TIGI
Posted 09 November 2008 - 04:38 PM

Posted 09 November 2008 - 04:45 PM
Ja, se strinjam, dosti je odvisno od las. Vsi se pač ne odzovejo identično na določen izdelek, isto je pri koži.
Jaz sem že itak ugotovila, da ohinsploh sestavine še zdaleč niso zagotovilo tudi za ohinsploh željeni efekt oz. učinek.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 09 November 2008 - 04:48 PM
A mogoče katera ve, če so Tigi O&H dvojčke v kakšnem frizerskem salonu v Ljubljani že dobili? Ves čas gledam okrog, pa jih nikjer nimajo.
nimajo jih kar tako, ker ne vejo, ali jih bodo prodali - no, vsaj moj frizer ne naroča kar tako. sem pa v zdej naročila 2x OH dvojčka in po moje bi v sredo že mogli bit ready, da jih grem iskat. meni je kul, ker mi odpadejo stroški poštnine, saj bom plačala za dvojčka toliko, kolikor je navdeno na www od Studia Ma.
sem pa enkrat tudi gledala v enem salonu na Miklošičevi, pa je isto rekla, da teh akcij ne naročajo vnaprej, ampak po potrebi, torej po prednaročilu stranke.
meni je tudi hkratna uporaba OH šampona in balzama katastrofalna, zato bom to pot vzela samo šampon, balzam pa bo romal v druge roke. že tko mi ni treba uporabljat balzamov, ker mam lase v super stanju, ta balzam mi je pa itak preveč. če si bom kdaj zaželela super hranljive obloge za lase, ga bom pa materi malo ukradla, pa je.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 09 November 2008 - 05:54 PM
Je že res, da imam dosti las (pa nisem edina tle

Pa vseeno se mi ne zdi, da bi mi jih OH regenerator kaj bolj polizal. Verjamem, da ima pri kateri ravno tak efekt (konec koncev je ekstremno hranljiv), ampak pri meni ga res nima. Imam po njem čisto lahke in 'zračne' lase, tudi ne opažam hitrejšega maščenja. Po drugi strani pa mi ful lase zmastijo nekateri drugi balzami, recimo od L'Oreal tisti, ki je dejansko namenjen mastnemu lasišču in ne vsebuje ne silikonov, ne olj.

Je pa tudi res, da zdej nikoli ne uporabim OH šampona in OH regeneratorja skupaj. Šampone imam druge (ker imam pač bedno lasišče), tako da ne vem, kako se obneseta v kombinaciji. But then again, včasih sem uporabljala to kombinacijo skos, pa mi je ful ustrezala, ampak sem imela takrat ultra hudo fejst izsušene lase (sedem let rednega beljenja).
Posted 09 November 2008 - 05:57 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 09 November 2008 - 06:03 PM
Posted 09 November 2008 - 06:04 PM
Pa ugotovila sem, da mi precej volumen poveča en izdelek od TBSja, Bilberry Color Protect Detangler.
Kaj pa je to za ena zadeva? Ker v imenu se nič ne omenja volumna.
Ma jaz mam tudi švoh lase, samo mi pa pena še prej zmasti lasišče, pa po ene dveh dneh me pa tudi že lasišče srbi.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 09 November 2008 - 06:07 PM
Posted 09 November 2008 - 06:13 PM
Ne, sploh ni za volumen. Ampak po njemu imam dosti bolj polne lase!
TU sem ga ocenila.
Drugače pa jaz še skos uporabljam peno za volumen Taft Volume Power Mousse (4).
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 09 November 2008 - 06:14 PM

Posted 09 November 2008 - 06:22 PM

Drugače pa jaz še skos uporabljam peno za volumen Taft Volume Power Mousse (4).
Joj, meni je pa pri tej peni volumen kar popustil čim sem se ulegla. Sem lihkar naročila Root Boosta spet.
vuelvo a vos,
Posted 09 November 2008 - 06:30 PM
Glede Root Boost-a - na meni po nekaj časa sploh ni imel nobenega učinka. Sem ga pa uporabljala non-stop kar nekaj let.
Pa še rekordno hitro sem ga ponucala.
Zgleda, da res ni univerzalne formule za volumen.
Pa pomaga še uporabiti kak sprej, samo malo, pa potem malo lase nakuštraš.
Posted 09 November 2008 - 07:02 PM
vuelvo a vos,
Posted 01 December 2008 - 01:54 PM

Posted 01 December 2008 - 03:10 PM

Posted 01 December 2008 - 03:43 PM

Posted 01 December 2008 - 06:58 PM
Posted 01 December 2008 - 08:35 PM

Posted 01 December 2008 - 08:41 PM
Imaš vijolčastega za blond pase, zelenega za tanke, oranžnega za poleti in modrega za suhe lase. V tej akciji dobiš modrega.

Posted 01 December 2008 - 08:52 PM

After all this time?
Always.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users