51 PM

Eno vprasanje punce, mogoce malo neumno ampak dobro smile.gif Prebrala sem, da ce ti telo izloci pirs iz popka, da se kozica najprej tanjsa in tanjsa, potem se pa kar odtrga. Jaz bi si ga rada dala nad ustnico - se pravi, ce telo ne bo sprejelo pirsa, bo kaj? Se bo kar strgala koza nad ustnico eventually al kako? oops.gif Res, tega si sploh ne predstavljam kako nej bi to zgledal.
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#2645 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 29 June 2008 - 08:58 PM

Ne, po mojem se ti tam koža ne more stanjšat. Če bi ga telo hotlo izločit se bo začelo delat divje meso, FUL divjega mesa. Vsaj predvidevam, to se je nardil moji sošolki s pirsom v nosu. Ga je telo "zavrnilo", naredilo se ji je divje meso in to tok da ko je dala pirs vn ( po nasvetu tiste ki ji ga je naredila in zdravnice) je zgledalo, kot da ma veliiko bradevico sredi nosa. Je pa to zginlo v manj kot enem tednu potem ko ga je dala ven.
  • 0

After all this time?

Always.

#2646 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts

Posted 29 June 2008 - 11:50 PM

Ok, hvala. Sej se mi je zdelo mal cudno da ti kar koza odpade, pa nimas polovice zgornje ustnice al kako laugh.gif
  • 0

ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#2647 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 03 July 2008 - 10:15 AM

Sarčika jaz ga mam pod ustnco(na levi strani) in to se nebi moglo nardit.Js na začetku po nekaj dnevih sem mela malo bunko noter(sem jo občutla)in sem se bala da je divje meso al pa kaj takga ampak sem ga vseen pustla..
Pa čez par tednov ko me ni nič bolelo nisem nič čutla je zginla tista bunkica in zdej je že dve leti odkar ga mam pa mal škodi dlesni.Imam namreč tak pirs..naret na tak način kot je za v jezik-da ima na obeh straneh bunkico.

Ne morem imet tistega s ploščico, ker ko jem ali pa ga premikam z jezikom se obraža in potem enostavno bunkica se odšraufa in pade dol.Že enih 5x se mi je to zgodilo in mi je blo dost in sem si šla po bunkico biggrin.gif
Pa še bolš mi je ker lahk obračam bunkico z jezikom delam kakrkoli in nebo dol padla.
  • 0

#2648 Rejci

Rejci

sramežljivec

• Člani
  • 47 posts
  • Interests:Igranje kitare,druženje s prijatelji,plavanje,risanje na steklo,slikanje,vožnja s kolesom...

Posted 10 July 2008 - 08:06 PM

mene pa zanima če kera ve kje bi ti pirs v nosu,popku nardil u bližini velenja
a močš bit za to polnoletn??
  • 0

#2649 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 10 July 2008 - 08:28 PM

Naj bi do polnoletnosti prinesel dovoljenje skrbnikov.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2650 Rejci

Rejci

sramežljivec

• Člani
  • 47 posts
  • Interests:Igranje kitare,druženje s prijatelji,plavanje,risanje na steklo,slikanje,vožnja s kolesom...

Posted 11 July 2008 - 05:40 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 10. 7. 2008 - 21:28) View Post

Naj bi do polnoletnosti prinesel dovoljenje skrbnikov.

aha hvala
to se pa pr mojih ne bo nikol zgodil da bi mi dali dovoljenje razn če bi ga ponaredila
kar pa konc koncev ni tak težko
na comp napišeš pa ponarediš podpis pa je
  • 0

#2651 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 11 July 2008 - 07:30 PM

Kaj je pa narobe če par let počakaš? Če imaš resne namene, ga boš dala noter tudi po parih letih, če se pa premisliš ti pa vsaj ne bo ostala nikakršna posledica.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2652 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 12 July 2008 - 11:43 AM

Crna to je tk kot da bi vidla v trgovini eno diorjevo maskaro za 5€..bi raje počakala al jo takoj kupla? happy.gif (sem se ravno spomnala tega primera laugh.gif, bi blo pa fajn če bi se to res kdaj zgodilo laugh.gif)
  • 0

#2653 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 12 July 2008 - 11:45 AM

