Princeskaaaaa, kdaj se barvaš???
Ana, torej je razlika v zdravju las če se barvaš z 9% ali 12%? S katero se barvaš pol zdaj (sklepam da se z subrino več ne) vse frizerske majo 9 samo?
Jaz sem tudi pred eno veliko dilemo res ono finalno. In bi rada čimveč mnenj za eno ali drugo.
Danes bi naj šla v Poljčane na en svetlo rjav preliv in špice. Ampak sem jo vprašala kolko približno bom dala in je rekla 60€. Nevem al sem skopuh al je to res drago za špice in preliv? Vglavnem sem pol rekla da ne, ker bi še rabla enih 10€ za vlak in mi je blo vse skup tumač.
Zdaj pa sem razpeta med dvema opcijema. Ponudla se mi je šansa spet hodit k moji preljubi frizerki v Lenart, to je ta ki me je barvala na blond. K nje sem hodila vsak mesec na narastek in špice in sem davala 30€ kar mi je kul cena. Barva je vedno izpadla suppperr lepo, platinasto blond, niti malo rumeno ampak NE belo, popolna. Laski so bli tisti čas ko sem hodla k njej v super stanju ker sem barvala samo narastek, redno strigla pa še ona je ful tip frizerke ki skrbi za zdravje las, vedno mi je po spiranju fajn ožela lase in davala same fine maske gor pa pustla kakih 15minut kar sem prvič vidla pri frizerju. In ravno zato ker sem nehala hodit k nje(zgubla sem prevoz), sem se začela sama barvat doma in zdaj (po branju zadnjih Aninih postov) študiram da so se mi zaradi tiste trgovinske barve tolk uničli laski.. čeprav se ne spomnim al sem se barvala po celi dolžini al samo narastek
Druga opcija pa je pač ta(da bi dalje vztrajala pri doseganju moje naravne barve), frizerka tukaj v mojem naselju barva z Keune barvami, in pač pri njej bi dala za preliv in špice 35€ kar je super cena sploh proti Poljčanam. Pri nje sem bla parkrat, imam mešane izkušnje in občutke (enkrat mi je ustvarla ful lepo pepelnato blond barvo, drugače pa recimo ni kos mojim gostim lasem, ne zna jih sfenat tak da bi bli gladki skos so neki valovi vmes, enkrat ko me je strigla me je na koncu kr malo z ono "britvico" počesala po glavi da sem bla ko opipana kura

pa pač take podobne) zdaj za špičke itak nima kaj za zajebat za barvo pa tudi nebi blo problema pomoje no...
Če bi si dala svertlo rjav preliv, pač stick with that plan pol bi si ga dala še enkrat za novo leto in pol še enkrat marca pol pa mislim da bi moglo bit dovolj da več prestop nebi bil tak očiten in moji bi že kr konkretno ven zrastli.
To si želim samo zato ker bi rada mela zrave lase. In mogoče miiičkeno zaradi spremembe.
Če bi pa hotla bit dalje blond pa mislim da bi pač mi Lenart frizerka mogla pobarvat narastek in (zanima me vaše mnenje) ali bi mogla še mi dat malo po celi dolžini? Ker mislim da je moja kr temnejša zdaj od tistega barvanja na svetlo rjavo marca, čeprav se mi je 90% sprala... Slika je par strani nazaj. In če mislite da bi mi ta osvežitev barve ful uničla lase po celi dolžini?

Ker pol bi se mogla zjokat, glede na to s kakim narastkom sem hodla zdaj okol eno leto samo zato da sem si jih popravla)
HOČEM IN ŽELIM si blond.

Samo se mi je težko odločit ker mi je kolegica rekla kao da te sem si zdaj za brezveze puščala narastek ven...
Rabim pač par vaših mnenj prosim!