Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3892 replies to this topic

#2581 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 26 June 2010 - 04:05 PM

IPB Image

Kick-Ass

"Dave Lizewski je neopazen srednješolec, ki ima rad stripe in se nekega dne odloči, da bo postal superjunak, čeprav nima nobenih posebnih sposobnosti, urjenja ali globokega razloga za to."

No, tale film je pa res nekaj posebnega. ohmy.gif

Od njega nisem pričakovala prav nič drugega, kot lahkotno ameriško komedijo, ki bo imela par smešnih trenutkov. A je bilo kmalu jasno, da bo več kot to.
Film gre v totalno nepričakovano smer in iz filma, ki bi lahko bil namenjen tudi otrokom, preraste v film za odrasle.

Pozitivno presenečena. Film pusti gledalcu več, kot sprva obljublja.

8/10

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2582 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27573 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 26 June 2010 - 04:28 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 25. 6. 2010 - 22:19) View Post

Edino Miley
je malo zasmrdela medmes za par sekund.

Umrla bom. lol1.gif lol1.gif lol1.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2583 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 26 June 2010 - 04:52 PM

Jaz se strinjam s Flafijino oceno SATC 2. Bi pa edino dodala, da mi je šla Carrie na momente prav neumorno na živce. Tisti njen način govora (ko npr. Big-u kaj dopoveduje) mi je kar pritisk dvigal.
  • 0

#2584 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 June 2010 - 05:08 PM

Meni je bil tudi SATC2 dober.
Pač tiste, ki smo serije pogledale že 8 krat gledamo na film drugače. Jaz osebno točno vem, da je tista obleka (črno bela-s časopisnimi potiski) enaka obleka, ki jo je ime Carrie oblečeno v tistem delu serije, ko se dobi z mr. B. In potem spet, ko je spet tako kot je blo v starih časih, pa obleče isto obleko.
Tisti, ki serij ni gledal pač tega ne ve. Jaz pa gledam na film čisto drugače in ga obožujem. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#2585 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17481 posts

Posted 26 June 2010 - 05:52 PM

QUOTE(Immortelle @ 26. 6. 2010 - 17:05) View Post

Kick-Ass

No, tale film je pa res nekaj posebnega. ohmy.gif

8/10

Se strinjam. Jz sm tud misnla, da bo neka najstniška komedijo pa zaide v čisto Kill Bill vode smile.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2586 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 June 2010 - 06:23 PM

QUOTE(Ana @ 26. 6. 2010 - 18:08) View Post

Jaz osebno točno vem, da je tista obleka (črno bela-s časopisnimi potiski) enaka obleka, ki jo je ime Carrie oblečeno v tistem delu serije, ko se dobi z mr. B. In potem spet, ko je spet tako kot je blo v starih časih, pa obleče isto obleko.

JA!!!
V tej obleki je tudi presenetila v lokalu takratno ženo Natasho.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2587 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 June 2010 - 06:28 PM

Pa res! Ja .. !
  • 0
Viens, reste ici!

#2588 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 June 2010 - 06:35 PM

Dejansko se takrat ni z Mr. Bigom dobila. hmm.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2589 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 26 June 2010 - 06:48 PM

Zdaj bota ugotovli, da obe nimata pojma laugh.gif tongue.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#2590 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15797 posts

Posted 26 June 2010 - 06:51 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 25. 6. 2010 - 22:48) View Post

To je isto, kot da bi se jaz spravila gledat kuharsko oddajo in bila
razočarana, ker mi niso postregli z duhovi in zombiji ali pa kakšnimi psihološko dramatičnimi momenti...

lol1.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#2591 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 June 2010 - 07:01 PM

QUOTE(sade @ 26. 6. 2010 - 19:48) View Post

Zdaj bota ugotovli, da obe nimata pojma laugh.gif tongue.gif

No, mislim, da mam jaz prav. oops.gif

• 0

#2592 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 June 2010 - 07:03 PM

Jes, priznam, da sem zarila ! Ampak nisem pa prepričana, če ni te oblekce mela oblečene enkrat, ko jo je Big čakal pred stanovanjem v avtu. I'll ček!
  • 0
Viens, reste ici!

#2593 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 June 2010 - 07:07 PM

QUOTE(Sinnaia @ 26. 6. 2010 - 17:52) View Post
Jaz se strinjam s Flafijino oceno SATC 2. Bi pa edino dodala, da mi je šla Carrie na momente prav neumorno na živce. Tisti njen način govora (ko npr. Big-u kaj dopoveduje) mi je kar pritisk dvigal.

Meni Carrie gre izjemno na živce! Že od nekdaj.
Prav ono totalno nekarakterna je.

• 0

#2594 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 26 June 2010 - 07:10 PM

Fanatiki. ohmy.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2595 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 June 2010 - 07:10 PM

Meni pa je všeč ;) !
Edino dodala bi, da mi je blo v filmo res totalno mimo tisto,
ko so na koncu vsi uporabljali Carrieino stanovanje za nek "oddih".
To mi je blo res vsiljeno, nasploh ideja o teh dveh dneh, ko si ločen
od partnerja mi je krnekaj biggrin.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

#2596 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 June 2010 - 07:12 PM

Meni se pa ta ideja zdi odlična. XD
  • 0

#2597 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 June 2010 - 07:13 PM

Uf, meni pa je čisto mimo. Mislim ja, saj je mela Carrie že z A. take finte, ko je zagrnila zaveso
in je htela bit malo sama laugh.gif ampak meni je to, da se za dva dni v
tednu preseliš v drug flat res wtf. Jaz bi fanta na klin obesla, če mi to predlaga. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#2598 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17125 posts

Posted 27 June 2010 - 07:56 PM

The Curious Case of Benjamin Button

Film mi je bil izredno všeč. Zanimiva in ganljiva zgodba, na koncu mi je šlo na jok. Odlična maska, kako so ju postarali/pomladili. Kljub temi, da film traja nekaj več kot dve uri, se mi niti malo ni vleklo. Skozi je prisotno tisto pričakovanje, kakšen bo Benjamin naslednjič. In moram priznat, da je Brad Pitt kot mladenič zgledal fenomenalno, jaz sem imela jezik do tal. Najraje bi skočila v film in ga posilila.
Vsekakor vredno ogleda.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2599 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 June 2010 - 08:02 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 26. 6. 2010 - 20:12) View Post

Meni se pa ta ideja zdi odlična. XD

Jaz sem prav razmišljala, da je to super ideja.

Glede Carrie pa- meni je tudi že od prej ona najmanj všeč, karakterno je res blah in zna bit precej annoying, ampak v tem filmu je pa še samo sebe prekašala.
  • 0

#2600 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 27 June 2010 - 09:34 PM

QUOTE(tašika @ 27. 6. 2010 - 20:56) View Post

The Curious Case of Benjamin Button

Film mi je bil izredno všeč. Zanimiva in ganljiva zgodba, na koncu mi je šlo na jok. Odlična maska, kako so ju postarali/pomladili. Kljub temi, da film traja nekaj več kot dve uri, se mi niti malo ni vleklo. Skozi je prisotno tisto pričakovanje, kakšen bo Benjamin naslednjič. In moram priznat, da je Brad Pitt kot mladenič zgledal fenomenalno, jaz sem imela jezik do tal. Najraje bi skočila v film in ga posilila.
Vsekakor vredno ogleda.

Se kar podpišem pod Tašikino oceno, da ne bom svoje zdele pisala. Meni je bil tud zelo všeč.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users