Jump to content

Photo

IŠČEM

• Please log in to reply
1135 replies to this topic

#241 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 06 October 2007 - 11:41 PM

QUOTE(piko*biko @ 7. 10. 2007 - 0:38) View Post

ala, ma ves kako je, k enkrat mas neki tok dobrga, pol to cuvas kot puncico svojega ocesa thumbup.gif

To bi pa rekla, ja. smile.gif

Kaj pa TBS čopiči ? Ocene do dobre. Kaj misliš Piko ?
  • 0

#242 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 06 October 2007 - 11:43 PM

js mam raj sephorine, cenovni rang je isti, je pa pri sephori vecja izbira, tut estetsko so mi lepsi, kvaliteta je pa itak na visokem nivoju. js sm za sephoro, po pravic povedan s tbs copici niti nimam nekih jakih izkusenj biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#243 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 06 October 2007 - 11:45 PM

Sephoro prodajajo pri nas ? oops.gif Na tem področju sem čisti nevednež.
  • 0

#244 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 06 October 2007 - 11:46 PM

ne biggrin.gif najblizje je v trstu, pa pomoje tut kje v avstriji
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

• Guests

Posted 06 October 2007 - 11:46 PM

Nisem vedela, da je firma kanadska. Super, poznam nekoga iz kanade. Mogoce bi mi pa on poslal copic, ce so obcutno cenejsi. piko*biko, zdej sem pa ze ugasnla stran. Bom sla spet posikat, samo s tem tipom iz kanade se zmenim za copic. Ma sej sem ze cist obsedena no, s tem copicem. heheheh teehee.gif
  • 0

#246 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 06 October 2007 - 11:47 PM

laugh.gif

Lala, loh pa počakaš, pride Sephora baje tud k nam. laugh.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#247 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 06 October 2007 - 11:50 PM

ciara, za en copic se ti pa res ne splaca iz kanade narocat biggrin.gif ves kok te bo postnina prsla! bi se splacal ce bi nas vec narocil, vsaj za ene 300€ biggrin.gif so pa cene tam priblizno 20 do 30 % nizje kot v eu

TASH jaja rec majkemi biggrin.gif kje si to slisala? k v zagrebu so jo baje pred kratkim tut odprl, pa pravjo da sploh ni neki vav, da so iste firme not kot v ostalih drogerijah (dior, chanel ipd) samo sephorina firma je nova pa se stila se mi zdi, tko da dvomm da bo (ce bo) pr nas kej boljse biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 06 October 2007 - 11:52 PM

Sej en copic je lahek. Sm misla da bi kar u pismu poslal.U mal vecjem. Sej bom se vidla, kok se bo sploh znajdu, ce ga bo najdu. Lahk ga vprasam, ce bi nam poslal paket, sam vprasanje, ce bi imel zivce nakupovat, ker je ze starejsi gospod. Pa se bolan je, povrh vsega sad.gif Ja, pa Sephora ma tud dobre copice. Bi blo fajn, da bi sm prsla.
  • 0

#249 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 06 October 2007 - 11:56 PM

ah ciara, lej jo, ti bi bogega dedija matrala zard enga copica biggrin.gif raj nej se jav kksna k ma avto, pa nas zapelje do gradca, tm majo mac in sephoro thumbup.gif
  • 0

• Guests

Posted 06 October 2007 - 11:58 PM

piko*biko a lahko nalimam link, tam k je cistilo za 10$ ??? Pa nasla sem na tem linku tudi copice za obraz. Cene se gibljejo od 52$ do 32$. Ampak to so vse copici za obraz.
  • 0

#251 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 06 October 2007 - 11:58 PM

nalepi
  • 0

#252 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 07 October 2007 - 12:00 AM

QUOTE(Jinadaze @ 6. 10. 2007 - 23:55) View Post

Na prvi pogled sploh ni nič posebnega, razen dolžine. biggrin.gif In še ful sem bla skeptična, ker se mi je zdelo nemogoče senčko nanest s čopičem (do zdaj so pele tiste no-name mini gobice biggrin.gif ). Res se jo ful hitro in natančno nanese, perfektno se blenda, res super.
So pa dragi, ja, ampak je vredno, pa še za leta in leta ga imaš.
Prinesla mi ga je pa mati, iz Ohia. smile.gif Bom pa slej ko prej kje blizu njihove trgovine, hope so. happy.gif

Najbližje je v Gradcu.

Kje v Gradcu woot.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 07 October 2007 - 12:03 AM

http://shop.nordstro...amp;pbo=2383827

Nisem porajtala. Sej so copici za oci tudi. "Moj" stane 28 dolarjev.
  • 0

#254 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 07 October 2007 - 12:04 AM

Majkemi, bom jutri uprašala še enkrat. Ampak takrat je blo rečen, da v Zagrebu in v Ljubljani, sam če je v Zagrebu že, kaj to pomen? Da u Lj ne bo? Prasice! verymad.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#255 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 07 October 2007 - 12:06 AM

te strani ne poznam, lahko da gre za ponaredke, boh ve, so pa cenejsi kot bi morali biti

ja TASH dej upras

js grem pa zdej spat, bomo nadaljevale jutr ok biggrin.gif lahko noc
  • 0

• Guests

Posted 07 October 2007 - 12:07 AM

Pa se tale gospod iz Kanade mi je povedal, da je trgovina 10 min. voznje od njega. Mogoce pa se bo kaj iz tega. biggrin.gif Drzim pesti. Ja piko*biko sem tud jaz pomislila, da so mogoce ponaredki, ker na e-bayu jih je ogromno. Mogoce so tudi teli.

Nocko piko*biko. Pa lepo spi.
  • 0

#257 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 07 October 2007 - 12:07 AM

Če so na Nordstrom, zihr niso ponaredki. tongue.gif

Nočko počko biggrin.gif
  • 0

- Buddha

• Guests

Posted 07 October 2007 - 12:10 AM

Hehehehe TASH. Ce je v zagrebu, bom pa frenda iz tam "zamorila". Joj cist vsi ze vejo, da sem obsedena s tem copicem. oops.gif

No, ce pa so pravi, potem so pa to cene. Razen, ce niso kanadske tongue.gif
  • 0

#259 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 07 October 2007 - 12:11 AM

Freaky. butl.gif laugh.gif

Sam kako zdej, sej v Sephori ni Macovih čopičev? Ah, jst nč več ne razumem. laugh.gif
  • 0

- Buddha

• Guests

Posted 07 October 2007 - 12:16 AM

Bomo pa Sephorine heheheheh

Nazadne bom mela pa copicev za izvoz heheheh
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users