Pročitaj ovu zadnju rečenicu ponovno i pronađi razliku između Christiana Greya i Fritzla. - smeh v neskončnost...

Posted 25 February 2015 - 11:51 PM
Posted 25 February 2015 - 11:59 PM
Posted 26 February 2015 - 01:43 PM
The Fifth Estate - zmerno do pretežno dolgočasen film o ustanoviteljih Wikileaks strani, ki je razkrivala zaupne informacije. Začetek je medel, potem se nekako izboljša. Sicer ne poznam J. Assanga in njegovega karakterja in zato težko ocenjujem Cumberbatchovo igro, vendar se skozi ves film nisem mogla znebiti občutka, da je za svojo vlogo samo malenkost recikliral svoj lik Sherlocka Holmesa.
Meni je bila pa ta film všeč. Res je nekoliko razpotegnjen, ni mi pa bil dolgočasen.
Dobra ja.
Glumac koji utjelovljuje Greya u filmu je nježni metroseksualac kojem u pogledu vidiš da razmišlja o manikuri i organskim goji bobicama koje je jeo za doručak. Ne mogu ti vjerovat da jebeš jer izgledaš ko malo ljepša sestra od Siniše Cmrka u tom svom kašmirastom kardiganu.
Posted 02 March 2015 - 09:20 AM
^^fantastičen opis!
Drugim riječima - nije važno ako si manijak, važno je da imamo butlera. Provalio mi je u stan, al ima helikopter pa je ok. Tuče me po glavi ali nema veze jer ima puno dionica. Bacio me niz stepenice ali niz MRAMORNE stepenice! Da ti to isto napravi Mirko iz Siska koji vozi Golfa dvojku, ne bi ti bilo seksi, pozvala bi policiju.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 02 March 2015 - 09:48 AM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 02 March 2015 - 09:55 AM
Se je o Gone girl tu že kaj govorilo?
Bolan film, ampak tud scat nisem šla vmes
Posted 02 March 2015 - 10:39 AM
Legendarno!!!
Pročitaj ovu zadnju rečenicu ponovno i pronađi razliku između Christiana Greya i Fritzla. - smeh v neskončnost...
mojemu sem poslala ta link in je rekel, da zdaj moram pa obvezno film snet, da ga hoče vidt, tud če crkne zraven
Put A Kilt On It!
Posted 02 March 2015 - 12:45 PM
Jaz si s tem ne morem pomagat nič. Me je sram priznat da ne znam srbohrvaško niti hrvaško razen vsako deseto besedo, kar mi niti ne pomaga in da se na hrvaškem menim slovensko ali pa angleško.
Posted 02 March 2015 - 03:45 PM
Ja, seveda.
Jaz mislim, da si je Jamie Dornan poštenega mastiča pljunil v lastno skledo. Glede na to, da je rekel, da v naslednjih delih ne bo več igral (in to izjavo bojda že preklical, hm), je tudi njemu žal. Jebeš denar, če ti sloves pade pod nulo. On je za take vloge, kot jo igra v The Fall in pika.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 March 2015 - 05:28 PM
Jaz si s tem ne morem pomagat nič. Me je sram priznat da ne znam srbohrvaško niti hrvaško razen vsako deseto besedo, kar mi niti ne pomaga in da se na hrvaškem menim slovensko ali pa angleško.
Jaz enako, čeprav mogoče še slabše, verjetno niti vsake desete besede ne. Me ni sram, nisem nikoli si želela naučit.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 02 March 2015 - 06:20 PM
Meni je bil tud zlo všeč !
Posted 12 March 2015 - 11:54 PM
Ljubiteljem kriminalnih dram močno priporočam ogled filma Loft (2008). Ima pravo dramsko zgradbo, odlična igra in nobenega pretiravanja, ki bi povzročil zavijanje z očmi,
kot je to pogosto pri H'woodskih filmih, pa hkrati ni boleče umetniški in niti malo konceptualen, kot je to pogosto pri tovrstnih. Eden boljših evropskih filmov, ki sem jih pogledala v zadnjih letih.
― V. Van Gogh
Posted 13 March 2015 - 08:17 AM
Oy, tega sem se enkrat lotila v nizozemski verziji (da bi zraven se malo jezik trenirala) in je bil katastrofalen, bom dala pa originalu sigurno moznost.
Wild Tales (Relatos Salvajes) 2014
Gre za argentinski film - 6 zgodb o ljudeh, ki med sabo sicer niso nikakor povezani, gre pa pri vsaki za sorodno temo - o cloveku v druzbi in tistem drip-drip-drip, ki vcasih eskalira v pogubno spiralo. Seveda malo argentinsko dramaticen, ampak meni je bil vseeno vsec (ene zgodbe so res tako zelo bizarne, da res vsaka cast tistemu, ki si jih je namislil). Spominjal me je na Black Mirror, tako da bo mogoce vsec lubiteljicem omenjene serije.
Posted 15 March 2015 - 04:56 PM
Interstellar DVD je zunaj!
― V. Van Gogh
Posted 16 March 2015 - 10:56 AM
Končno!
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 23 March 2015 - 01:04 AM
Atonement
Za moj okus precej dolgočasna vojna drama, glede na dobro zgodbo. Prva polovica obeta, potem pa se vse skupaj razvleče in izgubi neko rdečo nit. Konec mi je bil pa všeč, pa glasba!
Strinjam se s komentarjem od Kalypso:
Film se začne obetavno, ampak po tem ko junaka Robbiea v podobi Jamesa McAvoya po krivem obtožijo začne zgodba preskakovati in na trenutke se blazno vleče, na trenutke pa je vsega prehitro konec. Od tistega trenutka ko ga vklenjenega odpeljejo, sem ves čas čakala da bo se pričelo dogajat, vendar je bilo vse skupaj bolj medlo in tistega nekaj na kar sem čakala nisem dočakala, saj je bilo filma prej konec. Sam konec je nepričakovan, kar mi je všeč. Zanimivo je bilo, da je režiser iste dogodke predstavil iz večih različnih perspektiv, čeprav je zaradi tega film deloval razvlečen. Kljub temu pa mi je bilo to všeč, saj je s tem jasno prikazal razliko med Brionyinimi napačnimi predstavami in resničnostjo.
Konec koncev film ni bil slab, je za pogledat, vendar po mojem menju ni vreden vsega pompa, ki ga je vzbudil, saj je še veliko boljših vojnih dram kot je ta.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 31 March 2015 - 02:25 PM
About Time (2013) - ful lep film.
Pričakovala sem romantično komedijo, ampak me je film pozitivno presenetil.
Kljub temu, da je komedija in romatičen, je še veliko več, saj ima primesi drame, predvsem pa zelo lep prikaz odnosa med očetom in sinom in kaj je v življenju res pomembno.
Je zelo optimističen film, z odlično izbiro igralcev.
Put A Kilt On It!
Posted 07 April 2015 - 12:27 AM
― V. Van Gogh
Posted 08 April 2015 - 08:43 PM
Dobila sem asociacijo na Looper.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
0 members, 1 guests, 0 anonymous users