Miss Universe
Posted 03 July 2011 - 07:54 PM
Posted 03 July 2011 - 08:57 PM
Posted 03 July 2011 - 09:12 PM
Posted 04 July 2011 - 12:10 PM

Ema je ena taka preprosta, nezafnana in lepa deklica. Navzven, navznoter pa še bolj. Eno leto sva bili sodelavki.
Slike ji delajo veliko krivico, kakor bojda (po njenih besedah) veliki večini ostalih punc.
Upam, da bo v živo žarela, kot to zna. Navijam zanjo!

Nekaj slik iz Fb-ja.

Meni izgleda zelo simpatična punca, nezafnana, taka prijazna. Lepo telo ima in obraz. Fotke z medijev pa morda res niso posrečene.
Posted 04 July 2011 - 01:11 PM
Emi Jagodič, ki se je potegovala tudi za naziv mis Bosne in Hercegovine, je že v drugem poskusu uspel veliki met - postala je slovenska mis Universe.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 20 November 2013 - 10:48 PM
Hrvaška Miss Universe Melita Fabečić
Meni je pre-prelepa. Tudi na splošno so mi Hrvatice zelo lepe ženske.
Posted 20 November 2013 - 11:36 PM
wau, meni je noro lepa in lustna, na nekaterih slikah tudi seksi. Kot pokahontas malo .
Posted 20 November 2013 - 11:46 PM
Ha, a to veste? Naši so odvzeli krono, ker se je zlagala, da je študentka medicine v Mariboru, ampak naj bi trenutno študirala nekje v Nemčiji (na nobeni fakulteti še niso slišali zanjo, v Nemčiji pa je slikana v medicinskem muzeju in ne na vajah, kot je ona trdila). Na tekmovanju pa je še rekla, da je dve leti igrala v orkestru avstrijske filharmonije. Patološka lažnivka
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 20 November 2013 - 11:56 PM
HAhaha, res je smešna.
Moje kolegice so bile njene sošolke v prvem letniku, dokler ni padla.
Ampak ona je vse prepričala v to, da študira medicino. Šla je celo v take podrobnosti, da se je slikala s knjigo anatomije in mizo v stilu "učim se" in to sliko dala na instagram. HAHAHA
Posted 20 November 2013 - 11:59 PM
Haha, ja, to sem prebrala, da so vsi bili prepričani, da ona to res študira. Še študentski kartico si je naredila.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 11 December 2013 - 07:00 PM
Lol.
Verjetno že sama verjame svojim lažem.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 22 December 2015 - 01:55 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 22 December 2015 - 02:15 PM
Sam so pa zelo neprofesionalno speljali na koncu. Njej so kar pustili svojih pet minut slave, potem pa se tudi ni našel noben, da bi ji odvzel krono in malo lepše speljal celotno zadevo... in sta kar obstali tam na odru...nerodna siuacija
Posted 22 December 2015 - 02:56 PM
O madona, to pa je bil masaker. Boga ženska.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users