Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#2581 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 29 March 2008 - 11:59 AM

Men se zdi da je tamle.. laugh.gif biggrin.gif
[attachmentid=4288]

Attached Files

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2582 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 29 March 2008 - 12:59 PM

QUOTE(SaRcHiiQaa @ 23. 2. 2008 - 11:50) View Post

Ja sej, samo to ko se lusci izgleda kot ena hrasta. Hm, kolikor se spomnem se je meni naredila, pa dvem kolegicam tudi. Prav spomnem se, da mi je rekel tisti da nesmem hraste praskat.

Se oproščam če sem malce pozna,tudi jaz imam pirs in sicer na levi strani pod ustnico že malce več kot 1 leto in pol.

Mislim da je stvar v temlem,ko si daš delat pirs koža rabi nekaj časa da se navadi na tujek v koži,zato zateče,se zagnoji,tudi meni se je.Kakšne pol meseca je grozno bolelo potem pa se je stopnjevalo in sedaj ga splh ne čutim več.

Počakaj nekaj časa in ne pozabljat ga čistit!!Če pa ne bo boljše pa pojdi k tistemu ki ti ga je naredil.
  • 0

#2583 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 29 March 2008 - 01:45 PM

QUOTE(Eli @ 29. 3. 2008 - 11:45) View Post
Punce iz MB-ja, kje se da narediti pirs?

Pri Jolandi, tam na Pobrežju pri britofu, ko je Fitnes Forma.

http://www.jolipierc...om/browsok.html

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#2584 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 29 March 2008 - 01:54 PM

Blondi, hvala wink.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#2585 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 29 March 2008 - 01:57 PM

Malenkost happy.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#2586 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 29 March 2008 - 02:15 PM

november. rain - glede tiste hraste je bilo govora o tattooju biggrin.gif

Sicer je pa logično, da koža rabi čas da se navadi in vsaka koža reagira na malo drugačen način - enim se ne zagnoji, drugim se, enim se hitreje celi in tako naprej. Čisto odvisno...
  • 0
We must let go to live on.

#2587 mckeky

mckeky

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 31 March 2008 - 07:00 PM

Lep pozdrav. Danes sem si dal pierc u brado. Ampak sem razocaran. Naredil sem si ga v kozmeticnem studio in "clovek" mi je dal celo anastezijo z inekcijo blink.gif .... Najbol pa me moti to, kr mi je uhancek vsadil rahlo diagonalno proti zobem. Sicer se je zavedal kaj pocne in to storil namenoma in dejal, da to pocne zaradi tega, da ploscica na notranji strani ne pritiska na dlesen, za kar so posledice, da jo dolgotrajno potiska navzdol. Ni pa pomislil, da mi ploscica zdaj ob jedi, govorjenju, smejanju mocno brusi ob zob in skrbi me za mojo sklenino. Poklical sem in povedal situacijo... Potolazil me je in dejal, da je to normalno zdaj ,ko je sveza rana in da se bo ces cas ploscica pritisnila bol tesno ob "(pod)ustnico, ko se bo zarastlo.. Vendar meni se vseeno zdi, da nebi smelo brusit ob zob ali je to ob sveze narejenem uhancku nad bradico res normalen pojav???

hvala za pomoc ...
  • 0

#2588 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 05 April 2008 - 04:52 PM

QUOTE(tyasa @ 29. 3. 2008 - 15:15) View Post

november. rain - glede tiste hraste je bilo govora o tattooju biggrin.gif

Sicer je pa logično, da koža rabi čas da se navadi in vsaka koža reagira na malo drugačen način - enim se ne zagnoji, drugim se, enim se hitreje celi in tako naprej. Čisto odvisno...

