Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#2621 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26113 posts

Posted 07 November 2007 - 10:42 PM

Frida, moj muci je bil enkrat FUL prehlajen - iz noska mu je teklo, nonstop je kihal... Smo mu nosek z robčkom brisal - smrček je kar tiščal v robček. Veterinar nam je svetoval, da naj ga zapremo v košaro (tisto za prenašat), košaro postavimo cca 10cm od tal (mi smo dali kar polena spodaj), pred košaro postavimo vrelo vodo z Mentoklarjem (tisto za inhalacije) in vse skupaj pokrijemo za 20 minut z deko. (na kratko - mačku smo dali inhalacije) biggrin.gif

Delovalo je!
  • 0

#2622 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 07 November 2007 - 11:31 PM

QUOTE(bikini @ 7. 11. 2007 - 21:15) View Post

Pfff kličem fanta in še predno karkoli rečem, mi on zdrdra naj hitro povem, ker ima lahko samo minuto časa med zaporednimi ponovitvami vaj za mišice! Trot obsedeni! Valda sem ga pol skenslala jst, če si ne more vzet več kot minuto pa nič! Pa nujn ga rabim! kdo je zej tle nor! laugh.gif twisted.gif

lol1.gif lol1.gif
Lol prelol !!!!

Saska, dj kej povej o cimri! laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#2623 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 08 November 2007 - 12:13 AM

Bolj, ko se učim, manj znam mad.gif wacko.gif Ta snov je tok prfuknjena, da bolj ne bi mogla bit. Vse dosedanje izpite, ta prekaša excl.gif (pa je blo že precej umomornih in za pranje možganov primernih)

Nekaj se me loteva, ker me v grlu žgačka in sili na kašelj. Ravno zdej mora to bit, k se mam za piflat, jao evil.gif sad.gif
  • 0

#2624 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 08 November 2007 - 12:43 AM

Mejbi se vam bo zdel tole čudn, sam tako je! Lilu (mačka) je tukej pr men v sobi. V sobi je toplo, mene pa zebe (nič novega).Opazla sem, da me zadnje čase vse bolj pogosto zmrazi. Po celem telesu se zmrazim, kot neke vrste mravljinci. Lilujka pa piha vame in renči:( Mejbi se čez mene kaki duhi šetajo laugh.gif lol1.gif , pa ona to vid in je zato skoz nasršena in piha, godrnja, sika,...

Men se skoz nekaj čudnega dogaja, pa ponoči mam prisluhe, privide in morm spat z lučjo in musko. Eno noč se mi sanja, da me pride pokojna baka obiskat. Prov dobim filing, da sedi na moji postelji, ker se z nogami v neki mehkega zadanem, pa nič ni hmm.gif Potem se pa vsa histerična pokonc vržem in slišm, ful razločno njen glas, ki reče naslednje:"Kaj ga pa serješ, sej sem samo jz!"

Druga nočna mora je pa spodnji del moških nog:(. Te me preganjajo! Mogoče je to znak, da se mi je dokončno sfuzlalo wink.gif laugh.gif

Zarad teh čudnih zadev in problemov s spanjem sem itaq dostikrat do treh, štirih pokonc. Ne morm al pa ne upam it spat. Pa ta tedn mi je še tok bolj bedno, k sem sama v spodnjem delu bajte. Vsi ostali majo zgorej sobe, js pa fotko, mava pa spodej. On je pa na nočni:( ,js pa tud:)
  • 0

#2625 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 08 November 2007 - 03:35 AM

Evo, mene tudi nespecnost muci. As u can see. A cutim, da me bo pocasi vrglo spat.
Lucy, a mas/a pa si mela mogoce kake vecje obremenitve, te kaj prizadelo, se kaj drasticno spremenilo, stres... vpliva na to ves pa se potem tako odraza, bi rekla. Ti udari na psiho malo. Ce se da, imej manj nocnih:=)
console.gif
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#2626 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18469 posts

Posted 08 November 2007 - 08:54 AM

Ej, Luciferka, tudi k meni je babica prišla enkrat. Prav razločno sem čutil, da se je usedla na posteljo pri mojih nogah. Rekla sicer ni nič, ampak dobro vem, da je bila ona. Ker izraz si pogruntala: umomorno. laugh.gif

