Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#2621 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 11 June 2010 - 06:03 AM

Js komaj čakam, da dobim ELF Tinted moisturizer spf15. Bom poročala kako bo. Punce v ocenah pišejo da gre bolj za puder in je prekrivnost malo boljša kot pri moisturizerju. biggrin.gif
  • 0

#2622 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4141 posts

Posted 11 June 2010 - 07:06 AM

Jaz ga imam, sem naročila že drugo tubico. Ajde prekriven ni kaj dosti, mi je pa všeč za poletje, ko si na hitro daš nekaj čez, da malo poenotiš ten in zaščitiš kožo. Jaz nimam problematične kože zato mi ustreza. Je pa zelo mala pakunga in se hiro porabi.
  • 0

• Guests

Posted 11 June 2010 - 12:36 PM

QUOTE(levck @ 10. 6. 2010 - 20:59) View Post

Ja, plis smile.gif da ne zamudim akcije ;P

Heheh, sej sploh ne vem, kako je s to akcijo. Dokler ne prodajo, se mi zdi, Ker bodo menjali embalaže. Vsaj tko so meni razložil.
Zdele šibam nekam, pa se grem namazat z njim, pa ti javim prve vtise hehehe. smile.gif

• 0

• Guests

Posted 11 June 2010 - 12:51 PM

Levck, raj za kej drugega denar zaprav. Ni vreden tistih 7 evrov, kaj šele polne cene. Prekriven ni nič, vidi se ga pa na 1 km, ko se ti v vsako poro na obrazu uskladišči.
Tak je moj prvi vtis. Mogoče bom poskusila še s kakšno drugo kremo spodaj, ali pa pomešanega s kakšnim drugim pudrom...ampak imam že občutek, da je no go za mene. down.gif (žal mi je, da si nisem prej vzela malo tega pudra v posodico in poskusila, sploh ker mi je prodajalka dovolila....jbg, bom vedela za drugič)
  • 0

#2625 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 11 June 2010 - 01:11 PM

EK, O katerem pudru je to govora?

Bellini, a ni 30 ml tubica?
  • 0

#2626 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 11 June 2010 - 01:13 PM

NR o laverinem.

Ekaterina, thanks! jaz se ga bom ognila v velikem loku tongue.gif
  • 0

#2627 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 11 June 2010 - 01:14 PM

NR, 12g. Zelo je mala cry.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2628 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 June 2010 - 01:20 PM

QUOTE(Marmelada @ 1. 6. 2010 - 23:51) View Post
Teint Idole Ultra je bolj rahlo prekriven a ne?

Ja, rahlo. Ni za prekrivanje nekih večjih nepravilnosti.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2629 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 11 June 2010 - 01:25 PM

Oo škoda, jaz sem mislila da je vsaj nekje 30 ml zadeva cry.gif
  • 0

• Guests

Posted 11 June 2010 - 01:31 PM

QUOTE(levck @ 11. 6. 2010 - 14:13) View Post

NR o laverinem.

Ekaterina, thanks! jaz se ga bom ognila v velikem loku tongue.gif

Ni za kej. Res je slab...za ta denar (za polno ceno) rajši od L'Oreala vzamem, ker eden njihov je ful pasal moji koži, sam se ne spomnem, kateri.
Itak imam pa namen v kaj dražjega investirat, ko mi vseh pudrev zmanjka. Takrat bom šla celo to temo brat od začetka, pa morit puncam. oops.gif
  • 0

#2631 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 11 June 2010 - 04:51 PM

Jaz tudi ne najdem nič, kar bi mi ustrezalo. ermm.gif Revlon CS mi gre h koncu in ne vem ali naj si ga spet kupim ali naj kaj drugega iščem. Bom šla po malo testerja L`orealovega True match. Ampak najbrž mi ne bo dovolj matirajoč.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2632 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17270 posts

Posted 11 June 2010 - 04:55 PM

Ti rabiš prekrivnega pa da matira? Če imaš mastno, se je najboljše čimprej sprjaznt, da ni takega twisted.gif Sebum se skoz izloča in je ni stvari, k bi to preprečla (zdaj po vseh teh letih in metanju denarja stran, to vem). Najboljše, da kupiš nekaj priročnega v kamnu in po potrebi potapkaš po obrazu.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2633 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 11 June 2010 - 05:00 PM

Ja sej imam vedno tudi enega v kamnu za matiranje, ko ga porabim bom probala enega v prahu za matiranje. Sej tekoči mi nobeden ne matira idealno, to sem tudi jaz že ugotovila. biggrin.gif Bi pa vseeno mela enega takega, po katerem se ne svetim že takoj po nanosu. smile.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2634 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17270 posts

Posted 11 June 2010 - 05:05 PM

Kaj paaa Manhattan Powder Mat Make Up. Ima dobre ocene pa še poceni je. Ne vem kako je z odtenki.
V prahu ni tako priročno, ker ne moreš s sabo nosit.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

• Guests

Posted 11 June 2010 - 05:14 PM

Js pa glih kontra, Tok suha koža, da sploh ne morem razmazat pudra. Bom mogla res iskat, da bom našla pravega.
Ali Lancome ali pa Clinique. Bomo vidli. Itak bom prej poskusla vse.
  • 0

#2636 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4141 posts

Posted 11 June 2010 - 09:35 PM

QUOTE(november.rain @ 11. 6. 2010 - 14:11) View Post

EK, O katerem pudru je to govora?

Bellini, a ni 30 ml tubica?

Na embalaži piše 0.42 oz (12 g), ml niso navedeni. Imam pa npr na drugem pudru navedeno 30ml in 1,0 oz...torej če na pamet preračunam je v ELF tubi okoli 12 ml.
  • 0

#2637 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85850 posts

Posted 14 June 2010 - 06:32 PM

Moram povedat, da sem navdušena, ker se s Teint Idole Ultra tudi pri 30°+ nič ne svetim, oz. minimalno (prejšnje poletje ga še nisem uporabljala). Zakon.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2638 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 June 2010 - 06:33 PM

Jina, kakšno kožo imaš ti ?
Jaz bi ga kupla, pa čeprav je drag kot žafran, malo me skrbi samo, da ni skoraj nič prekriven - a ?
  • 0
Viens, reste ici!

#2639 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85850 posts

Posted 14 June 2010 - 06:40 PM

Težko vprašanje. biggrin.gif Precej mastno s suho povrhnjico, + vedno vsaj en mozolj, unLOL. Če ga malo več namažeš (ne zdaj pol kile, ampak ne ravno samo dve kapljici), prekrije vse, niti korektorja ne rabiš. Pa zelo naravno izgleda.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2640 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 June 2010 - 06:42 PM

Jaz imam enako !
Ful mam, suho povrhnjico, pa še ne šarim ko koži mam čisto. Kar je redko laugh.gif .

Kolko stane ? oops.gif
Ful mi je bedno tak drag puder kupovat, ker sploh nisem dostojno postrežena.
Npr. Muller je polomija, raje potem Limoni. Mogoče ga nabavim.
  • 0
Viens, reste ici!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users