Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#2601 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 09 June 2008 - 09:33 AM

Sej se ne bi na vidnem mestu, rajš na kakem bolj zakritem, hihi laugh.gif
  • 0

#2602 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26160 posts

Posted 09 June 2008 - 09:37 AM

Mene v popku ni nič bolelo. Še gledala sem ko je pičil tisto not pa nisem nič čutila... Pa mi ni nič omrtvičil. Verjetno je res vse živce za bolečino zgrešil smile.gif
  • 0

#2603 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 09 June 2008 - 09:41 AM

Ok luci sporočim wink.gif
zakaj pa jezik nikoli več? mene pa ravno to najbol mika biggrin.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#2604 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 09 June 2008 - 09:54 AM

Zato, ker jezik tok svinsko boli, da res ni. Mislim, tko kot sem napisala, samo luknanje nič ne boli, ok pač čutiš, ko ti prebode, sam res ni neka bolečina to. Ampak potem, par uric za tem, ti pa oteče, govoriš tako, kot bi bil malo prizadet, ješ lahko skorej en tedn samo tekočo hrano. Pri meni je blo tako. Kasneje se mi je potem še neki gnojno vnelo, sem mela še mandlje vse otečene, jezik je bil pa od bele, do rumeno-zeklene barve. Pa debel ful, ker mi je res ornk zatekel.

V glavnem, js če bi to takrat vedla, ga sigurno ne bi dala delat. Sam zdrj ga pač mam in ga ne dam za nič vn..
Pa če me vprašaš, če mi je žal, ti lahko rečm, da mi kljub vsemu ni žal.
Samo je pa pri pirsanju jezika fajn vedat, kaj te lahko doleti in da dejansko bolil. Tko, da splača se premislit in vse pretehtat.
js bi tud tko vsem, ki se gredo prvič dat delat pirs svetovala, da si ga dajo kje drugje, kot pa v jezik, rajšpod ustnico, v ustnico, nos, arkado,... To vse mnj boli, kot jezik.

• 0

#2605 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 09 June 2008 - 09:58 AM

Mene povsod drugod ne prvlači tko, če bi ga bi ga samo v jezik. in sm že odločena da ga bom. smile.gif
Tisti teden, dva bom potrpela, ker sm že velik več dala skos kot pa tako luknico smile.gif
hvala za nasvet wink.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#2606 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 09 June 2008 - 10:01 AM

Ufff, luci si pa res nazorno opisala kaj vse se ti lahko z jezikom zgodi. huh.gif

Jaz imam nos in popek, boli sicer tistih par sekund ko ti dela....potem pa nič več. Sicer pa mislim, da sem jaz neke vrste fenomen, nič se mi ni vnelo, nikoli, nobenih težav. thumbup.gif

*trkam na les*
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2607 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 09 June 2008 - 10:57 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 9. 6. 2008 - 10:21) View Post

Jaz ne razumem tega, ko govorite, da piercing ne boli. Seveda boli! Mene je pač bolelo pod ustnico - saj je logično, če ti prepiči z neko debelejšo železno palico, mar ne? Razen, če ti omrtviči, potem je to drugo. Meni ni, mi je delal na živo.

Še moja štorija glede jezika, ker te ravno ta posebej zanima:

Prebod ni nekja strašno bolel. Bolj je bil neprijeten občutek, da ti nekaj skozi tako mesnatega kot je jezik tišči. Sem po moje kar na široko pogledala od presenečenja/rahle nervoze. biggrin.gif
Kot je rekla Luci, sam prebod ni nič proti temu, kar sledi recimo že čez 15 min, ko ti začne jezik zatekat. Govoriš res ko debil (tak na "s"), težko požiraš slino, ki se ti je začela pospešeno izločat.
Najhuje je tam ene 72 ur po prebodu. Takrat sta bolečina in oteklina najmočnejši!
Sama nisem imela nikakršnih težav. Po vsaki jedi sem si spirala usta z Tantum verde tekočino, ki sem jo nabavila v lekarni. Jedla sem kaki čokolešnik, juhice in to tak, da sem se skozi gledala v špegel, ker mi je bilo neprijetno, če je kaj hrane zašlo v predel preboda. Prav tako je temperatura le-te morala biti ravno prava. Ne prehladna, ne pretopla, ker je bilo vse precej občutljivo.

Po kakem tednu, ko mi je jezik splahneh, sem menjala pirs.
Kovinske kuglice sem zamenjala splastičnimi, ker so mi na notranji strani prejšnje drajsale po dlesni in mi povzročale bolečino v zobeh na tistem predelu.
Skrajšala sme tudi palčko za 2 milimetra, ker mi je bila originalna predolga. Sedaj meri 18 mm. Uhan lepo leži ob jeziku. S kroglicami ne zadevam ob zobe kot sme prej. Večino časa ne vem, da ga imam not.

