Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#2601 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 08 September 2010 - 11:55 PM

Okej biggrin.gif Držim pesti, da bo čimboljš izpadlo! smile.gif Pol pa slikce, itak wink.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2602 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 09 September 2010 - 02:16 PM

Princeskaaaaa, kdaj se barvaš??? woot.gif

Ana, torej je razlika v zdravju las če se barvaš z 9% ali 12%? S katero se barvaš pol zdaj (sklepam da se z subrino več ne) vse frizerske majo 9 samo?

Jaz sem tudi pred eno veliko dilemo res ono finalno. In bi rada čimveč mnenj za eno ali drugo.
Danes bi naj šla v Poljčane na en svetlo rjav preliv in špice. Ampak sem jo vprašala kolko približno bom dala in je rekla 60€. Nevem al sem skopuh al je to res drago za špice in preliv? Vglavnem sem pol rekla da ne, ker bi še rabla enih 10€ za vlak in mi je blo vse skup tumač.

Zdaj pa sem razpeta med dvema opcijema. Ponudla se mi je šansa spet hodit k moji preljubi frizerki v Lenart, to je ta ki me je barvala na blond. K nje sem hodila vsak mesec na narastek in špice in sem davala 30€ kar mi je kul cena. Barva je vedno izpadla suppperr lepo, platinasto blond, niti malo rumeno ampak NE belo, popolna. Laski so bli tisti čas ko sem hodla k njej v super stanju ker sem barvala samo narastek, redno strigla pa še ona je ful tip frizerke ki skrbi za zdravje las, vedno mi je po spiranju fajn ožela lase in davala same fine maske gor pa pustla kakih 15minut kar sem prvič vidla pri frizerju. In ravno zato ker sem nehala hodit k nje(zgubla sem prevoz), sem se začela sama barvat doma in zdaj (po branju zadnjih Aninih postov) študiram da so se mi zaradi tiste trgovinske barve tolk uničli laski.. čeprav se ne spomnim al sem se barvala po celi dolžini al samo narastek hmm.gif

Druga opcija pa je pač ta(da bi dalje vztrajala pri doseganju moje naravne barve), frizerka tukaj v mojem naselju barva z Keune barvami, in pač pri njej bi dala za preliv in špice 35€ kar je super cena sploh proti Poljčanam. Pri nje sem bla parkrat, imam mešane izkušnje in občutke (enkrat mi je ustvarla ful lepo pepelnato blond barvo, drugače pa recimo ni kos mojim gostim lasem, ne zna jih sfenat tak da bi bli gladki skos so neki valovi vmes, enkrat ko me je strigla me je na koncu kr malo z ono "britvico" počesala po glavi da sem bla ko opipana kura blink.gif pa pač take podobne) zdaj za špičke itak nima kaj za zajebat za barvo pa tudi nebi blo problema pomoje no...

Če bi si dala svertlo rjav preliv, pač stick with that plan pol bi si ga dala še enkrat za novo leto in pol še enkrat marca pol pa mislim da bi moglo bit dovolj da več prestop nebi bil tak očiten in moji bi že kr konkretno ven zrastli.
To si želim samo zato ker bi rada mela zrave lase. In mogoče miiičkeno zaradi spremembe.

Če bi pa hotla bit dalje blond pa mislim da bi pač mi Lenart frizerka mogla pobarvat narastek in (zanima me vaše mnenje) ali bi mogla še mi dat malo po celi dolžini? Ker mislim da je moja kr temnejša zdaj od tistega barvanja na svetlo rjavo marca, čeprav se mi je 90% sprala... Slika je par strani nazaj. In če mislite da bi mi ta osvežitev barve ful uničla lase po celi dolžini? sad.gif Ker pol bi se mogla zjokat, glede na to s kakim narastkom sem hodla zdaj okol eno leto samo zato da sem si jih popravla)
HOČEM IN ŽELIM si blond. smile.gif Samo se mi je težko odločit ker mi je kolegica rekla kao da te sem si zdaj za brezveze puščala narastek ven...

