Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36372 replies to this topic

#25981 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7032 posts

Posted 01 June 2012 - 08:35 AM

Z UNI na VŠ bi se dalo, na VSŠ pa ne.
  • 0

#25982 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18419 posts

Posted 01 June 2012 - 09:02 AM

Hm... Na VS lahko, če nisi izkoristil že na UNI. Na VSŠ pa kadarkoli, ker ni zaenkrat še povezano (tu imaš potem spet možnost ponavljanja/prepisa). Torej dejansko si lahko za vse študentske ugodnosti (zavarovanje, boni, delo itd.) vpisan redno štirikrat, ne da bi naredil en letnik do konca :evilgrin:
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#25983 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26370 posts

Posted 01 June 2012 - 09:02 AM

pa do 26. leta lahko delaš kot izredni dijak...tudi to smo izkoristili :lol:
  • 0

#25984 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18419 posts

Posted 01 June 2012 - 09:03 AM

Se razume! :hooray:
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#25985 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 01 June 2012 - 02:01 PM

Kako se že reče tistim Hawai japonkam? To niso od Giselce a ne?
  • 0

#25986 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 June 2012 - 02:03 PM

Ipanema?
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#25987 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 01 June 2012 - 02:17 PM

Ja meni tudi Ipanemo ven na googlu meče... A je mogoče še kaj prav Hawai-nekaj. En kolega je v Braziliji in me sprašuje, če mi kupi kakšne Hawai japonke, jaz pa ne vem točno o katerih govori.
  • 0

#25988 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33727 posts

Posted 01 June 2012 - 02:20 PM

Hawaiians....?
  • 0

#25989 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89615 posts

Posted 01 June 2012 - 02:20 PM

http://us.havaianas.com/
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#25990 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33727 posts

Posted 01 June 2012 - 02:22 PM

ops, hvala za popravek, saj se mi je zdelo, da ni prav tako, ma se mi ni dalo iskat
  • 0

#25991 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 June 2012 - 02:22 PM

Hihi, sem te malo napačno razumela, ananas.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#25992 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 01 June 2012 - 02:24 PM

Hvala! Koliko so pa pri nas Ipanema japanke?
  • 0

#25993 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 June 2012 - 02:31 PM

14€ so bolj navadne, drugače 21€. Od Gisele 25.
  • 0

#25994 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 01 June 2012 - 02:34 PM

Hvala! Upam, da mi jih še ni kupil, da ga kenslam. So mi Ipanema lepši!!!
  • 0

#25995 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 June 2012 - 09:58 PM

Pozna katera kako migrantko? Pa da bi bila pripravljena eno anketo izpolnit? Kolegica bi rabla.
  • 0
Viens, reste ici!

#25996 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24033 posts

Posted 01 June 2012 - 10:48 PM

Ne, nikakor. Ni več tako. Univerze so združene. Samo eno ponavljanje ali prepis na katerikoli univerzi. Torej se na Maribor vpišeš lahko samo še izredno, ko si enkrat ''zmolzel'' ljubljansko :D . Veliko ljudi se vpisuje na mariborski PF, ko jim v Ljubljani ne rata, ampak vsi izredno!

4 univerze. 8 rednih vpisov. Si predstavljate? :lol:

Od kdaj pa to ne velja več?
Jaz sem bila v LJ redno vpisana in sem sicer potem pavzirala, potem pa se redno vpisala v MB. Ena kolegica enako, pa je potem v MB še ponavljala en letnik. Se pravi da je ponucala 3 redne vpise. Je pa to bilo 4 leta nazaj. Na PF MB ti podaljšajo absolventa za 6 mesecev, če nisi nič ponavljal ali pavziral in sem v referatu povedala, da sem se prepisala iz LJ in so mi rekli, da to ni važno, ker se šteje znova na drugi univerzi.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#25997 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 June 2012 - 10:52 PM

Razlika je med ponavljanjem in pavziranjem.
  • 0
Viens, reste ici!

#25998 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89615 posts

Posted 01 June 2012 - 10:59 PM

Na PF MB ti podaljšajo absolventa za 6 mesecev, če nisi nič ponavljal ali pavziral

A je to stalna praksa na faksih, mogoče kdo ve?
Pri nas vem da je tako, da moraš temo diplomske prijavit do oktobra (dokler imaš pač status), sicer se plačuje diploma, zagovor in izpiti, če so ti ostali. Ampak dvomim, da bo kdo do takrat diplomiral.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#25999 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24033 posts

Posted 01 June 2012 - 11:01 PM

Ana vem, saj zato sem napisala. Hotela sem povedat to, da je kolegica v MB ponavljala, čeprav je že izkoristila en redni vpis v LJ in potem še enega rednega v MB. Pa na faksu so mi rekli, da se ne gleda prejšnja univerza. Tako da ne vem... :confused:
Ko sem se prepisovala, pa so tudi meni v referatu na PF MB ves čas ponavljali, da se sploh ne morem redno prepisat, čeprav v LJ nisem ponavljala. Pa sem se potem komot. Če se hočeš prepisat kar enkrat sredi študijskega leta, se res lahko le izredno, sicer pa se lahko normalno redno.
  • 0

#26000 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24033 posts

Posted 01 June 2012 - 11:04 PM

A je to stalna praksa na faksih, mogoče kdo ve?
Pri nas vem da je tako, da moraš temo diplomske prijavit do oktobra (dokler imaš pač status), sicer se plačuje diploma, zagovor in izpiti, če so ti ostali. Ampak dvomim, da bo kdo do takrat diplomiral.

Ni ne. To ima vsak faks drugače. Pri nas recimo podaljšajo absolventa za pol leta, če nisi ponavljal ali pavziral, čeprav nimaš opravičljivih razlogov (socialna stiska, bolezen, nosečnost,...). Sicer pa samo, če imaš te razloge. Pri nas tudi ni treba plačevat preostalih izpitov in diplome, če ti je potekel status. Npr za Zdravstveno fakulteto v LJ pa vem, da je je kolegica rekla, da bo morala plačati enih 500 € za diplomo, ker ji je potekel status, ampak to je bilo že nekaj let nazaj.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users