Jump to content

Photo

Vprašanja

• Please log in to reply
5699 replies to this topic

#2621 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 11 June 2011 - 01:01 PM

Hvala vsem za odgovore, mislim da bom vztrajala pri 75 in shujsala. biggrin.gif smile.gif
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#2622 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86057 posts

Posted 11 June 2011 - 03:23 PM

Kakšne številke ima Bronx?

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2623 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 June 2011 - 03:24 PM

Mislim da normalne. Jaz imam vse čevlje (razen ASOS huh.gif ) 40, tudi Bronx.
  • 0
Viens, reste ici!

#2624 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86057 posts

Posted 11 June 2011 - 03:25 PM

Asos imaš večje, ane?

• 0

― V. Van Gogh

#2625 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 June 2011 - 03:25 PM

Ja. 8ko, ali našo 41ko. ohmy.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#2626 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86057 posts

Posted 11 June 2011 - 03:26 PM

Aha, jaz imam tudi njihove eno cifro ali celo dve večje. Hvala!

• 0

― V. Van Gogh

#2627 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 June 2011 - 03:28 PM

NP
  • 0
Viens, reste ici!

• Guests

Posted 11 June 2011 - 04:18 PM

Na koliko perete brezšivne brazilke Intimissimi, da se ne sesujejo? Ker na etiketi piše, da naj bi jih na roke, kar se mi pa seveda ne da.
  • 0

#2629 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 11 June 2011 - 04:26 PM

na 40,pa program občutljivo perilo
  • 0

• Guests

Posted 11 June 2011 - 04:27 PM

Aha, ok. Hvala!
  • 0

#2631 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 11 June 2011 - 05:04 PM

* Zakaj so žabe brez stopala modno sprejemljive, medtem ko pajkice ne?

* Spomnim se neodobravanja japonk, medtem ko sem sedaj že parkrat videla japonke, ki ste jim rekle "sandali" in so ponovno bile sprejemljive oz. celo lepe.

V čem je fiinta?

Hvala!
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2632 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 June 2011 - 05:10 PM

Mene pajkice motijo, ker punce mislijo, da so to hlače. To NISO hlače, ampak oblačilo na katerega se obleče še nekaj (bodisi krilo, tunika, obleka, pač nekaj, ki pokrije rit!!!). Nagravžno izgleda, če ima punce pajkice kot hlače, pa še ima najboljšo postavo na svetu. To sploh ni relavantno tukaj.
Drugače pa so meni pajkice precej grde - to je pač svar osebne preference. NIKOLI ne bi oblekla tričetrt pajkic ! če bi bla sila bi oblekla dolge, ampak ne vem zakaj bi jih, potem imam valda raje žabe?
Te žabe brez stopal so pa enak šmorn kot vse, kar sem napisala zgoraj. biggrin.gif

Japonke pa sem sama vedno odobravala - tiste penaste nosim za na plažo, za na faks etc pa pač usnjene sandale.
  • 0
Viens, reste ici!

#2633 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 June 2011 - 05:13 PM

QUOTE(Ana @ 11. 6. 2011 - 18:10) View Post
Te žabe brez stopal so pa enak šmorn kot vse, kar sem napisala zgoraj. biggrin.gif

IPB Image

Torej sem kmet tudi s tankimi, lepimi žabami brez stopal?
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2634 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 11 June 2011 - 05:15 PM

Ok, razumem in se strinjam.

Le pri zadnjem bi dodala, da so zame (imo tudi v obči obutveni industriji) japonke vse, kar ima pašček med prsti, sandali pa spredaj odprti ali zaprti čevlji, z odprto peto, a paščkom preko ahilove.
Natikači so zgoraj napisano, a brez paščka.

Hvala!

btw. Meni žabe in najlonke grejo "na živce", ker so za prat po enkratnem nošenju. Četudi samo ročno zdrgneš del stopala, ga še vedno moraš. Da ne omenjam, kako dragi šport je to, če hočeš bit količkaj skombiniran.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2635 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 June 2011 - 05:21 PM

Jaz sem si kupila zdaj trojne tanke žabe, dvojne črne in ene viola, bom lahko super kombinirala.
Za pranje mi ni problem ... ali na roko hitro umijem ali v pralni stroj, itak pogosto perem. Pa ne nosim
jih vsak dan, zdaj sem spet bolj na hlačah.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2636 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 June 2011 - 05:35 PM

QUOTE(PurePoison @ 11. 6. 2011 - 17:18) View Post

Na koliko perete brezšivne brazilke Intimissimi, da se ne sesujejo? Ker na etiketi piše, da naj bi jih na roke, kar se mi pa seveda ne da.

Jaz tudi na 40, občutljivo perilo. Jih imam kar nekaj, ene že lep čas in so zelo trpežne.
  • 0

#2637 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29751 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 June 2011 - 05:36 PM

meni so pajkice/leggice samo za v škornje in na obleko/tuniko ali pa za spat na potovanju, da ni treba pižame sabo nosit, men je obup videt pajkice na balerinke ali sandale/japanke/bilo kake čevlje.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#2638 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 June 2011 - 05:39 PM

Jaz nosim tanke žabe na odprte čevlje s platformo in miničem, pa se mi zdi, da dobro izgledam. XD

• 0

#2639 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 June 2011 - 05:57 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 11. 6. 2011 - 18:13) View Post

IPB Image

Torej sem kmet tudi s tankimi, lepimi žabami brez stopal?

Ne vem, pridi se mi enkrat pokazat. biggrin.gif
Pač čisto stvar osebne preference kot pravim, meni to ni všeč.
  • 0
Viens, reste ici!

#2640 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86057 posts

Posted 11 June 2011 - 06:33 PM

Se strinjam z Ano, brazilke tudi jaz perem na 40, alergična pa sem na gumijaste japanke, ker so za na plažo, ne za v mesto.

• 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users