Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#2621 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 10 June 2008 - 02:56 PM

jaz sem si mogla dat pirs iz popka za en mesec, jasno je blo po tem času že zaraščeno. ko sem si ga zelo brutalno po ene parih poskusih le uspela spravt nazaj, se mi je konkretno zagnojilo. kupila sem si bepanthen plus, pirs dobesedno namočila not, vse se je utapljalo v bepanthenu. čez par dni se je vse skup zelo lepo zacelilo in nimam nobenih problemov.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#2622 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 15 June 2008 - 09:34 AM

Meni se dogaja nekaj čudnega. Pred 3 dnevi se mi je naredila, kjer imam uhan v popku, med obema bunkicama od uhana ena majhna bulica. In zdaj postaja vse bolj rdečkasta. A je možno da je to divje meso ali pa kaj podobnega? Jaz ne vem, še nikoli nisem imela kaj takega. Mazala sem si Bepantenom, ampak ne zgleda, da bi pomagalo.
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#2623 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27340 posts

Posted 15 June 2008 - 09:43 AM

Če je vmes je čist možno tudi da se ti možolj dela. Ker res nevem kaj bi lahko blo vmes...
  • 0

#2624 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 15 June 2008 - 02:22 PM

Ah, ne verjamem da je mozolj. Sam je res tko čudno, ker nikoli nisem mela problemov s tem.
  • 0

#2625 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 15 June 2008 - 02:57 PM

Jeannette, čist možno je, da se ti hoče narest divje meso. Najboljš, da greš čimprej ke, kjer so ti delal pirs.
Če se ti da pa če ti ni bed pa lahko slikaš in prlimaš, da vidmo če je sploh panika za preplah. Sj lahko tud na ZS.

Aja pa v primeru, da je divje meso pomaga, če si v lekarni kupiš olje čajevca in s tem mažeš, ker mehča.
  • 0

#2626 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 15 June 2008 - 03:30 PM

Ja, ja če bo slabše, itak da bom šla pokazat, kjer sem delala. Bom pa drugače še mal počakala, da vidim kaj bo ratalo s tega. Sam... ali to divje meso, lahko začne rast kar na lepem, al je to samo dokler je luknja nova?
  • 0

#2627 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 15 June 2008 - 06:37 PM

Mislim, da ti lahko tud tko čez čas to nastane. Več je šans, da se ti to naredi, ko je luknja še bolj sveža. Možno je pa tudi to, da se ti potem kasneje to naredi. Men se je hotu divje meso v arkadi nardit po skoraj enem letu, kar sem mela luknjano. Samo sem se mazala z eteričnem oljem čajaevca in je šlo lepo nazaj. Ta olje ful zmehča kožo.

Ma ne vem kaj nej ti rečem,... Najbolj, da greš čimprej ke pa da ti strokovnjaki za pirse točno povejo kaj naredi. Neumno je pa odlašanje in ne ukrepanje.

• 0

#2628 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 June 2008 - 06:47 PM

QUOTE(crna @ 9. 6. 2008 - 16:56) View Post
Hecno, ker jaz ne poznam nikogar, ki bi mu karkoli delali z lokalno. Pa se veliko gibljem med prepiercanim folkom.
Osebno me pod ustnico ni bolelo niti najmanj, pa glej ga zlomka - brez lokalne, v ušesih pa nasprotno prav svinjsko in se mi je tam tudi stalno vnemalo, tako da so leteli ven. Tudi injekcije pri zobarju nisem niti čutila, a to najverjetneje zaradi strahu in bolečine pred tem.