Rabim pač par vaših mnenj prosim!
  • 0
Memento mori.

#2603 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 09 September 2010 - 02:23 PM

Same dileme blondink na tem forumu smile.gif

Jst ti rečem samo eno: nega, nega, nega. Ok vidiš une čefurke s platinasto blond pa vse neki razcufan, uničen, ej HALO, a misliš, da poznajo Joico in Orofluido biggrin.gif ne resno. Jst se barvam že 6,7let na blond, sicer skoz pri frizerju (zato sem skoz rumena), lase mam dolge in sploh ne slabe. Strižem redno konice, negujem... do zdej sem še premalo, zdej bom še z boljšimi preparati.

In želim si met svetlejšo blond. Vsaj mal. Vsaj tok, da ne bo rumena in da bom srečna. Ker drugač tega itak ne bom nikoli naredila!! In zdej se bom barvala po celi glavi, nato samo še narastek dalje, kar pa upam, da ne bo prizadelo las preveč. Tako da grem z optimizmom naprej, bomo vidl biggrin.gif posvetila se bom negi.

Tudi tebi priporočam, da izbereš tisto, kar si najbolj želiš!
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#2604 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 09 September 2010 - 02:34 PM

Samo ti maš ful lepe ravne lase jaz pa sem ovca, pa si morem pol še skos neki s toplotnimi preparati oblikovat.. Ja pa res ej same blontne dileme haha laugh.gif Once blonde, always blonde! biggrin.gif Tak vem da nebi bla srečna z kerkol barvo dokler ta nebi bla spet blond...

Ej pa kaj jaz sem edina ki jo ful skrbi o vplivu peroksida na možgane oz. raka in to? Al to ni nekaj povezano? Ve kera kaj o tem da bi me potolažla? tongue.gif

Še rabim opinionss tongue.gif

• 0
Memento mori.

#2605 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 09 September 2010 - 02:39 PM

nutella, jaz bi pa na tvojem mestu poskusla z naravno barvo. Itak se boš mogla barvat, ko boš pričela sivet, pa lahko greš takrat na blond. Zdaj pa poskusi z naravno barvo. Mogoče ti bo pa celo všeč, pa še lasje bodo zdravi.
  • 0

#2606 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 September 2010 - 02:51 PM

Itak da je razlika in to ogromna!
Jaz kupujem barve v Estelli in sicer odtenek 100/1, in 9% hidrogen. Pa zraven namešam še malo aluminija v tubi (se tudi dobi v Estelli), da nisem rumena. Pa itak nega, kot je princeska rekla.
  • 0
Viens, reste ici!

#2607 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 09 September 2010 - 02:59 PM

Kalypso to maš prav ja...čeprav všeč mi ne bo tak ko blond to ziher ne. Ker z blond pride moj obraz in oči najbolj do izraza, pa tud k mojemu stilu paše... moja barva se meni zdi tak dolgočasna, ni rjava, ni blond sad.gif Taka siva pusta hladna... mi je zadnič frizerka pogledla kaki oddtenek je moja naravna barva in je ocher blond se pravi sivo blond. Boring sad.gif Sej bi si lahko dala pol pramena not samo men ful niso všeč prameni sem pristaš enobarvnih čup. Na temneje pa itak nebi šla.

Hmm, me res zanima kolko majo tote barve od moje frizerke.

Ana, to sem te še hotla vprašat zakaj mora bit svež narastek? Ker jaz sem se mela zdaj namen na 2 mesca barvat če bi bla blond, ne več na 1 mesec... pač tak izključno zarad glave in lasišča. Pa ker mam svoje tolk svetle da ni nekaj moteče. Ker tako si jaz predstavljam te pač malo dlje potegne čopič pa je isto..al ni?
  • 0
Memento mori.

