Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#2621 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 January 2009 - 04:23 PM

Jaz sem že naročila OH dvojček (na zalogo), me pa isto mika tudi ta prva ponudba, Helath Factor, ampak je drago. Pa nikjer, res nikjer ne najdem sestavin, na blef pa niti slučajno ne bi kupovala.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2622 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 04 January 2009 - 04:54 PM

Ja tud js pod nobenim pogojem nebi na blef kupovala..upam da ti bodo kmalu odpisali glede teh sestavin.

Pa zelo zanimiv mi je tud Revlonoc Nutri Creme ampak škoda ker je črne barve, saj imam temno rjave lase ampak s temlem bi bili nikakršni biggrin.gif Rjavi lasje in moder odblesk.. bruh.gif
  • 0

#2623 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 05 January 2009 - 11:16 AM

Ima katera Control Freak šampon, kakšen je?
  • 0

#2624 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 05 January 2009 - 06:28 PM

QUOTE(november.rain @ 4. 1. 2009 - 16:54) View Post

Ja tud js pod nobenim pogojem nebi na blef kupovala..upam da ti bodo kmalu odpisali glede teh sestavin.

Pa zelo zanimiv mi je tud Revlonoc Nutri Creme ampak škoda ker je črne barve, saj imam temno rjave lase ampak s temlem bi bili nikakršni biggrin.gif Rjavi lasje in moder odblesk.. bruh.gif

Js mam še boljšo verzijo - bjonda z modrim odbliskom laugh.gif
  • 0
Why so serious?

#2625 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 January 2009 - 07:14 PM

Poslali so mi sestavine za celotno S Factor linijo, čisto vsi izdelki. Bom dala v sestavine!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2626 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 06 January 2009 - 03:36 PM

QUOTE(fire-fly @ 5. 1. 2009 - 18:28) View Post

Js mam še boljšo verzijo - bjonda z modrim odbliskom laugh.gif

Jaaaa...ta je dobra laugh.gif

Res nevem zakaj niso dali še za ostale barve(blond, rdeče, rjave..)
  • 0

#2627 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 06 January 2009 - 05:01 PM

Ker so najbrž ostale šle z redno prodajo, tale pa ne gre - ni dost žensk ki hočejo moder odtenek v barvi biggrin.gif
  • 0
Why so serious?

#2628 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 02 February 2009 - 10:11 AM

Nove akcije so že tu. smile.gif

Nič pametnega, razen zadnjega, ki me precej mika - Revlonissimo non stop color system. A je katera že mela to?
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2629 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 02 February 2009 - 11:09 AM

Jaz sem zadnjič kupila tole ja. Sem sprobala sam balzam, šampona pa sploh ne. Sicer pa tole prodajam. smile.gif

Mene pa sicer zanimata oba laka. Če ma katera izkušnje. Bed Head Maxxed - Out ali Catwalk Work-It.
  • 0

#2630 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 02 February 2009 - 11:28 AM

Aha, sem zdej vidla, da je že ocenjen, fino to. smile.gif

Baby, sem šla pogledat med oglase... ZS wink.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2631 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 02 February 2009 - 05:21 PM

Nič pametnega tokrat.
  • 0

#2632 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 February 2009 - 05:23 PM

Jaz sem vzela sprej Maxxed Out, ga že pogrešam.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2633 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 02 February 2009 - 05:23 PM

Js bi pa tisto akcijo, kjer je tista nova zadeva za kodre (foxy nekaj biggrin.gif ) in headrush. Samo headrusha ne rabim glih.
  • 0

#2634 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 03 February 2009 - 01:36 PM

A katera mogoče rabi OH ali Brunette Godess (imam oba dvojčka, pa ju tako malo uporabljam, da bi najraje prodala)? OH manjka četrtina, pri Brunette pa niti to ne. Lahko tudi prelijem v kake flaške, pa prodam pol ...
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#2635 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 08 February 2009 - 07:01 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 2. 2. 2009 - 17:23) View Post

Jaz sem vzela sprej Maxxed Out, ga že pogrešam.

Lahko prosim malo poveš o tem laku (obstojnost, sijaj, zlepljenost) smile.gif
  • 0

#2636 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 February 2009 - 08:13 PM

Gre za enega tistih lakov, ki so bolj lahki. Ki ne zacementirajo las, da se ne premaknejo tudi za mm. Ampak zgolj malenkost utrdi, malenkost tudi zlepi - ampak vse na najboljši možen način. ;-) Vidim, da imajo tam na strani Studia MA napisano, da je zelo močen. No, to ni. Sicer pa ... kdor tam piše komentarje za izdelke, mora dobiti nagrado za hinavskega lažnivca. ;-) Nekega blaznega sijaja jaz nisem opazila. Diši zelo prijetno, obstojno. To je taki lak, ki ti zgolj malo pomaga razmršit lase, je pa vseeno tako blag, da nimaš na koncu zlepljenega, zvozlanega krepa na glavi.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2637 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 08 February 2009 - 09:27 PM

Fluffy, najlepša hvala za ta obsežen opis smile.gif .
  • 0

#2638 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 February 2009 - 09:46 PM

Malenkost.

• 0

#2639 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 11 February 2009 - 08:10 PM

Mene pa trenutno spet meče obsesija za njihovimi geli za tuširanje in mleki za telo...Papaja in piškotek mi dišita naravnost fantastično.
  • 0

#2640 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17000 posts

Posted 11 February 2009 - 08:26 PM

Kakšne so kaj vaše izkušnje z izdelki za kodre? Catwalk curls rock šampon in Curls rock live-in balzam???
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users