Aja jaz pa sem mislila da se je zmotila ko je pisala hrasta wallbash.gif lol1.gif sem pa res butl.gif butl.gif
  • 0

#2589 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 13 April 2008 - 10:10 PM

Hm no jaz sm se tut zdej odločla da grem v sredo delat pirs v popek. Pa sem prebrala ful za nazaj samo nisem našla čisto vseh odgovorov pa bi še enkrat vprašala. smile.gif
Najprej.. Kje je Cult? Tam v stari ljubljani pod trančo? To sem našla na najdi.si zemljevidu, drugo je pa na resljevi. A sta dva CUlta? laugh.gif oops.gif
Potem a se lahko oz. po kolkem času se lahko s pirsom kopaš v morju ali bazenu, pa kok je sploh cena, vsaj približna? (sem misnla da je to ene 10 € pa mi je frendica rekla da je dala za v nos skor 30 al kok, tko da mi je čiz šok. za v popek je verjetno še kaj več ane? huh.gif laugh.gif )
Sicer itak nameravam it še tja vprašat ampak bi mi blo fajn da že prej mal vem biggrin.gif
Aja pa še slišala sm da naj bi blo it to najbolš delat spomladi kao, ker poleti zaradi potu pa kopanja naj nebi blo preveč uredu, pozimi pa zaradi ful plasti oblek in tud neki naj nebi blo najbolš. A je to res oz a to sploh kej vpliva?

Hvala za pomoč smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2590 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 15 April 2008 - 02:18 PM

No ja da se pohvalim, sem že dobre pol ure ponosna lastnica pirsa v popku biggrin.gif Bolel me je mal ja, u bistvu me še vedno mal peče pa skeli kar je verjetno normalno hmm.gif Se mi je pa po tem took začelo vrtet.. takrat ko sema vstala in šla plačat. Sem mogla sedet par minutk pa prinesla mi je kozarec vode. Potem je bilo uredu, pa vstnem, sem že šla, sem bila tam pri zlati ladjici in se mi je spet fuuuul vrtelo, kar belo sem imela pred očmi, joj. Mi je fant pomagal pa me odpeljal na najbližjo klopco, pa je bilo potem uredu. Sem pa še vedno bleda. Pa dost sm tut občutljiva na takšne stvari ermm.gif No važn da je mimo biggrin.gif mi je pa ful ušeč in sm čist vesela zdej smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2591 pejci

pejci

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 07 June 2008 - 10:39 PM

oi!!mene pa sam neki zanima če kei veste ke u kran bi si dala loh delat piercing u ubru pa kok bi pršla
cena???
  • 0

#2592 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 07 June 2008 - 10:55 PM

Cene za pirs v predelu obrvi, gibljejo okoli 20€.
Kje imate studio v Kranju, ne bi vedla.
Bodo druge punce povedale.

Je bilo sigurno že kaj govora tudi v tej temi. Malo preberi za nazaj.

P.s:
Ena izmed zelo dobornamernih pravil javnih forumov je ta, da se trudimo pisat slovnično pravilno. Vsaj kaka ločila postavit, se izogibamo pretiranim narečnim besedam itd.
Je lažje čitljivo.
V mojem in v imenu ostalih, se ti zahvaljujem.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2593 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 08 June 2008 - 11:04 AM

Naj te popravim Adriane, cene se gibljejo kar od 30€ naprej, odvisno kje, na katerem mestu ga daš narest. Mogoče je edino nos malo ceneje, vse ostalo pa zihr 30€ ali več, saj kokr sem js seznanjena s tem.

Studio za pirsanje je pa v Kranju zadaj za Globusom, zraven sta dva kafiča Karniola in Old. Studio ima Damjan.