#2608 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 09 September 2010 - 03:02 PM

ja nutella, potem si si pa tako že sama odgovorila kaj naredit. wink.gif Brezveze da še naprej sprašuješ za mnenje. biggrin.gif
  • 0

#2609 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 09 September 2010 - 03:11 PM

Haha, vem ja kak sem smotana. Sej jaz tak globoko v sebi tak vem kaj hočem samo bi rada čula še to od par ljudi da me malo vzpodbudi tongue.gif Čeprav še nisem za ziher odločena....

Evo sem poiskala par slik moje trenutne barve:

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Vem da je oddtenek različen na vsaki sliki zaradi vpliva svetlobe, fleša...

Ampak pač na podlagi teh slik me zanima če bi dosti rabla da se posvetlijo nazaj na platinasto? Bi bla dovolj samo par minutna osvežitev? Bi ful uničlo? sad.gif

EDIT: Toto sem pa pozabla biggrin.gif Tu se najbolj vidi gromozanski narastek in tisti oranžni podnarastek ko me je ona v šmarju z nekim jogolingom barvala.
IPB Image
  • 0
Memento mori.

#2610 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 09 September 2010 - 03:15 PM

Nuttela. Jaz bi ti priporočala, da ostaneš blond, ker je še kako očitno, da ti je blond všeč in res ne vidim poante v tem, da bi si bila grda, ko bi se pogledala v ogledalo.
Pomembno ti je, da imaš zdrave lase- nič drugega ti potem ne preostane kot nega.

Mogoče, te pa je edino strah spremembe. Saj ne veš- mogoče bi ti pa tudi pasala svetlo rjava...
  • 0

#2611 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 09 September 2010 - 03:39 PM

ja Nutella ostani na blond, priskrbi si kakovostne preparate, pa to je to!
pa fulll si luštna
jaz sem si fulll uničla zaradi peroksida in likalnika,če sem likala vsak dan cry.gif
ena moja za spomin na moje blond cajte:
IPB Image
  • 0

#2612 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 09 September 2010 - 03:41 PM

Meni ni všeč. Nutella pa zelo, čeprav so mi konice presvetle.
  • 0

#2613 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 September 2010 - 05:19 PM

Joj se strinjam z Oro, meni je tako svetla blond grda. Sam jst itak bolj na strani drugega konca barvne lestvice. oops.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2614 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 09 September 2010 - 05:23 PM

Meni je pa lepa bjonda na primer princeska, ker še vseeno deluje naravno, to mi je pa obup.
  • 0

#2615 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 September 2010 - 05:29 PM

Ja, sam tudi Princeska hoče na eno tako blond.

We must stop her!

IPB Image

wink.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2616 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 10 September 2010 - 12:01 AM

Ne, Princeska ma zdej res RUMENE lase, brez zajebancije, in ne gre na belo, ampak samo tok, da uniči ta rumeni ton.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#2617 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 10 September 2010 - 12:11 AM

Mene ne bo nihče prepričal, da mam umetno barvo, ker mam doma še vedno shranjen čop las, ko sem se pri 12h strigla od pasu na paž, pa je barva povsem identična. Po tistem striženju so mi pa lasje fuul potemnili, in nikol več nisem mela svojih tok svetlih. Ampak pač, mela sem več kot pol življenja takšne naravne lase. Pa meni je blond vedno lepa na ZDRAVIH laseh, tut če je peroksidno bela, samo tega pač ne vidiš glih pogosto ane.

Princeska, jst te razumem in podpiram sleep.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2618 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 10 September 2010 - 08:07 AM

nutella', wub.gif zelo si lepa...
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#2619 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 September 2010 - 08:57 AM

Nincha jaz imam tudi čopek las doma in so identični moji zdajšnji barvi. Ampak meni so se za ene 10 odtenkov potemnili. Jaz sem mela kr konkretno temne!
  • 0
Viens, reste ici!

#2620 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 10 September 2010 - 11:23 AM

Arees? Uf, meni se pa niso tok, narastek se mi opazi šele po dveh mesecih, pa obrvi mam še vedno čiiiist svetle, mi gre ful na živce ker so skoraj nevidne biggrin.gif A obrvi so ti tut potemnele?
  • 0

After all this time?

Always.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users