Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

#2621 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32276 posts

Posted 16 May 2022 - 10:35 AM

A katera pozna gostinsko ponudbo v okolici Mengša? V četrtek gremo na tja na eno predstavo in prej bi še kej pojedle. Sicer se lahko ustavimo tudi na poti do LJ, ampak vprašam še za ta konec, če je morda kaj ustreznega? Bolj poceni varianta, nič posebnega... Samo da vem, kam se okvirno usmeriti, ker ne poznamo nič kaj tam okrog. 

• 0

#2622 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 16 May 2022 - 10:38 AM

Dober krožnik, imajo tudi pizze in pašto. Sam ni pa poceni, so bolj ljubljanske cene. Baje je fajn tudi Putr.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2623 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85872 posts

Posted 16 May 2022 - 10:46 AM

Putr je vrhunski in dalec od poceni. Midva sva lani dala za vecerjo cez 100.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2624 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85872 posts

Posted 16 May 2022 - 10:58 AM

Ce imate rade kitajsko, priporocam Hong Kong 2 v Komendi.
  • 0

― V. Van Gogh

#2625 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 16 May 2022 - 10:59 AM

Narobe. Tja smo vcasih hodili. Ustreza opisu.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2626 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 16 May 2022 - 11:20 AM

Ce imate rade kitajsko, priporocam Hong Kong 2 v Komendi.

Jaz sem bila enkrat tukaj in tudi priporočam 🙂 ufff zdj bi nekaj takega jedla 😁
  • 0
Never be embarrassed about something you like.

#2627 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32276 posts

Posted 16 May 2022 - 11:25 AM

Narobe. Tja smo vcasih hodili. Ustreza opisu.

Narobe je ime ali kako si mislila?
  • 0

#2628 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 16 May 2022 - 11:26 AM

Ja :D Ob cesti v Menges je. Zelo znana gostilna.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2629 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 16 May 2022 - 11:31 AM

Putr je vrhunski in dalec od poceni. Midva sva lani dala za vecerjo cez 100.

Sem videla, da imajo tudi malice oz kosila za 8-10, to je čist zmerno
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2630 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32276 posts

Posted 17 May 2022 - 07:31 AM

OK, ste mi dale kar  nekaj predlogov, super. Verjetno bomo šle kar direkt v  Mengeš, tako da kitajska odpade. Kaj od tega pa je najbližje Špasteatru?

• 0

#2631 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 17 May 2022 - 08:18 AM

Od naših predlogov Dober krožnik.
Prav tam zraven je pa Trdinov hram, kakšna je pa postrežba pa nimam pojma.
  • 0

Bill Bullard

#2632 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 01 June 2022 - 10:19 AM

Je v Šiški kakšna fajn gostilna, ki ima tudi juhe?

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2633 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 05 June 2022 - 06:25 AM

Ponvica, Brezovica pri LJ
Lep, moderen ambient, dobra hrana in postrežba, cene zmerne-višje. Sva bila blizu in izkoristila priliko, ker M. je bil že 2x s sodelavci.
Jaz sem sicer naročila in pojedla porcijsko manjše, lažje stvari, ker mi drugega ne paše, bi se pa še vrnila kdaj na konkretnejši obrok in kozarec vina.
  • 0

Bill Bullard

#2634 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 05 June 2022 - 08:40 AM

O, upam, da so se popravili torej. Mi smo vcasih dokaj redno zahajali in nam je bilo super, potem smo pa 2x zapored doziveli zelo slabo postrezbo, pa tudi meni so menjali in ni bilo vec tako dobro.
Hvala za info, jim bomo ob priliki ponovno dali priloznost :)
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#2635 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27325 posts

Posted 05 June 2022 - 11:18 AM

Ja to sem tudi jaz slisala, ene 4 leta nazaj obupne kritike, zdaj med korono pa spet, da je res super.
  • 0

#2636 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11850 posts

Posted 05 June 2022 - 11:26 AM

Mi smo tja veliko hodili v starih časih, ko je bilo dobro, me veseli, da so se izboljšali. Ne morem pozabit njihove čokoladne torte s suhimi slivami, božanska je bila.

• 0

#2637 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85872 posts

Posted 05 June 2022 - 12:58 PM

Midva sva nameravala iti naslednjo soboto na vecerjo v Pinijo pa sem potem videla, da imajo napisano, da rezervacije niso mozne, kar mi je skrajno cudno. Sploh se ne spomnim, da kje ne bi rezervirala, kaj sele da bi po toliko voznje ostala brez mize … A je kdo ze bil tam/pozna?

https://www.pinija.si/
  • 0

― V. Van Gogh

#2638 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85872 posts

Posted 06 June 2022 - 06:28 PM

Klinc, pri Jezersku sva rezervirala. Ob vseh restavracijah, ki sva jih obiskala, tam se zacuda nisva bila.
Pinija niti nima prevec dobrih ocen, bi sla bolj zaradi ambienta. Mogoce kdaj drugic, ko bova/bomo dlje na Obali.
  • 0

― V. Van Gogh

#2639 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 06 June 2022 - 07:24 PM

Mama mi je rekla, da imajo tudi rezervirane mize. Gresta veckrat. To je drugace samo malo bolj nobl picerija.
  • 0

Tumblr

#2640 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85872 posts

Posted 06 June 2022 - 07:50 PM

Malo bolj nobl picerija je postal ful sirok pojem. :D Ne bi jedla pice, imajo precej stvari v ponudbi.
  • 0

― V. Van Gogh

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users