Jump to content

Photo

Vprašanja

• Please log in to reply
5699 replies to this topic

#2601 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 June 2011 - 12:40 PM

Hvala punce. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2602 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 08 June 2011 - 09:18 AM

Nisem vedla, kam nej dam to.

Sej večina to ve, samo vseeno.

Zakaj lahko prodajajo A&F tudi v Nami in Sportini?

Thank you for the email. From time-to-time, as with every apparel manufacturer, we have a need to liquidate certain end-of-season stocks and quality-affected garments. These goods are restrictively sold into the secondary market. The retailer you are inquiring about is known to be receiving some of these secondary market goods. They are not directly associated or affiliated with our company. As always, we remind you that all of our front-line stores are owned and operated by our company in New Albany, Ohio.

Regards

A&F Brand Protection Group

Sportina je men itak podn.
  • 0

#2603 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 June 2011 - 09:25 AM

Zdaj je tudi Desigual v CityParku. Ne hodit noter, če obstaja možnost, da imate epilepsijo. wacko.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2604 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 08 June 2011 - 02:21 PM

Je katera morda videla te v Humanicu, ali pa ve če imajo Colonial kolekcijo?

IPB Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2605 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 June 2011 - 02:25 PM

QUOTE(Kinky @ 8. 6. 2011 - 10:25) View Post

Zdaj je tudi Desigual v CityParku. Ne hodit noter, če obstaja možnost, da imate epilepsijo. wacko.gif

Ja, sem videla to. Jaz sem pred časom mislila, da mi je Desigual všeč, ker imam eno krilo od
te firme, ki sem ga kupila v neki trgovini v Kranjski Gori, kjer so imeli zgolj to od te firme in to krilo je
dejansko edina lepa stvar, ki sem jo videla od Desigual firme.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2606 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 10 June 2011 - 09:34 PM

Koliko približno stane, če pošlješ nek kos oblačila (pajac) nazaj v Anglijo?
  • 0
Memento mori.

#2607 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 June 2011 - 09:51 PM

6 eur.
  • 0
Viens, reste ici!

#2608 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 10 June 2011 - 09:59 PM

To verjetno v najboljšem primeru, ne? Kaj pa v najslabšem primeru? tongue.gif
Mora bit čim več, ampak realno.
  • 0
Memento mori.

#2609 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 June 2011 - 10:02 PM

Ja glej tak je. Do 2kg je 6eur (če pošlješ v kuverti). Kaki pajac pa to misliš?
  • 0
Viens, reste ici!

#2610 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 10 June 2011 - 10:30 PM

Ma kratki navadni ko oblekca. Rožasti biggrin.gif
Če so mi ga poslali pa ga ne gre oblečt. Dobesedno ni načina, da ga spraviš na sebe. Pa sta obe sestri probali pa ne gre, ni šans.
Sem zahtevala denar nazaj pa so rekli naj izpolnim oni form pa pošljem nazaj, valda.
Samo se mi ne da. Oz bi ga že obdržala samo ga bom mogla dat k šivilji da mi ga naredi "oblečljivega".
  • 0
Memento mori.

#2611 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 June 2011 - 10:43 PM

Kak ne gre oblečt ? biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#2612 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 11 June 2011 - 07:50 AM

laugh.gif

Sori.
  • 0

#2613 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 11 June 2011 - 09:26 AM

Imam vprasanje glede modrca. Vcasih sem kupovala 75B, razen v HM imam vedno A. Zdej sem se malo zredila in me 75 vse zuli oz. poznajo se mi rdece crte, ko modrc slecem. Zato sem se odlocila, da kupim 80, ampak so mi 80 B vsi gromozansko preveliki in sem si v HM kupila enega 80A, ki mi je se zmeraj malo ohlapen, ampak ok.
Zadnjic sem pa srecala eno punco, ki bila kao ful pametna, in mi je rekla, da je A absolutno premajhna kosarica zame (kar je sicer v teroriji res, ker nisem ploh) in da moram kupit 75 in vecjo kosarico. Aja, zacelo se je tako, da je meni naramnica vedno lezla dol in je ona nasla razlog v tem, da imam premajhno kosarico in prevelik 'obseg'.

No... fak, zdaj sem malo izgubila foro tega vprasanja XD AJA no... ceprav ne verjamem tej zenski kaj prevec, ker pac meni je razlog lezenja naramnic to, da so predolge naramnice, ne vse drugo. A je vam normalno, da se vam poznajo rdece crte od modrca? Ker dejansko so mi 75B kot uliti, nic me ne boli, samo crte se mi poznajo, 80A je pa ze vse cudno, nic se me ne prime itd.
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#2614 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19994 posts

Posted 11 June 2011 - 09:28 AM

Jst imam take, pri katerih se mi po nošenju ne poznajo rdeče črte. Imam pa tudi sama probleme z lezenjem naramnic dol.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2615 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18617 posts

Posted 11 June 2011 - 09:30 AM

Meni se vedno naramnice ful zarežejo v kožo, tut če jih do konca odtegnem, pri vseh modrcih. Okrog jošk in po hrbtu se mi pa tut malenkost poznajo črte, samo pri enem ful udobnem za doma se mi ne. Če si večjega kupim, se mi naredi luknja v košaricah če se npr. sklonim naprej, tko da mam rajš tiste črte. Sej boli ne, zgine pa tut po ene pol urce, ko dam modrc dol. Jebiga. biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2616 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 11 June 2011 - 09:32 AM

Meni se pri nekaterih poznajo (samo spredaj, pod joški), na večini pa ne.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2617 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32368 posts

Posted 11 June 2011 - 09:54 AM

nutella, jst sm zdej že 2x plačala 13 € na pošti, ko sem pošiljala stvari nazaj, ker pač nisem mogla stlačit v oblazinjeno kuverto in je blo kr v škatli oz vrečki - obakrat v tisti, v kateri sem dobila.
Tako da jst cunj ne naročem več prek neta, razen športnih Nike majčk, kjer poznam cifro.
Če morš vračat, so pol sami problemi, jst ponavadi delam pol to zadnji možni dan, ker prej ne najdem časa.... sad.gif
  • 0

#2618 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86057 posts

Posted 11 June 2011 - 10:32 AM

Meni se večinoma samo na ključnici pozna (ampak to ni modrc kriv biggrin.gif ).
Drugače pa večja košarica ne bo nič pomagala, če ti je obseg premajhen. hmm.gif Ta ženska nima pojma.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2619 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 11 June 2011 - 10:45 AM

A bi bila čudna kombinacija modre svilene obleke in črnega blazerja. Čevlje imam tudi modre, s črno peto. Svila je nekaj takega:
IPB Image
Nekako nisem prepričana, da bi to šlo skupaj....
  • 0

#2620 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29751 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 June 2011 - 12:46 PM

men se zdi, da bi blo čist kul, sam pazi, da maš čevlje v enakem odtenku kot obleko.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users