Glede tega, da si grete dat delat pirse v kozmetične salone, bom pa samo to rekla, prov nič se mi ne smilte, če vas zaserjejo, ker je tok o tem blo že povedanega, da res ni. Lahko bi se saj ornk prej pozanimal kako je s tem, ne pa da pol skoz sam javskate kako so vam zasral. Pejte delat k takim, ki so res usposobljeni za to in odštejte mal več keša, kot pa da grete k šušmarjem delat.
  • 0

#2594 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 08 June 2008 - 11:07 AM

Aha, Luci. Hvala. Sem malo za cajtom biggrin.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#2595 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 09 June 2008 - 07:48 AM

Prebila sm se čez ene 70 strani te teme in sm se dokončno odločla. pirs pade thumbup.gif
Ja tveganja in kaj se vse lahko zgodi, a sm se zamisnla na to, da moje telo dobro prenaša kovine (mam par vijakov v kolenu) in mislm da nebi smelo bit težav, ker drugače bi tudi s kolena pogledalo vn, mar ne?
Prag bolečine bi rekla da mam kr velik, 3 operacije brez posebnih javkarij.
Torej grem v Culta, samo še nevem kdaj (ta teden ali pa naslednjega definitivno). Gre katera z mano? biggrin.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#2596 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 09 June 2008 - 09:12 AM

Urškolinkica, kam si ga boš pa dala ?
Drugače to nima nobene veze, če maš ti vijake v kolenu, ne to primerjat, ker res ni nobene povezave s pirsi. Tudi kar se tiče bolečine ne. Pirsanje itaq sploh ne boli kot prvo, kot drugo pri operaciji dobiš anastezijo, pri pirsanju pa ne, saj men je niso nikol dal, pa so me kr velikokrat pirsal.

To, da si se odločila za Cult podpiram, ker sem sama sprobala kr neki teh studijev, tud s kozmetičnimi saloni sem mela opravka, pa lahko rečm brez slabe vesti, da je Cult ena a. Bi ti p svetovala, da greš k Anji, men je ona pri njih definitivno najboljša, ful vredu punca, no pa Andreja-šefica je tud ok. Ostale pa so tudi vredu, sam pač meni sta ti dve najboljši:)

Mejbi bi šla js lahko s tsbo, povej kdsj boš šla, da vidim če bom v LJ.
  • 0

#2597 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 June 2008 - 09:21 AM

Jaz ne razumem tega, ko govorite, da piercing ne boli. Seveda boli! Mene je pač bolelo pod ustnico - saj je logično, če ti prepiči z neko debelejšo železno palico, mar ne? Razen, če ti omrtviči, potem je to drugo. Meni ni, mi je delal na živo.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2598 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 09 June 2008 - 09:25 AM

Luci, tisto glede vijakov je moja tolažba, ker si tko pomagam. Vse je samo v glavi.
Oh preživela bom smile.gif
jutri negrem, ker grem v Avstrijo v šoping v Celovec po kopalke, mogoče v petek. Ti prej sporočim pa greva lahko kasnejš še na kavo? smile.gif

• 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#2599 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 09 June 2008 - 09:29 AM

Mene res ni nič bolele, isti k, kot če ti lukna ušesa, vsaj ta pod ustnico. Z jeziko je blo seveda drugače, samo luknjanje ni bolelo tud nič, samo pol, par urc po tem, je pa kluvalo za popizdit.
Z obrvjo isti šmorn, ko mi je luknjo delala isti k, kot ušesa, nos,ipd. Pol,me je pabolelo, ker je zadela arkado in mi je podbludba nastala.

Ne vem no, mene če bi to bolel, res neki ful, se pol ne bi dala tolikokrat luknjat. V arkadi mam zdej drugič narejen pirs, ker enga sem si pred leti vn potegnila.
Pod ustnico mam luknjo sedaj narejeno že v četrto, pred leti mela nesrečo s tem pirsom, nos sem mela 3x preboden. Edino jezik mam pa v prvo in nikoli več.
Razmišljam pa, da bi si še kej dala prepirsat:D

Urškica, dobr šopingirej v Avstriji, za Cult pa prej sporoč, sem pa za, da greva še na kavico:)
  • 0

#2600 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 June 2008 - 09:30 AM

Ja kako za vraga? Ne vem no, pa nisem glih neka mevža glede bolečine, ampak mene je bolelo. Sicer samo 5 sekund najbolj, ampak bolelo je.

luci,
ne pirsaj se več, boš pol že čist kičasta. ;p

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users