Zadovoljna sem, zato se bolečine niti ne spomnem več kot toliko.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2608 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 June 2008 - 11:03 AM

QUOTE(Adriane @ 9. 6. 2008 - 11:57) View Post

Ti pa ali nikoli ne pozabiš omenit, da ti je na živo delal, isto kak Dilema ne pozabi omenit, da ima RES VELIKE joške, ko je govora o njih. laugh.gif

twisted.gif lol1.gif

Ja no, ker sem se velikokrat s kakim menla, pa je rekel, da njega ni nič bolelo. Potem pa povedal, da je dobil lokalno. blink.gif In že veliko ljudi se je čudilo, da je meni delal na živo, da ponavadi že povsod omrtvičijo. Drugače pa še kar ne pozabim ja. Se počutim tako junaško. IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2609 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 09 June 2008 - 11:06 AM

Pa ti si mi prava cura iz hooda, da closedeyes.gif IPB Image
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#2610 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 June 2008 - 11:07 AM

IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2611 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 09 June 2008 - 11:09 AM

Zanimivo tole, da ti pri delanju pirsov dajo lokalno. Js tega še nism nikjer dožvela, men so čist vedno vse na živo luknjali. Pa sej a ni to poanta pirsanja, men ta vrsta bolečine predstavlja nek užitek:)
  • 0

#2612 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 June 2008 - 11:11 AM

Hja, ne vem. Eni pravijo tak, eni pa spet tak.
No, meni tovrstna bolečina ni glih predstavljala užitka. IPB Image

• 0

#2613 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 09 June 2008 - 03:02 PM

Men so še vodo s kolena pucal brez lokalne, tko da ni ne predstavljam da bi za pirs dobila to.
Punce hvala za vaše izkušnje, tako da v kratkem bom js delila še mnoje z vami, povem pa lahko da govorim že zdj mal na S biggrin.gif
  • 0

#2614 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 09 June 2008 - 03:36 PM

Verjetno si razumela, a v vsakem slučaju dodam, da se ti govor popači le v času nabreklosti. Kasneje je vse OK. Žvižgat edino ne morem tako kot prej, ker zrak ne teče skozi kot bi moral. Ga kugla ovira.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#2615 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 June 2008 - 03:56 PM

QUOTE( @ 9. 6. 2008 - 12:03) View Post

Ja no, ker sem se velikokrat s kakim menla, pa je rekel, da njega ni nič bolelo. Potem pa povedal, da je dobil lokalno. blink.gif In že veliko ljudi se je čudilo, da je meni delal na živo, da ponavadi že povsod omrtvičijo.

Hecno, ker jaz ne poznam nikogar, ki bi mu karkoli delali z lokalno. Pa se veliko gibljem med prepiercanim folkom.
Osebno me pod ustnico ni bolelo niti najmanj, pa glej ga zlomka - brez lokalne, v ušesih pa nasprotno prav svinjsko in se mi je tam tudi stalno vnemalo, tako da so leteli ven. Tudi injekcije pri zobarju nisem niti čutila, a to najverjetneje zaradi strahu in bolečine pred tem.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2616 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 09 June 2008 - 04:03 PM

No jaz ga imam tudi v jeziku in nisem dobila nobene lokalne in nevem česa vsega še, pa ne bom rekla da ni bolelo malo je zapeklo. Boli potem k je jezik zatečen ja. Sicer ga pa imam nad ustnico in kar veliko v ušesih in samo luknjanje je mene v jeziku res najmanj bolelo kot pa drugje smile.gif
  • 0
We must let go to live on.

#2617 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 09 June 2008 - 04:04 PM

QUOTE(Adriane @ 9. 6. 2008 - 16:36) View Post

Verjetno si razumela, a v vsakem slučaju dodam, da se ti govor popači le v času nabreklosti. Kasneje je vse OK. Žvižgat edino ne morem tako kot prej, ker zrak ne teče skozi kot bi moral. Ga kugla ovira.

Ja sej to sm predvidevala ja, ampak js že zdj mal na s govorim biggrin.gif
  • 0

#2618 Pokica

Pokica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 140 posts

Posted 10 June 2008 - 01:45 PM

tudi jaz nikoli lokalne, v popku se mi jekar naprej nekaj gnojilo in sem obupala, pač mojemu popku piercing ni všeč....v nosu pa vse super...
  • 0

#2619 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26160 posts

Posted 10 June 2008 - 01:46 PM

Pokica, meni se je gnojilo od marca do novembra. Potem sem pa 1x namazala z Bivacynom in je od takrat naprej vse v najlepšem redu.
  • 0

#2620 Pokica

Pokica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 140 posts

Posted 10 June 2008 - 02:00 PM

aha meni tudi to ni pomagalo in sem si po 4 letih ponovno naredila piercing in si vsak dan z bivacinom mazala...pa ni bilo ok...malo sem se pomenila s popkom naj mi ne serje...sam me ne j....smile.gif)
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users