Hecno, jaz mam izkušnje ravno nasprotne! Sicer ne morem rečt, da se veliko gibljem med prepiercanim folkom, ampak z vsaj štirimi sem se pogovarjala, ki so dobili lokalno. A nisem vprašala, kje so si delali.
Nikakor ne morem razumeti, kako človeka ne boli, če ti na živo prebodejo pod ustnico. Pa nisem glih neke razcartane sorte, ampak ne morem rečt, da me ni bolelo - meni je logično, da boli. Jaz tudi injekcije pri zobarju čutim - seveda se vse da potrpeti in jih skos zahtevam, ampak ne štekam, kako nekaterih ne bolijo (oz. da nič ne čutijo) te stvari. ;-)
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2629 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 June 2008 - 06:58 PM

Pri meni je možno da je kriv adrenalin. Sploh pri zobarju sem vsakič v stanju izventelesnega dojemanja. Pri piercanju pa malo manj. Verjetno sem malo manj občutljiva ponekod, saj za v ušesa pa pravim da je bilo grozno.
Ena moja kolegica (nekdanja no) je sicer spraševala za lokalna, a zgolj informativno, pa še odsvetovali so ji.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2630 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 June 2008 - 07:00 PM

Za zobarja je vsekakor to pozitivna stvar. ;-)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2631 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 15 June 2008 - 07:01 PM

Niti ne, ker sem nazadnja skoraj začela hiperventilirat oops.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#2632 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 June 2008 - 07:02 PM

lol1.gif

• 0

#2633 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 15 June 2008 - 07:05 PM

HA HA. butl.gif

Če se mi je kr vrtet začel naenkrat.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#2634 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 15 June 2008 - 09:43 PM

Pri meni je bilo isto, kot pri tebi, crna. Pod ustnico mi sploh ni blo panike (malo me je zaboletlo, samo ne tisto grozno. Delal mi je na živo.). Ko pa sem si šla delat v ušesa, pa sem skup padla huh.gif In tudi ne nosim uhanov, ker mi je ogaben filing met nekaj v uhi.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#2635 *anya*

*anya*

sramežljivec

• Člani
  • 73 posts

Posted 17 June 2008 - 11:02 AM

Jaz sem si pa pred malo več kot mesecem vzela ven uhan (imela sem ga nad ustnico), ki sem ga imela okoli leto in pol. In se mi luknja še niti malo ni zarasla, razen mogoče z notranje strani.
Bom zdaj celo življenje imela luknjo nad ustnico? cry.gif
Kako hitro se je pa vam zarastlo, če ga je katera imela?
  • 0

#2636 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 19 June 2008 - 09:39 PM

*anya*, to je fula čudno, ker men se je v parih urah zarastlo. Enkrat sem ga morala vn dat, da so mi lahko zobe in čeljust slikali. Čez par ur, ga nisem morala več notr dobit. Sm ok, js sem mela takrat poškodbo in ga pol še več kot dva meseca sploh smela nism dat notr.
Sam men se vseen zdi, da bi se ti to mogl če ne v enem dnevu, vsaj v roku dveh, treh dneh zarasti.
A pa, če ga zdej hočš notr dat, ga lahko daš al kako?

Aja, pa luknjica se ti bo zihr zarastla, enkrat že. Edino pikica se ti bo pa skoz poznala, to pa 100%.

Sam se da s pudrom prekrit, tko da ni panike. No vsaj men je ne predstavlja, mene to ne moti.
  • 0

#2637 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 19 June 2008 - 09:48 PM

Pikica ostane.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#2638 *anya*

*anya*

sramežljivec

• Člani
  • 73 posts

Posted 20 June 2008 - 09:16 AM

Z notranje strani se je zarastlo, tako da uhana ne spravim več notri, ampak je od zunaj še vidna luknjica. Vem da ostane pikica, ampak pri meni je zaenkrat še kar luknja.
Sicer malo se je zmanjšala, ampak sem si vseeno predstavljala da se to hitreje zaraste...
  • 0

#2639 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 20 June 2008 - 09:19 AM

Na tisti strani, kjer je sluznica se ful hitro celijo stvari - torej notranja stran ust. Koža se pa celi počasneje. Maži s kakšnimi kremami za pospešeno celjenje ran.
  • 0

#2640 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 26 June 2008 - 10:23 AM

Kdaj se odpre Cult v Ljubljani?
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users