Pudri
Posted 01 June 2010 - 11:10 PM
Posted 01 June 2010 - 11:19 PM

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 01 June 2010 - 11:26 PM
Posted 02 June 2010 - 02:01 PM
Posted 08 June 2010 - 07:17 PM
No ta Mineral booster pa je, kolikor sem brala namenjen bolj za matiranje in utrjevanje. Če rabim puder v prahu za matiranje je torej bolje vzeti tega slednjega ali foundation? Je sploh kakšna razlika med tema dvema. Si ne znam predstavljat, ker še nisem imela nobenega mineralnega pudra, zato se opravičujem za morebitna neumna vprašanja.

Posted 08 June 2010 - 07:41 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 08 June 2010 - 07:50 PM
Posted 09 June 2010 - 11:48 AM
Je katera že imela E.L.F. mineralne pudre v prahu? Glede na zelo nizko ceno razmišljam, da bi si katerega omislila, ampak ne vem kaj naj izberem. Ogledujem si Mineral foundation in Mineral booster. Koliko sploh prekrijejo te mineralne podlage? To je namesto tekočega pudra, ne pa za čez, če prav razumem? Se glede prekrivnosti sploh lahko kosajo s tekočimi?
No ta Mineral booster pa je, kolikor sem brala namenjen bolj za matiranje in utrjevanje. Če rabim puder v prahu za matiranje je torej bolje vzeti tega slednjega ali foundation? Je sploh kakšna razlika med tema dvema. Si ne znam predstavljat, ker še nisem imela nobenega mineralnega pudra, zato se opravičujem za morebitna neumna vprašanja.

Oj! Najprej mineral boostr ni puder ampak zgolj brezbarven prah, ki ti matira. Torej nič ne prekriva.
Kar se pa mineralnega pudra tiče pa sem jaz čisto navdušena. Imam odtenek light (ki je svetlejši in roza potegne- je narobe napisano na spletni strani) in mi super ustreza. Sicer ni svetel za porcelanasto polt ampak za poleti je super. Fajn je imet kabuki čopič zraven za lažje nanašanje. Prekriven ni kaj dosti, ampak lepo poenoti ten kože. Za ostalo uporabim korektorje. Prav tako se sploh ne vidi, da ga imaš na sebi, ker sem že dobila pohvale kako lepo kožo imam brez pudra

Aja slabost pa je, da rabiš čas, da se naučiš tole zadevo nanašat, ker je kr pocarije s tem prahom, ki se ti lahko raztrese, če si štor tak kot jaz. Zdaj že obvladam

Posted 09 June 2010 - 12:01 PM

Sam mislim, da sm pa lih fair odtenek vzela...
Posted 09 June 2010 - 02:54 PM

Posted 09 June 2010 - 03:03 PM
Mi je dovolila prodajalka, da naslednjič lahko vzamem vzorček tega pudra v en lonček, da doma na obrazu probam. Bi rada še ulovila ta 50% popust, tako da bom jabrž že jutri letela po "testerček", pa kar kupila, če mi bo odgovarjal.
Nad Revlonom pa ne bi mogla bit bolj razočarana...

Posted 09 June 2010 - 03:21 PM
Posted 09 June 2010 - 05:04 PM
Oj! Najprej mineral boostr ni puder ampak zgolj brezbarven prah, ki ti matira. Torej nič ne prekriva.
Kar se pa mineralnega pudra tiče pa sem jaz čisto navdušena. Imam odtenek light (ki je svetlejši in roza potegne- je narobe napisano na spletni strani) in mi super ustreza. Sicer ni svetel za porcelanasto polt ampak za poleti je super. Fajn je imet kabuki čopič zraven za lažje nanašanje. Prekriven ni kaj dosti, ampak lepo poenoti ten kože. Za ostalo uporabim korektorje. Prav tako se sploh ne vidi, da ga imaš na sebi, ker sem že dobila pohvale kako lepo kožo imam brez pudra

Aja slabost pa je, da rabiš čas, da se naučiš tole zadevo nanašat, ker je kr pocarije s tem prahom, ki se ti lahko raztrese, če si štor tak kot jaz. Zdaj že obvladam

Light je torej svetlejši kot Fair, ampak je light še vseeno pretemen? No jaz bi v bistvu rabila en puder v prahu za matiranje, za čez tekoči puder. Pa nisem vedela, karei od E.L.F. bi bil boljši, Foundation ali Booster. Bolje torej, da vzamem Booster, pri tem vsaj odtenka ne morem zgrešit?

Posted 09 June 2010 - 05:17 PM
Posted 09 June 2010 - 05:24 PM
Ej js mam tretji CS puder in ti povem, da niti 2 nista bla še enaka. Ta ki ga mam zdej je fajn je bolj tekoč ampak fajn prekriven, se pa lepo maže (ok zdej prot koncu je tud že gostejši), drugi je bil pa katastrofa in ga nisem niti do konca porabila. Ful je bil gost in nemogoče ga je blo lepo razmazat.
Kako to, da si se odločila tretjega kupit, če te je drugi razočaral? Samo radovednost.

Jaz imam tudi CS (če o Revlonu govorimo, seveda) in sem popolnoma razočarana. Sploh se mi ne razmaže lepo. Očitno ga bom morala "redčit" s kakšno fajn tekočo kremo, al kaj.

Posted 09 June 2010 - 05:46 PM
Za CS pravijo, da je za suho neprimerno boljši. Bolj mazljiv, manj maskast, se ne svetiš tako hitro (ampak ne izsušuje). To zadnje je malo čudno, ampak je ogromno ocen v katerih to piše. Poleg vsega ima še enkrat višji spf pa minimalno t. dioksida (za mastno ima spf 6 in 7,3% t.d., za suho ima spf 12 in 1,6% t.d.

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 10 June 2010 - 06:35 PM

CS sem enkrat probala različico za suho kožo ampak jaz sem se ful svetila že takoj po nanosu.
Posted 10 June 2010 - 06:56 PM
Posted 10 June 2010 - 07:47 PM

Ja, tak lahek izpade...zelo tekoč. Bom poskusla, pa povem kaj več.

Posted 10 June 2010 - 07:59 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users