A katera pozna gostinsko ponudbo v okolici Mengša? V četrtek gremo na tja na eno predstavo in prej bi še kej pojedle. Sicer se lahko ustavimo tudi na poti do LJ, ampak vprašam še za ta konec, če je morda kaj ustreznega? Bolj poceni varianta, nič posebnega... Samo da vem, kam se okvirno usmeriti, ker ne poznamo nič kaj tam okrog.

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike
Posted 16 May 2022 - 10:35 AM
Posted 16 May 2022 - 10:38 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 16 May 2022 - 10:46 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 May 2022 - 10:58 AM
― V. Van Gogh
Posted 16 May 2022 - 10:59 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 16 May 2022 - 11:20 AM
Ce imate rade kitajsko, priporocam Hong Kong 2 v Komendi.
Jaz sem bila enkrat tukaj in tudi priporočam 🙂 ufff zdj bi nekaj takega jedla 😁
Posted 16 May 2022 - 11:25 AM
Narobe. Tja smo vcasih hodili. Ustreza opisu.
Narobe je ime ali kako si mislila?
Posted 16 May 2022 - 11:26 AM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 16 May 2022 - 11:31 AM
Putr je vrhunski in dalec od poceni. Midva sva lani dala za vecerjo cez 100.
Sem videla, da imajo tudi malice oz kosila za 8-10, to je čist zmerno
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 17 May 2022 - 07:31 AM
OK, ste mi dale kar nekaj predlogov, super. Verjetno bomo šle kar direkt v Mengeš, tako da kitajska odpade. Kaj od tega pa je najbližje Špasteatru?
Posted 17 May 2022 - 08:18 AM
Prav tam zraven je pa Trdinov hram, kakšna je pa postrežba pa nimam pojma.
Bill Bullard
Posted 01 June 2022 - 10:19 AM
Je v Šiški kakšna fajn gostilna, ki ima tudi juhe?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 05 June 2022 - 06:25 AM
Lep, moderen ambient, dobra hrana in postrežba, cene zmerne-višje. Sva bila blizu in izkoristila priliko, ker M. je bil že 2x s sodelavci.
Jaz sem sicer naročila in pojedla porcijsko manjše, lažje stvari, ker mi drugega ne paše, bi se pa še vrnila kdaj na konkretnejši obrok in kozarec vina.
Bill Bullard
Posted 05 June 2022 - 08:40 AM
Hvala za info, jim bomo ob priliki ponovno dali priloznost

Posted 05 June 2022 - 11:18 AM
Posted 05 June 2022 - 11:26 AM
Mi smo tja veliko hodili v starih časih, ko je bilo dobro, me veseli, da so se izboljšali. Ne morem pozabit njihove čokoladne torte s suhimi slivami, božanska je bila.
Posted 05 June 2022 - 12:58 PM
https://www.pinija.si/
― V. Van Gogh
Posted 06 June 2022 - 06:28 PM
Pinija niti nima prevec dobrih ocen, bi sla bolj zaradi ambienta. Mogoce kdaj drugic, ko bova/bomo dlje na Obali.
― V. Van Gogh
Posted 06 June 2022 - 07:24 PM
Posted 06 June 2022 - 07:50 PM

― V. Van Gogh
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users