Drugače pa se še nisem čisto izkopal iz glavobola. Že predvčerajšnjim me je bolela glava, včeraj je bilo pa čedalje huje, tako da sem vzel zvečer pred spanjem en naklofen. Nisem še čisto poskločen, ne. Ful stvari moram še narest danes.

slap.gif Kolosalen OT sem zagrešil.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#2627 saska

saska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 388 posts

Posted 08 November 2007 - 02:17 PM

rea: z veseljem bi ti povedala kaj o njej, ampak dejstvo je da je tega PREVEČ za pisat, plus tega je šla pa glih kar domov in lah vsaj mal svobodno zadiham smile.gif....res je preveč za pisat....na kratko: ona ma velik težav sama s sabo in je zrela za u polje, vojnik oz kako tako institucijo
  • 0
Popijem štirideset kav na dan, da sem lahko buden in mislim, mislim, mislim, kako premagati tirane in idiote.
Voltaire

#2628 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18469 posts

Posted 08 November 2007 - 03:29 PM

V službi so mele ene ženske nekakšno predstavitev. Zunaj sem jim s pladnjev kradel kanapejčke, pršutek in slaščice. oops.gif Ma je pasalooooo. cool.gif

PS: Kako neiskrena izpoved, ne?
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#2629 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 08 November 2007 - 04:22 PM

Lase postrigla iz sredine hrbta na malo daljši paž in blond popramenala...pa še dala pooblikovat obrvi...zdaj pa nisem za prepoznat laugh.gif

in čisto nič me ni stiskalo pri srcu ko mi jih je rezala (mislim, da je njo bolj kot mene), sem prav ponosna nase.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#2630 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 November 2007 - 04:23 PM

Čestitam, Eli!! Kaj slikovnega gradiva nam ne boš privoščila? oops.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2631 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 08 November 2007 - 04:26 PM

nevem če si upam, ker se ni ta prava barva, ker mi je temno-rdečkasto rjave prekrivala biggrin.gif no...mogoče se pa opogumim...
  • 0

#2632 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25931 posts

Posted 08 November 2007 - 05:56 PM

namest, da bi se učila zgodovino, se bašem z Grioti in čakam, da bo mel fant (kok se fajn sliši laugh.gif) cajt za čvek ...
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2633 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 09 November 2007 - 02:34 PM

Naravnost čudovito!S fantom nisma skupaj spala(samo spala) že celo večnost, in danes bi moral prit pome in zvem, da imajo domači nek virus. Kar pomeni da je prenevarno zame wallbash.gif pa tako sem se veselila...
  • 0

#2634 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25931 posts

Posted 09 November 2007 - 10:20 PM

mhm, podobna situacija tle, sam da ne gre za virus ... k da niso m ogli počakat še par dni s tisto steno bedno. ah, drek.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2635 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 09 November 2007 - 11:04 PM

Spet piz***** rolleyes.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2636 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 10 November 2007 - 12:58 PM

Ubila bom enga bednega malega mlečnega tipa, k mi je uničil VSE slike OD POLETJA!!!!!!!!!!!!!!!!! cry1.gif cry1.gif cry1.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#2637 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15740 posts

Posted 10 November 2007 - 09:10 PM

Joj sočustvujem, jst bi tut popi**ila.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#2638 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46056 posts

Posted 11 November 2007 - 06:06 PM

Komaj že čakam, da grem živet nekam na svoje, da mi ne bo več treba prenašat brata, njegovega gnjavljenja in podjebavanja. Saj ni čudno, da se ga še njegovi t.i. "prijatelji" izogibajo, ko pa je tak zoprn. rolleyes.gif
  • 0

#2639 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 11 November 2007 - 06:22 PM

edit: Zmedena sem.

Čakam, da gre mama, kr jo že po 2 urah ne morem več prenašat.
  • 0

#2640 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 12 November 2007 - 05:17 PM

Kolega s fakxa bo dobil nazaj poženščene zapiske wub.gif men je blo zravn učenja dolgčas, pa sem zapiske malo obarvala in porisala zzelo kričečimi barvami biggrin.gif
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users