Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

#2581 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 July 2008 - 01:28 PM

A samo meni strani ne odpre?

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2582 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26160 posts

Posted 29 July 2008 - 01:30 PM

izgleda, da je stran padla dol...
  • 0

#2583 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 July 2008 - 01:33 PM

Kakšna škoda!

Aja, nikoli ne bom razumela seksualnosti fejk jošk... umetne materije, zoperirane pod bradavico.
To je za v cirkus.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2584 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 July 2008 - 01:58 PM

IPB Image

• 0

#2585 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 29 July 2008 - 02:30 PM

Meni je imela prej lepe joške. Ma pa veliko rit in konkretno postavo, tako, da ji bodo velike joške najbrž čist pasale. Ampak umetne so meni že po defoltu grde, takoda...

"Silikonske prsi so povsem naravne."
Kako posrečen stavek. laugh.gif
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#2586 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 29 July 2008 - 02:48 PM

Ker je mnenje o lepotnih operacijah, pišem z malo:

Ne podpiram je, ker se vidi, da punca nima nobenih travm, ker ima male prsi. Čisto brez problema se je slekla pred svetom in pozirala za Playboy. Želela si je le večjih, ker pač rada vzbuja pozornost in jo bo na ta način lažje.
Ta poseg ji je služil, da ji bodo majce lepše stale, da se bodo fantje ozirali za njo, da si bo sama sebi bolj všeč, čeprav si je precej bila že prej.
Ne spada med ostale, ki so se zaradi premalih, prevelikih, prepovešenih, rakavih (ali kakih drugih tovrstnih težkih bolezni), pregrdih, prenevemkakih prsi, skrivale pred starši, partnerjem, so več let jokale ob pogledu na odsev v ogledalu. Takim operacija RES spremeni življenje in so za moje pojme "upravičene" (jih podpiram in lažje razumem) do njih.

Izpostavila sem le mamoplastiko. Seveda v isti koš mečem tudi vse ostale.

O tem v tej temi ne bi več debatirala. Ko jih je ravno tako očitno na pladenj vrgla in se nasplošno veliko pljuva po plastični kirurgiji, sem želela podat svoj vidik dveh vrst pacientk, ki si tega želijo. Zame, jih ne gre metat v isti koš.

Njene prsi mi drugače niso bile grde, le majhne. V njih nisem videla nobenege napake.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2587 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 July 2008 - 03:04 PM

QUOTE(Sanies @ 29. 7. 2008 - 15:30) View Post
Ma pa veliko rit

What? Velike riti pa NIMA.

QUOTE(Adriane @ 29. 7. 2008 - 15:48) View Post
Zame, jih ne gre metat v isti koš.

Absolutno. Nekatere se spreminjajo v klovne in skušajo z grotesknim fejk joškovjem pritegovati pozornost in mislijo, da imajo s temi na km vidno umetnimi joški totalno moč nad vsemi.
Druge pa si jih okusno povečajo, ne obešajo tega na velik zvon, se niti z njimi ne slikajo za vse mogoče kmečke revije ter za tem stoji boleča, frustracij polna zgodba.

• 0

#2588 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 29 July 2008 - 03:38 PM

Sam res... Sara pa sploh nima velike riti.

Sem prou radovedna, kako bo zgledala z večjimi joški. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2589 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26160 posts

Posted 29 July 2008 - 04:07 PM

Itak bo vse objavljeno v medijih...ne boš uspela zgrešit biggrin.gif
  • 0

#2590 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 July 2008 - 04:45 PM

Sepodpisujem pod Adrianin post, hkrati pa tudi pod The Stud Eater ko pravi da silikonski sesek ni naraven.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#2591 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 29 July 2008 - 05:53 PM

Veliko rit, no..nism mislla veliko rit-jasno nima velike riti, ima pa RIT. Tako. Dobro rit ima, tko sm mislla.
Se pa tudi jaz strinjam z Adriane.
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#2592 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 02 August 2008 - 08:03 AM

Nejc je bil z Naskejevo bivšo

Frizer Nejc je priznal, da je po koncu Big Brotherja med njim in Emino, bivšo Naskejevo punco, preskočila iskrica in da sta skupaj preživela nekaj lepih trenutkov. Vendar je kmalu postalo jasno, da so med Naskejem in Emino še vedno čustva, saj se je Naske začel obnašati zelo ljubosumno, zato se je Nejc raje odmaknil od celotne zgodbe.

IPB Image

Wtf rolleyes.gif blink.gif kar vsi en čez druzga

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2593 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 August 2008 - 09:51 AM

lolprelol ta Nejc je za odstrel !
  • 0
Viens, reste ici!

#2594 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15771 posts

Posted 05 August 2008 - 07:50 AM

Men se sploh ne zdijo kej drgačne.

IPB Image

IPB Image
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#2595 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 05 August 2008 - 07:53 AM

Pa res ima neke mini glede na vsadke, ki jih ima.
Mogoče ima pod mišico in ni tak vidno. hmm.gif
Itak se bo pa najboljše vidlo šele čez kake 2 meseca, ko budi prsni koš splahnel in bodo vsadki prišli bolj na svoje mesto.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#2596 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 05 August 2008 - 08:18 AM

Sem pa mislila da sem edina,ki misli da so to še sarini prejšnji joški in da je samo flajšter spodi.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#2597 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 05 August 2008 - 08:29 AM

Kdo ap poleg tebe še tak misli? biggrin.gif
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#2598 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 05 August 2008 - 08:43 AM

Ni se ji splačal it na operacijo, kr jaz tut ne ugotovim neke bistvene razlike. Čiso brezveze, bolje bi bilo, da si jih neb dala. Ji neb blo treba prenašat bolečine, pa še operacija ni poceni.

Ste prepričane, da je tisto prava slika?
  • 0

#2599 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 August 2008 - 12:50 PM

Kje pa je slika?

• 0

#2600 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 August 2008 - 12:53 PM

4 poste nad tvojim tongue.gif
  • 0