piercing
Posted 09 June 2008 - 09:33 AM

Posted 09 June 2008 - 09:37 AM

Posted 09 June 2008 - 09:41 AM

zakaj pa jezik nikoli več? mene pa ravno to najbol mika

Posted 09 June 2008 - 09:54 AM
V glavnem, js če bi to takrat vedla, ga sigurno ne bi dala delat. Sam zdrj ga pač mam in ga ne dam za nič vn..
Pa če me vprašaš, če mi je žal, ti lahko rečm, da mi kljub vsemu ni žal.
Samo je pa pri pirsanju jezika fajn vedat, kaj te lahko doleti in da dejansko bolil. Tko, da splača se premislit in vse pretehtat.
js bi tud tko vsem, ki se gredo prvič dat delat pirs svetovala, da si ga dajo kje drugje, kot pa v jezik, rajšpod ustnico, v ustnico, nos, arkado,... To vse mnj boli, kot jezik.
Posted 09 June 2008 - 09:58 AM

Tisti teden, dva bom potrpela, ker sm že velik več dala skos kot pa tako luknico

hvala za nasvet

Posted 09 June 2008 - 10:01 AM

Jaz imam nos in popek, boli sicer tistih par sekund ko ti dela....potem pa nič več. Sicer pa mislim, da sem jaz neke vrste fenomen, nič se mi ni vnelo, nikoli, nobenih težav.

*trkam na les*
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 June 2008 - 10:57 AM
Jaz ne razumem tega, ko govorite, da piercing ne boli. Seveda boli! Mene je pač bolelo pod ustnico - saj je logično, če ti prepiči z neko debelejšo železno palico, mar ne? Razen, če ti omrtviči, potem je to drugo. Meni ni, mi je delal na živo.
Še moja štorija glede jezika, ker te ravno ta posebej zanima:
Prebod ni nekja strašno bolel. Bolj je bil neprijeten občutek, da ti nekaj skozi tako mesnatega kot je jezik tišči. Sem po moje kar na široko pogledala od presenečenja/rahle nervoze.

Kot je rekla Luci, sam prebod ni nič proti temu, kar sledi recimo že čez 15 min, ko ti začne jezik zatekat. Govoriš res ko debil (tak na "s"), težko požiraš slino, ki se ti je začela pospešeno izločat.
Najhuje je tam ene 72 ur po prebodu. Takrat sta bolečina in oteklina najmočnejši!
Sama nisem imela nikakršnih težav. Po vsaki jedi sem si spirala usta z Tantum verde tekočino, ki sem jo nabavila v lekarni. Jedla sem kaki čokolešnik, juhice in to tak, da sem se skozi gledala v špegel, ker mi je bilo neprijetno, če je kaj hrane zašlo v predel preboda. Prav tako je temperatura le-te morala biti ravno prava. Ne prehladna, ne pretopla, ker je bilo vse precej občutljivo.
Po kakem tednu, ko mi je jezik splahneh, sem menjala pirs.
Kovinske kuglice sem zamenjala splastičnimi, ker so mi na notranji strani prejšnje drajsale po dlesni in mi povzročale bolečino v zobeh na tistem predelu.
Skrajšala sme tudi palčko za 2 milimetra, ker mi je bila originalna predolga. Sedaj meri 18 mm. Uhan lepo leži ob jeziku. S kroglicami ne zadevam ob zobe kot sme prej. Večino časa ne vem, da ga imam not.
Zadovoljna sem, zato se bolečine niti ne spomnem več kot toliko.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 09 June 2008 - 11:03 AM
Ti pa ali nikoli ne pozabiš omenit, da ti je na živo delal, isto kak Dilema ne pozabi omenit, da ima RES VELIKE joške, ko je govora o njih.

Ja no, ker sem se velikokrat s kakim menla, pa je rekel, da njega ni nič bolelo. Potem pa povedal, da je dobil lokalno.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 09 June 2008 - 11:07 AM

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 09 June 2008 - 11:09 AM
Posted 09 June 2008 - 11:11 AM
Hja, ne vem. Eni pravijo tak, eni pa spet tak.
No, meni tovrstna bolečina ni glih predstavljala užitka.

Posted 09 June 2008 - 03:02 PM
Punce hvala za vaše izkušnje, tako da v kratkem bom js delila še mnoje z vami, povem pa lahko da govorim že zdj mal na S

Posted 09 June 2008 - 03:36 PM
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 09 June 2008 - 03:56 PM
Ja no, ker sem se velikokrat s kakim menla, pa je rekel, da njega ni nič bolelo. Potem pa povedal, da je dobil lokalno.

Hecno, ker jaz ne poznam nikogar, ki bi mu karkoli delali z lokalno. Pa se veliko gibljem med prepiercanim folkom.
Osebno me pod ustnico ni bolelo niti najmanj, pa glej ga zlomka - brez lokalne, v ušesih pa nasprotno prav svinjsko in se mi je tam tudi stalno vnemalo, tako da so leteli ven. Tudi injekcije pri zobarju nisem niti čutila, a to najverjetneje zaradi strahu in bolečine pred tem.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 09 June 2008 - 04:03 PM

Posted 09 June 2008 - 04:04 PM
Verjetno si razumela, a v vsakem slučaju dodam, da se ti govor popači le v času nabreklosti. Kasneje je vse OK. Žvižgat edino ne morem tako kot prej, ker zrak ne teče skozi kot bi moral. Ga kugla ovira.
Ja sej to sm predvidevala ja, ampak js že zdj mal na s govorim

Posted 10 June 2008 - 01:45 PM
Posted 10 June 2008 - 01:46 PM
Posted 10 June 2008 - 02:00 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users