Nanizanke, nadaljevanke
Posted 07 October 2021 - 03:28 PM
Posted 09 October 2021 - 06:24 AM
Sex/Life je OK no brainer po celem dnevu/noči v službi S kvaliteto se ne morejo pohvalit, ampak je pa dovolj zanimivo da pritegne.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 09 October 2021 - 07:20 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 October 2021 - 07:32 AM
Posted 13 October 2021 - 03:06 PM
ne vem ali bi se sploh lotila gledat. Že ko tebe berem, postajam malo živčna. Jaz še precej osebno vzamem ta razhajanja in igre vlog v paru.
Nisem prej videla … Jaz sem bila pa sigurna, da si jo ze pozrla.

― V. Van Gogh
Posted 13 October 2021 - 03:12 PM
naslednji teden imam en kup planov s TV (in šivanjem in da nadoknadim pijače in klepete .... ) že kar vidim, da ne bo nič iz tega
Otroka gresta v šolo v naravi, D gre na sejem in računam na kaj več časa
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 15 October 2021 - 08:16 AM
Zadnji del Nine Perfect Strangers
Bos lahko kak vtis napisala?
Sem ze zgoraj nekaj napisala, ampak zdaj ko sem pogledala serijo do konca bom se dopolnila. Ni mi zal, da sem gledala, ampak sem gledala ze veliko boljse serije. Tale bo kar v kategoriji, pogledas in trenutek zatem pozabis. Glede zakljucka se kar strinjam s Frcico. Res je medel in kar prevec srecen za moje pojme. Ne vem ali je tak tudi v knjigi, ampak sem pricakovala mracnejsi zakljucek.Meni je bil začetek kar obetaven, ampak zadnja 2 dela nista upravičila pričakovanj. Zaključekje hiter, medel, nedodelan. Nedodelani so ostali tudi karakterjioseb. Glede na to koliko delov so imeli na voljo, je bila naloga slabo opravljena.
Nicole je vizualno groteksna.
Motilo me je tudi, da so bili nekateri liki bolj kot ne za okras kot karkoli drugega. Da zapolnijo stevilo, al kaj. Nicole je bilo na trenutke kar tezko gledat kako plasticna je, ceprav je to kar nekako pristajalo na samo vlogo Mashe.
Posted 15 October 2021 - 08:51 PM
Nine perfect strangers mi je bil ful zanimiv, ampak beden konec. V Kopru na univerzi so delali pred kratkim ta poskus z zdravljenjem osebnostnih motenj s psihoaktivnimi subsancami 😁
Posted 18 October 2021 - 08:12 PM
Nisem vedela, da je Scenes from a marriage na HBO.
Sem iskala torrent, pa nisem nic pametnega nasla. Ocitno bom se malo pocakala
Sem pogledala prvo sezono On the verge. Ni nek presežek, je pa kar za pogledat.
Put A Kilt On It!
Posted 20 October 2021 - 11:28 AM
Posted 22 October 2021 - 01:44 PM
Midva sva vceraj zacela s Scenes from a marriage. Dobra, ampak tezka za gledat. Res zelo nezavidljiva situacija, v kateri sta se znasla, sploh si ne predstavljam. :S Po ogledu trailerja nisem pricakovala, da je to v ozadju.
še vedno nisem pogledala, ampak po tem komentarju mogoče celo ne bom. Spoiler alart - predvidevam, ker nisem gledala branje je pa (kot vedno) zelo zabavno
Put A Kilt On It!
Posted 22 October 2021 - 05:01 PM
Meni je ful dobra. Sem se blazno poistovetila, ceprav je kar precej nerealnih scenJaz sem pa good girls začela gledat, čist sem not padla.

Posted 22 October 2021 - 08:34 PM
Ocenjen je na 18+
Squid game pa 16+
Resno????
Ker pokazejo malo vec koze in sex, moras bit starejsi, kot pri umorih, nasilju
Put A Kilt On It!
Posted 22 October 2021 - 08:37 PM

― V. Van Gogh
Posted 26 October 2021 - 08:23 AM
Pogledala prvo (edino) sezono Sex/Life ... ni bila slaba. Sem se v marsičem našla, v marsičem tudi ne.
Všeč mi je, da se je začelo govorit o ženskih potrebah in da ni vsem ženskam cilj poroka, ena kopica otrok, hiška v predmestju .... oz. tudi če vse to imaš, rabiš še kaj drugega, več.
Kot je bilo na koncu serije v tistem govoru - da ženske dobimo svoj glas. Res mi je bil všeč ta "feministričen" del serije.
Put A Kilt On It!
Posted 26 October 2021 - 08:27 AM

― V. Van Gogh
Posted 26 October 2021 - 08:33 AM
Posted 26 October 2021 - 08:38 AM
Jaz sem pogledala celo sezono. Nekaj sva celo skupaj. Namesto njo k psihiatru, bi njega poslala k zdravniku, saj ima vse sorte tezav z onetom. Ni mi jasno, kako jo je to zacelo motit sele po poroki in dveh otrokih. Bi jo verjetno ze prej, ce ne bi bil tako dobro situiran. Je pa kar dosti WTF scen vmes, vse skupaj je precej za lase privleceno, ampak vseeno pritegne.
Saj se ne govori o njih konkretno, so pa ocitni glede na njegovo vzdrzljivost. Ce je bil tisti seks v kuhinji najboljsi, kar ga je dozivela z njim, se je res za vprasat …
Pomoci z otrokoma ima pa ona toliko, da se glede materinstva z njo lahko poistoveti samo kaksna bogatunska mama, s tega vidika je meni serija cisto nerealna.
Ang podnapisi so bili ze takrat zunaj.
― V. Van Gogh
Posted 26 October 2021 - 10:19 AM
SPOILER
Najbolj me je zmotilo, da je bil mož prikazan kot nepopravljivo slab jebač, čeprav je bilo na začetku kao vse oh in sploh, v resnici pa noben od njiju ni bil resno motiviran za spremembe. Pa njeno že kar obsedeno fantaziranje o nekom, ki je očitno toksičen, tudi kaže na pomanjkanje uvida.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 26 October 2021 - 10:36 AM
Zdaj bingam Worn Stories na Netflixu. Lahkotna serija, vsake toliko kakšna zanimiva življenjska zgodba, simpatične animacije.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users