Jump to content

Photo

Čaji

• Please log in to reply
932 replies to this topic

#241 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 October 2010 - 10:40 AM

Jaz si ful želim tisti čajnik, v katerem greješ vodo na štedilniku pa potem ko je vrela začne piskat biggrin.gif .
Kje ga lahko kupim ? Pa baje so ful ful dragi. Kolko sem jaz gledala na netu, sem našla za okoli 70eur, pa tudi za 30eur. Ga uporablja katera ?

IPB Image

• 0
Viens, reste ici!

#242 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 October 2010 - 10:57 AM

III kok so luštni, sam jih pa nisem še nikjer videla, mogoče poglej v 1000 in 1 dar.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#243 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 01 October 2010 - 05:15 PM

IPB Image

Črni assam čaj, semena guarane , kavna zrna, cvetovi poljskega maka.

Božanski! wub.gif Močan, malo ima res okusa po Cockti, pa mene je dejansko zbudil (+ nehala me je glava bolet).
Priporočam ga Fluffy in ostalim ljubiteljem kofeina.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#244 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 October 2010 - 05:17 PM

where to buy? woot.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#245 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 01 October 2010 - 05:19 PM

Meni ga je gdč. Olivija zdilala, drugače pa TUKAJ. Škoda, ker ni tega v Lj. sad.gif

• 0

― V. Van Gogh

#246 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23266 posts

Posted 01 October 2010 - 05:25 PM

Uuu, v to Cigarnico pa moram it nujno pogledat. Sploh še nisem slišala za to trgovino. ohmy.gif Še dobro, da sem pogosto v CE in MB. biggrin.gif
Kakšna pa je kaj ponudba v tisti novi trgovini s čaji Palača čajev al nekaj takega v LJ? Je boljše kot v CHA?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#247 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 October 2010 - 05:25 PM

Jaz bi tud tak čajnik, samo so res dragi (sploh pa v kakšnem 1001 Dar). Mogoče bo mel Lidl al pa Hofer kako akcijo.
Mi mamo drugače tist vrč za prekuhavanje/vretje pa je tud okej.
  • 0

#248 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23266 posts

Posted 01 October 2010 - 05:32 PM

Oh, me že mika nekaj čajev iz Cigarnice Klemen. oops.gif Pa res so še kar poceni.
  • 0

#249 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 October 2010 - 05:56 PM

QUOTE(Jinadaze @ 1. 10. 2010 - 18:15) View Post
Priporočam ga Fluffy in ostalim ljubiteljem kofeina.

Hvala! Že proučujem!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#250 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 01 October 2010 - 06:21 PM

Prikimavam Jinadaze, s tem, da se je meni zdel blag, mogoče sem si ga s premalo vročo vodo pripravljala, oh dear.

Marmelada čajev v cigarnici nimajo , je taka petit štacuna. Čaje prečekiraj na netu in jih naroči, lahko jih prevzameš v poslovalnici ali naročiš na dom.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#251 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 01 October 2010 - 06:27 PM

Jaz si vedno naredim kar močnega, dam celo malo cedilo (nimam tiste kovinske kroglice), pa pustila sem ga 5 minut.

• 0

― V. Van Gogh

#252 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 October 2010 - 06:34 PM

Meni se še ta zdi zanimiv: http://www.cigarnica...item.php?id=212 (koščki cimeta, semena janeža, klinčki, koščki ingverja, koriander, črni poper, kardamon, kumina)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#253 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23266 posts

Posted 01 October 2010 - 07:01 PM

QUOTE(Olivija @ 1. 10. 2010 - 19:21) View Post

Marmelada čajev v cigarnici [b]nimajo[b/], je taka petit štacuna. Čaje prečekiraj na netu in jih naroči, lahko jih prevzameš v poslovalnici ali naročiš na dom.

Aja, to je to. Hvala! smile.gif

• 0

#254 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 October 2010 - 12:43 PM

Jaz sem zdaj preko ove strani naročila štiri čaje. Plača se z nakazilom, napisano je bilo, da pošljejo vsa
nadaljnja navodila na mail. Naročila sem v soboto. Pričakovala sem, da danes ta navodila dobim. A je še
kdo tukaj naročil preko te spletne strani (Cigarnica Klemen) in je čakal na mail ali imam samo jaz spet to čast?

• 0

• Guests

Posted 04 October 2010 - 01:16 PM

QUOTE(Olivija @ 1. 10. 2010 - 17:21) View Post

Prikimavam Jinadaze, s tem, da se je meni zdel blag, mogoče sem si ga s premalo vročo vodo pripravljala, oh dear.

Mors pustit, da voda zavre, pol pa odstavis tolk, da neha vret, pa prelijes - kao 90 stopinj mora met voda, ampak MORA zavret, pa se potem znizat. smile.gif

Kjaz si delam caj v cajniku, vedno se da ena zlicka caja na osebo plus ena licka za cajnik, se pravi za eno osebo sta to dve kopasti zlicki in je caj ful fajn mocen. In glih zdaj si ga grem skuhat, ker me je pravkar pricakal v nabiralniku!!! w00t2.gif
  • 0

#256 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 04 October 2010 - 01:17 PM

IPB Image

Žal, še nisem naročala.. je pa res, da sta tako staff kot šefe bolj tako ležerno, šef pride&prinese robo ko pač pride, nimaš nobenih okvirjev časovnih, dečko iz trgovine me je sicer poklical in povedal, da je moja roba prispela.

Če si naročala v soboto je možno, das so šele včeraj prečekirali naročila, ker te stvari imajo nekje skladiščene - nimajo v papirnatih vrečkah pripravljenih čajev ampak jih sproti pakirajo kolikor imajo pač naročil. Potem pa gre naprej - v poslovalnici, če se zmeniš da tam dvigneš ali pa v centralo in od tam odpošiljajo.

Do petka boš pomoje dobila, jim pa napiši mejl kako je tvoje naročilo, ali imajo na zalogi etc.

@ izabela: Yaay!
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#257 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 October 2010 - 01:19 PM

Olivija, tnx za info.
Če danes ne bom še nič dobila na mail, bom jutri pisala, ja ... in jih malo porinila!

• 0

#258 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26098 posts

Posted 04 October 2010 - 01:21 PM

zadnjič sem si nabavila črnega kenijskega (njami njami - boljš, kot vsaka kava) in zelenega z meto (njami njami).
  • 0

• Guests

Posted 04 October 2010 - 01:27 PM

Jooooooj, mleka mi je zmanjkalo. sad.gif Zdaj pa ne bo sict tapravi caj. :cry.
  • 0

#260 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 October 2010 - 01:28 PM

Slabo si organizirana. ˘-˘

• 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users