Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5208 replies to this topic

#2601 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16866 posts

Posted 25 October 2023 - 05:58 AM

Jaz ne vem ce sem v vseh letih kar mam IG kupila kaj zato ker je influenserka oglasevala :D
Ja vzela sem pajkice/trenirke od petre pa svece od mellow. Probably je to vse. Ostale pa ponucam za kode ko kupujem svoje 3 kozmeticne izdelke.

Zdaj tud vse s tistimi brezvezniki dekami od vitapurja skacejo okrog, lol mislim prov a mislte da je narod glup. Aja, sej je :lol: od kdaj je navadna deka neuporabna? Razen ce noben vec ne misli nic kurit, pol nekak razumem pa se zmer so tako grde da bog se vsmili.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2602 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17325 posts

Posted 25 October 2023 - 06:11 AM

Joj, jaz tudi pomojem ne. Takrat na zacetku sem se navdusila za ta Pranamat pa ga na sreco nisem kupila oz. mi kartica ni delala, haha. Bog je bil na moji strani. Edino knjige rezerviram v knjiznici, ce kaksno priporocilo vidim.
Zadnjic je bila v eni FB skupini debata kako je kozmetika v tujini cenejsa, pri nas se je pa se s kodo ne splaca kupit. In je raja spet slisala kaj vse zajema ta cena pa kako moramo podpreti slovensko (pri kupovanju Rilastila res prav to delamo, ja). Jaz pa mislim, da podpiram eno Tixi ze s tem, da ji sledim. Na vsakem koraku moram koga podpirati. Custveno, financno, s prisotnostjo...
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2603 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16866 posts

Posted 25 October 2023 - 06:15 AM

Haha ja.

Jaz sem sla celo tako dalec, da ne vpisem kode oseb, ki mi gredo na zivce. Tko da aninih in tikinih kod nikoli ne uporabim, rajsi placam vec :lol:
Miraculus pa ce bi bil edini magnezij na trgu bi se naucila ziveti brez njega.
V bistvu uporabim samo kodo od tamare ce jo ima za rilastil oziroma pharmageo, ker tam narocam soncno kremo. Drugega pa nic.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#2604 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27364 posts

Posted 25 October 2023 - 06:51 AM

Jaz tudi raje kupim v lekarni ali v tujini, sploh kreme in kozmetiko 🤷, je ze kvaliteta ful druga, recimo LRP v Famili nima dodatne karton embalaze in je zato 5€ cenejsi.
  • 0

#2605 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14267 posts

Posted 25 October 2023 - 06:57 AM

Joj, jaz tudi pomojem ne. Takrat na zacetku sem se navdusila za ta Pranamat pa ga na sreco nisem kupila oz. mi kartica ni delala, haha. Bog je bil na moji strani. Edino knjige rezerviram v knjiznici, ce kaksno priporocilo vidim.
Zadnjic je bila v eni FB skupini debata kako je kozmetika v tujini cenejsa, pri nas se je pa se s kodo ne splaca kupit. In je raja spet slisala kaj vse zajema ta cena pa kako moramo podpreti slovensko (pri kupovanju Rilastila res prav to delamo, ja). Jaz pa mislim, da podpiram eno Tixi ze s tem, da ji sledim. Na vsakem koraku moram koga podpirati. Custveno, financno, s prisotnostjo...

Good point!

Kje pa je npr. v Italiji cenejša kozmetika? Se mogoče spomniš? Ali je bila debata v skupini Ljubim kozmetiko?

Jaz uporabim kodo za kakšne prehranske dodatke.Rilastil mi je pa precenjen.

Na kodo od Adrijane sem kupila Lelosi, zgrešen nakup.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2606 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19196 posts

Posted 25 October 2023 - 07:09 AM

Rilastil mi je pa precenjen.

Res je. Ne naročam več, ker je še poštnina noro draga. 

Jaz kupim LRP SPF kremo, ko imajo v lekarnah akcijo, takrat naredim zalogo. In Eucerin. 

• 0

#2607 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16866 posts

Posted 25 October 2023 - 07:11 AM

Jaz sem se tok navadila te kreme in mi tok odgovarja da nocem probati drugega. Pac za mojo kozo je perceft. Drugih izdelkov pa ne narocam....
A adrijana ma se AY haule? To mi je tko smeh, da zravem mas kao svojo firmo, kao vse slovensko, top standard, pol pa delas haule za About you na naslednjem storiju....
  • 0

#2608 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27364 posts

Posted 25 October 2023 - 07:13 AM

Frcica Familia,ko gremo po spezo nakupim se kreme.
  • 0

#2609 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32364 posts

Posted 25 October 2023 - 07:21 AM

Oh, s kozmetiko od mene nihče e bo imel dobička, jaz mam tega res malo. Sem pa večkrat kupila šipkovo olje od Malince, pa maslo za telo od SF.
  • 0

