Big Brother
Posted 02 September 2008 - 05:52 PM

Posted 02 September 2008 - 05:55 PM
Ko sta se z Naskejem pijana žvalila, sem takoj pomislila na njegovo bivšo. Mene bi kap, če bi kja takega vidla. No, tega si RES ne bi želela videt!
Mater, toliko se govori o njej, kot da bi ona zmagala in ne Naske. On je ko' ena prikolica, ki je vse to financirala (govorim na pamet ali od kod punci matere samohranilke toliko dnara?. Ja, govorim na pamet. Ne me resno jemat.)
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 02 September 2008 - 06:11 PM

Posted 02 September 2008 - 06:12 PM
Hja, dala si je operirat noter silikonsko materijo in to je pač povod za zanimivost, medijsko popularnost.
Se mi je pa priskutila... že v štartu mi ni delovala čist ok (kot pač nobeden, ki se prijavi na BB), ampak
da je pa tako blesava, pa si nisem mislila.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 02 September 2008 - 07:03 PM
In v tej opravi res zgleda ko da ma hudo rit, sam js sm jo nazadne vidla na fešti od Sandija in morm povedat da je njena rit res čist adijo...no ona cela je adijo. Še moj fant ko mu je bla drugač lušna je reku ko jo je vidu da je njena postava totalno nikakva.
Posted 02 September 2008 - 09:00 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 02 September 2008 - 09:20 PM
Kaj Drag queen želi Sari ?
Kaj? Velik seksa. Velik seksa, sam naj seksa, ker to dobr kožo nardi, zlo napeta koža je, če se velik seksa, pa ful boljše volje si. Amm, popravla bi se, velik dobrga seksa ji želim, ker seksamo lahko velik ne, sam če seks ni dober pa pač ne, naj jo tist njen Naske ne, ker Bosanci so baje tak v postli k traktor ne, naj jo tko orng spluž pa to.
Maš kak nasvet za Naskega, kako naj poskrbi za Saro?
Am, ja .. naj počaka, da bojo njene prsi zdej ko so ble od operacije pa to, naj počaka, da bojo bradavičke ji tkole, da bojo pršli spet k seb ne, da naj ji jih pol mal zliže pa tko.
Jaz se bom poscala prisežem.

Posted 02 September 2008 - 10:48 PM
Mene je kar malo njena postava presenetila.
Je pa ona lep pokazatelj, da postava ni nujno lepa, če na njej ni 100 kil špehovja.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 02 September 2008 - 11:21 PM
vuelvo a vos,
Posted 02 September 2008 - 11:54 PM
PB ne odraža realnosti, pri nobenemu.
Realen pokazatelj so slike iz BBja:

Posted 02 September 2008 - 11:55 PM

Pa malo več riti, stegen in jošk.
vuelvo a vos,
Posted 02 September 2008 - 11:59 PM

Nisem hotela nikogar užalit, še najmanj pa tebe, če resnično vidiš vzporednico z njo.
Ti si se mi vedno zdela bolj športen tip, čeprav mogoče zadnje čase malo manj migaš.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 03 September 2008 - 12:01 AM

vuelvo a vos,
Posted 03 September 2008 - 12:03 AM

To je pravkar postal moj moto!

Posted 03 September 2008 - 12:07 AM

vuelvo a vos,
Posted 03 September 2008 - 07:27 AM
Posted 03 September 2008 - 09:42 AM
Posted 03 September 2008 - 10:34 AM
vuelvo a vos,