LUSH
Posted 28 November 2010 - 03:45 PM
A morda katera ve, a je še vedno tako da se Retro linijo dobi zgolj on-line? Ful bedno.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 December 2010 - 04:06 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 December 2010 - 05:05 PM

Posted 17 December 2010 - 05:13 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 December 2010 - 05:50 PM

Posted 17 December 2010 - 06:07 PM
Jaz sem pa že 2 Bath Bomb naročila, eh.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 December 2010 - 06:10 PM

Posted 17 December 2010 - 07:06 PM
Hvala!
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 December 2010 - 08:22 PM

Posted 07 January 2011 - 08:06 PM

1. Lush Cosmetics Love Birds Soap
We’ve got something even better than Love soap this year. Love Birds is a creamy cake of jasmine and vanilla loveliness that everyone should try without hesitation. It has a softer scent than Love, with a powdery sweet fragrance that reminds you of young love.
Love Birds smells like B Never’s long gone Keep It Fluffy fragrance!
2. Lush Cosmetics The Ex Factor Bath Bomb
Valentine’s Day isn’t for everyone. It can make your blood boil when you’re not with anyone and it can do the same when you are, mostly because it’s become a bit crass. Our blue ballistic was invented for wronged lovers and those who dislike the romantic sentiments of Valentine’s Day.
A new scent for this gingerbread man with notes of jasmine, neroli and rosewood create a sensual fragrance!
3. Lush Cosmetics Magic Mushroom Bubble Bar
Magic Mushroom has two distinct scents. In the red cap, there’s the nostalgic fragrance of our Yummy Yummy Yummy shower gel (sniff); and in the white bit, we’ve used our signature creamy vanilla scent. Together, it blends to give you bubbles that smell like a bowl of fresh strawberries covered in cream. There won’t be mushroom for anyone else in your life – or bath – when you’ve got one.
4. Lush Cosmetics It’s Raining Men Shower Gel
Get soaking wet and lather up just like the Weather Girls first commanded back in the disco days. Only this time, you’re armed with one f the best shower gels you can buy. It’s Raining Men is made with lotus flowers to soothe your winter-ravaged bodies and moisturizing, cleansing British honey from Wales.
Long ago, on a forum far, far away Lush UK offered Honey I Washed the Kids scented Shower Gel. They bring it back for a limited time under the new name of It’s Raining Men! Fans of HIWTK Soap will adore this! Believe me it’s spot on for the soap as I had the shower gel from a forum party.
5. Lush Cosmetics The Frog Prince Bath Bomb
Another magical creation by Michelle, The Frog Prince is an extremely handsome and regal frog with a pair of vibrantly red and kissable lips. Give him a quick peck, drop him in the tub and wait for your prince to come.
Notes of jasmine, neroli and rosewood!
Attached Files

Posted 16 January 2011 - 02:54 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 16 January 2011 - 04:27 PM
Jaz delam to kuro čisto po svoje in sicer vsak dan nanesem, dokler mi ne zmanjka. Ponavadi je v celem lončku tolko maske, da jo na koncu stran vržem, ker poteče rok/splesni. Škoda, da nimajo manjšega pakiranja.
Posted 16 January 2011 - 08:10 PM
Dovolj je pol lončka.
Jaz delam to kuro čisto po svoje in sicer vsak dan nanesem, dokler mi ne zmanjka. Ponavadi je v celem lončku tolko maske, da jo na koncu stran vržem, ker poteče rok/splesni. Škoda, da nimajo manjšega pakiranja.
Jaz jo razdelim v manjše lončke za dva nanosa ter dam v zmrzovalnik. Potem jo pa odtajam kdaj jo pač rabim, da je ne mečem vstran.
Posted 16 January 2011 - 10:32 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 January 2011 - 01:05 PM
Jaz jo razdelim v manjše lončke za dva nanosa ter dam v zmrzovalnik. Potem jo pa odtajam kdaj jo pač rabim, da je ne mečem vstran.
Dobra ideja.
A v MB ne dajejo tudi po manj v lonček? Ker mask nimajo že vnaprej naloženih v lončke ampak so v tistih posodah in ti jih potem dajo v lonček. Zato sem sklepala, da lahko kupiš tudi manj. Cel lonček je pa res ful. Sem zadnjič vzela oatifix masko in mi je prodajalec rekel, da je to za 4 nanose, jaz pa sem jo nanesla najmanj 10x. Na srečo mi ni splesnela oz. ni bilo videt, da bi bila pokvarjena.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 18 January 2011 - 01:08 PM
Zelo dobra ideja.
Ampak nevem, če bi pri meni prišla v poštev, ker jaz si to kuro naredim na pol leta naprimer in maska v zmrzovalniku ne more čakat 6 mescev ne ?

Posted 04 March 2011 - 06:51 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 28 June 2011 - 11:16 AM
Po tem ko sem malce preletela temo naj bi to naredila Bubble bar. Ve te ploščice nalomite ali kar cele vržete v vodo? Za koliko kopeli bi zadostovala ena ploščica?

Posted 28 June 2011 - 01:04 PM
Te kugle mislim da nobene ne naredijo mehurčkov. Sem jih sprobala kar nekaj, pa je pri vseh bilo tako.
Bubble bar bo prava izbira! Jaz nikoli nisem celega kosa vrgla notri, ampak sem ga topila pod tekočo vodo.
Ko se mi je zdelo, da je dovolj pene, sem ga odložila in posušila. Imela sem ga za večkrat, čist odvisno,
koliko pene želiš in koliko si potratna!

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 28 June 2011 - 01:49 PM

Hvala za odgovor Fluffy.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users