#2610 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86050 posts

Posted 25 October 2023 - 12:23 PM

Meni je Tamara vedno bolj smesna … Jutro brez izjeme zacne s tistim debilnim pozdravom in debato, za katero pravi, da ji vzame ful casa. Danes (pa na splosno velikokrat) obenem jamra, da ima toliko dela za sluzbo, da se ven ne vidi. Potem se gre snemat in kasneje na slikanje. Pac, kdaj ta zenska (toliko) dela, ce ima obenem se skos bolne otroke doma, je meni ziv misterij. :butl: Ali ima pa samo cudne kriterije, kaj pomeni veliko dela.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2611 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23316 posts

Posted 25 October 2023 - 02:42 PM

Jaz tudi ne naročam več Rilastila s temi kodami, ker če plačam še poštnino, je ista cena, kot če grem kupit v lekarno po redni ceni. Mejo za zastonj poštnino pa ima Pharmagea ful visoko. Tako da če kupim kaj od Rilastila, naročim v spletni lekarni, ko je kakšna akcija in še skupaj z drugimi stvarmi in je zastonj poštnina. Isto so mi kode za Erborian neuporabne, ker glih za poštnino prišparaš. Je isto, če grem sama do Müllerja kupit.

Se spomnim tiste debate v FB skupini glede cenejših krem v Italiji in kod s popusti za Rilastil. Je Tixi napisala, da se moramo zavedat, koliko časa in truda one vložijo v testiranje teh izdelkov, pisanje objav... :D

Jina, si me spomnila na takrat, ko je Tamara spet nekaj pizdila čez javni sektor, kako se tam nič ne dela in da je treba podpirat gospodarstvo.... Naslednji dan je objavila, da je ona porabila 8 ur za to debato in odgovarjanje na vsa sporočila, ki jih je dobila na to temo. Sem si mislila samo looool, ker s tem, da je ona 8 ur visela na IG, je pa res podprla gospodarstvo in naredila nekaj koristnega. Daj nehaj no.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#2612 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27364 posts

Posted 25 October 2023 - 02:43 PM

To slednje, pa ni edina, vcasih bi jih dala za trak na normo delat za en teden,da bi se obrnit naucile.
  • 0

#2613 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86050 posts

Posted 25 October 2023 - 02:51 PM

Ja, ona se oglasa, ko imata z mozem vecino premozenja od kripto. Hud doprinos, res.
  • 0

― V. Van Gogh

#2614 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19196 posts

Posted 25 October 2023 - 03:15 PM

Pa bog ne daj, da kateri stopiš na žulj s kakšno izjavo, to se cela influecerska srenja na tebe zgrne, kot da si največji zločinec proti človeštvu.
  • 0

#2615 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27364 posts

Posted 25 October 2023 - 06:24 PM

Ja,sicer sem tu zelo misljenja zivi in pusti ziveti ampak na drugi strani grem tezko mimo,da bodo mogoce moje punce cez n-let nasedle na kako tako sranje. Ampak ja, saj sem rekla,meni ene res niso nic boljse kot ce bi se na OF izpostavljale, res kaj je slabse od tega da das celo svoje telo vsem na vpogled? To da das cel svoj lajf in vse kar si,vsem nq vpogled!
  • 0

#2616 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17325 posts

Posted 26 October 2023 - 06:13 AM

Chiara je pa med urejanjem milanskega stanovanja kupila in uredila se vilo na obali Coma. Ta zenska zihr ni vredna samo 20mio, prej 100.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2617 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17010 posts

Posted 26 October 2023 - 06:21 AM

Hiša je pa ful lepa, pa itak čist na jezeru. Ne vem sicer kak to zgleda z dvema malima otrokoma. :D

A zdaj so loaferke in beli zokni moderni ali kako? Pač, njene kombinacije so včasih ...

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2618 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86050 posts

Posted 26 October 2023 - 05:08 PM

Gledam storyje od Tixi ... A vam je to okusno za to starost/postavo? :huh: 

• 0

― V. Van Gogh

#2619 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14267 posts

Posted 26 October 2023 - 05:23 PM

Pase ji ne najbolje. Glede starosti pa ne vem v cem je problem
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#2620 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86050 posts

Posted 26 October 2023 - 05:28 PM

Ne znam razložit, ampak sem precej mlajša od nje pa se sama sebi zdim prestara za to dolžino obleke, sploh če je zraven še dekolte. Mogoče že zaradi udobja, ker tole res komaj mednožje pokrije.

• 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users