^^ nobena nebi mela nč proti laugh.gif
js sm pa ravno učeri pirs zamenjala in zdj mam že ta 3 različnega doma biggrin.gif moji novi modni dodatki laugh.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#2654 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 12 July 2008 - 11:54 AM

Urškolinkica, en majhen nasvet, ne to skoz menjavat! Manj, ko šariš boljše je!!! Ker če boš to neprestano menjavala, se zna zgodit, da pride do kakega vnetja. Ni nujno, samo obstaja pa šansa, da se to zgodi, odvisno kok si občutljiva.
Pri men, če bi skoz šarla po pirsih, bi se sigrurno vnelo, ker sem pač bolj občutljive sorte, tako da rajši vse pustim bolj pri miru.
  • 0

#2655 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 12 July 2008 - 11:59 AM

Zdj v 3h tednih sem zamenjala enkrat, ker ker je bila palčka predolga smile.gif
Morm pa rečt, da sm bla ob menjavi zelo previdna, ker sm si roke najprej razkužla, uhan isto pa fejst sprala s fiziološko raztopino.
občutliva nate tujke pa nism, sicer se pa dost igram z njemu pa se mi ni nč zagnojlo alpa kj, pa še zdj spiram z ustno vodico. sicer samo zvečer smile.gif
  • 0

#2656 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 12 July 2008 - 03:41 PM

^^Ni isto kot Diorjeva maskara za 5€.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#2657 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts

Posted 12 July 2008 - 08:10 PM

QUOTE(november.rain @ 3. 7. 2008 - 11:15) View Post

Sarčika jaz ga mam pod ustnco(na levi strani) in to se nebi moglo nardit.Js na začetku po nekaj dnevih sem mela malo bunko noter(sem jo občutla)in sem se bala da je divje meso al pa kaj takga ampak sem ga vseen pustla..
Pa čez par tednov ko me ni nič bolelo nisem nič čutla je zginla tista bunkica in zdej je že dve leti odkar ga mam pa mal škodi dlesni.Imam namreč tak pirs..naret na tak način kot je za v jezik-da ima na obeh straneh bunkico.

Ne morem imet tistega s ploščico, ker ko jem ali pa ga premikam z jezikom se obraža in potem enostavno bunkica se odšraufa in pade dol.Že enih 5x se mi je to zgodilo in mi je blo dost in sem si šla po bunkico biggrin.gif
Pa še bolš mi je ker lahk obračam bunkico z jezikom delam kakrkoli in nebo dol padla.

Sej jaz sem ze imela ta pirs nad ustnico, pa sem ga ven vzela ker sem imela aparat fiksni pa se je skos zatikal za zvezdico in je ful bolel, res. Saj ga dam dol cez 1 mesec, pa si bom glih pred solo sla spet delat. Sicer se mi ni pa nic gnojilo, tut zacelilo se je v nulo, tko da. Pa ce ga mas nad zgornjo ustnco se mi zdi da ti ne drka toliko dlesni, koker ce ga imas spodej?

• 0

ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#2658 katty

katty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 193 posts

Posted 13 July 2008 - 08:17 PM

IPB Image

IPB Image

razmisljam da bi si dala tole... sicer mi je na zacetku full cudno zgledal, sam zdej mi je pa ratal vsec. ali ga mogoce ima katera?? in kaksne so izkusnje (ali je zelo bolece, kaj moti...itd), sicer dvomim da ga katera ima, no prasat ni greh biggrin.gif

IPB Image

še tole sm nasla, zanimivo... thumbup.gif
  • 0

#2659 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 13 July 2008 - 08:21 PM

Ven ti ful hitro pade, al se ti pa iztrga. Sem že spraševala pred parimi leti in mi ga je ena, ki pierca, odsvetovala, češ da se ne obdrži.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#2660 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 18 July 2008 - 11:48 AM

Uf ja, tko kot je crna napisala. js sem tud to hotla met, sam potem, ko sem slišala, kako se dejansko obnesejo, sem se pa premisla. Škoda dnarja in vsega, da pol niti en let ne bo zdržalo.

Eto moji pirsi, premalo jih je down.gif

[attachmentid=4868][attachmentid=4869][attachmentid=4870]

V obrvi bi moral bit zravn še en in to črni špički, sam kaj ko men že ta vn leze, jebemti!
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users