Jump to content

Photo

Črna kronika

• Please log in to reply
2165 replies to this topic

#241 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 18 February 2008 - 08:48 PM

Tole pa ne verjamem. Po moje bi pa ziher povedal po TV.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#242 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 18 February 2008 - 08:50 PM

Pomoje pa ne, klko vem je izrazil željo, da ne bi blo pompa ob njegovi smrti - in bi le-to ostalo v najožjem krogu bližnjih.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#243 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 18 February 2008 - 08:51 PM

Aja, pol pa možno da je res.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#244 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 18 February 2008 - 09:16 PM

Ne vem zakaj ljudje ne morejo spoštovati želja drugih. Kaj bi rad s tem dosegel, ko je objavil to novico? Brezveze.
  • 0

#245 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24553 posts

Posted 19 February 2008 - 09:56 AM

po moje bi pa novica vseeno prišla ven ... konec koncev so uni dve punci, ki sta umrli pred LIPO obtožili jemanja drog, zato ker sta bili "prešpikani" naknadno (ne spomnim se več točne štorje, ampak nekaj podobnega je bilo).

Mislim, da raznim Požarjem, oddaji SVET in podobnim prav dol visi za želje posameznika in spoštovanje človekove zasebnosti ... zato jaz osebno ne verjamem, da bi kaj takega lahko ostalo skrito ...
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

• Guests

Posted 19 February 2008 - 10:58 AM

Jaz upam, da ni res, da je umrl. Če pa je, naj spoštujejo njegovo željo, da se novica ne sporoči takoj.
  • 0

#247 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 19 February 2008 - 01:33 PM

Drnovšek ohmy.gif, sam res, naj spoštujejo željo, ne pa da se tko širijo neke govorice
  • 0

#248 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 February 2008 - 01:48 PM

Če je res umrl, je bil pa še dost mlad. Kokr vem, se je rodil 1950. leta, tko da je bil torej star komaj 58 let, kar se mi zdi dan danes malo. Upam, da je ta novica o njegovi smrti izmišljena ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

• Guests

Posted 19 February 2008 - 01:52 PM

En dan pred mano ma rojstni dan smile.gif On je drugače živel v istem kraju kot jaz (Kisovec). Njegov oče se je vsakodnevno sprehajal po kraju. Spomnim se tudi, da je bilo polno varnostnikov okrog, kadar je prišel k očetu na obisk.

Ja, zelo mlad je še.
  • 0

#250 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 19 February 2008 - 01:59 PM

No, pa sj tud, če je mlad, je pač bolan, to vse spremeni, a ne.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

• Guests

Posted 19 February 2008 - 02:03 PM

Sej noben ne trdi, da je premlad za umret. Nihče ni premlad za umret...mislem, mladost te ne morem ubranit smrti, ane.
Pač dejstvo je, da je še mlad in, če je umrl, je mlad umrl.
  • 0

#252 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 19 February 2008 - 02:18 PM

Ja, ciara, razumljivo a ne. Pač komentiram vse kometarje o njegovi mladosti. Samo pač kratek neroden odgovor je bil v smislu, da pač bolezen pahne v posteljo in smrt vsakega ja, ne glede na leta.

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#253 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 19 February 2008 - 02:19 PM

Saj ne veš, kaj je slabše:

a da si je nekdo izmislil, da je umrl
b da je res umrl in da se sedaj ne spoštuje njegove želje

cry.gif

V mojih očeh je on dobro zapisan in sem ga imela za dobrega predsednika.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#254 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 February 2008 - 02:20 PM

QUOTE(Kinky @ 19. 2. 2008 - 14:19) View Post

Enako.

Mislim pa, da so to izmišljotine...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#255 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 19 February 2008 - 02:32 PM

Jst se pa sploh ne ukvarjam s tem, dokler ne dobim črno na belem, da se je res to zgodilo. Na živce mi gre, ko pride ena taka novica ven, nihče nič ne ve, a potem že bereš sožalja in vsi ga kar pokopljejo že,pišejo v stilu kako je bil uredu, kako ga je škoda... čeprav nikjer ne piše da je model umrl. Grozno kaj vse se bere po forumih down.gif S takim pisanjem se samo širi negativnost.
  • 0

#256 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 19 February 2008 - 02:36 PM

QUOTE(Kinky @ 19. 2. 2008 - 14:19) View Post

Saj ne veš, kaj je slabše:

a da si je nekdo izmislil, da je umrl
b da je res umrl in da se sedaj ne spoštuje njegove želje

cry.gif

QUOTE(koki @ 19. 2. 2008 - 14:32) View Post

S takim pisanjem se samo širi negativnost.

Se strinjam s tema postoma. In močno upam da ni res, ker je super oseba.
  • 0

#257 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 19 February 2008 - 03:03 PM

Po netu se piše, da je res umrl v KC.

Naj počiva v miru.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#258 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 February 2008 - 03:10 PM

Kje po netu, razen v onem blogu?

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#259 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 19 February 2008 - 03:11 PM

Od enih zanesljivih virov sem zvedela, da je res bil v komi že par dni. Če je umrl, pa ne vem.

Sam se pa strinjam s Kami, glede rumenega tiska.
  • 0

#260 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 19 February 2008 - 03:12 PM

Ma brat mi je nek link dal, ampak sem ga zbrisala.

Pa na jokerju je.

Najboljše da na uradne informacije počakamo, zanekrat so vse to le nepotrjene govorice.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users