Najbolj nerodno vam je bilo...
Posted 04 September 2008 - 10:45 PM
No, sama sreča, da sem imela potni list drugje (vsi ostali dokumenti pa so šli lepo z denarnico).
Drugače pa nič... k sreči je imel sopotnik dovolj denarja...
Sem pa probala čimbolj dati na stran to, kaj pa mi je drugega preostalo...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 04 September 2008 - 11:52 PM
Fant ni opazil da so mu ukradli mobitel iz sprednjega zepa, ki ga je po spletu nakljucij sicer dobil nazaj

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 04 September 2008 - 11:56 PM
Ej, jaz prav ne vem, to mi bo za večno uganka.
Ker sem mela tako torbico, ki je nisi kr tak mogel odpreti... ampak jo ornk
prijeti, eno tako palčko potisniti noter, šele potem tako ven in se je odprla.
Imela pa sem jo skos pri sebi, spredaj. Zgubila je (denarnice namreč) pa tudi nisem, ker bi jo
težko, saj je sploh nisem uporabljala. Je imel vse stvari sopotnik.
Gužve sva se izogibala.
Svašta! ;-)
Je pa res, da mi je enkrat ena govorila, da so njenemu možu iz notranjega žepa suknjiča, katerega je mel skos oblečenega, ukradli denarnico.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 05 September 2008 - 01:15 AM
In najdeva eno starko in v salvah smeha mami hiti za gospo d ajo ujame in jo nagovori z gospa oprostite a bi lahko nafehtala 50 sit. Zdj pa da ne govorim kako je to vse skp potekal pol ure. Vsakič k se je mami opogumla, da jo v celoti nagovori se je nekje vmes pri seb začela krohotat, gospa je itak misla, da jo nekdo ma za norca, jz sm se skor poscala od smeha (ampak dobesedno sem tiščala), gospa pa je že na koncu tekla od naju.
Mene je trebuh bolel prsiežem še uro po tem dogodku, ker tolko smeha kot pa takrat pa res nikol v življenju.
- Lani pa, ko sva se odpeljala iz enega dopusta na drugega, iz Lošinja v Primošten (bliz šibenika) sem se oblekla v kopalke in sva ob 10 dopoldne štartala dalje proti morju. Ker je bla pto kr dolga sva se večkrat ustavla, no na enmu izmed postankov sm jz tud iz avta stopla, ura ne vem..recmo ene 14 in valda ful vroče, jz pa v kopalkah na počivališču na avtocesti, fnt je dal pa 4 žmige in valda začnejo avti na polno hupat, men itak ne potegne... ampak prbijem fantu kak moron je, da avto tko pusti, da mu hupajo ker ga je grdo parkiral. Pol pa mi razloži, da sva čist delč stran od morja in bolj na kopnem delu in valda, če si na pol naga nekje na avtocesti da hupajo. Ko sem to zvedla sem se počutla ko kaka nastavljačica, sam valda nenamerno. Fak ej, res me je blo sram.
- Pol pa na cesti 1x sm se pa v babico zabila pa sm ji rekla BUM

- 1x ko sm bla mal nažgana in sva bla s fantom v avtu, sem mu rekla, da se djva v tako pozo 'naprej' proti armaturi, da bova bolj aerodinamična potem sem mu razložila še, ko da že ne ve, da greš tako hitreje.
Da me je gledal

- Učitelca v sš me je po konc ure poklicala k seb in me vprašala; iza, kam si pa šla? jaz pa tkole

- Med izspraševanjem slovenščine sem tko kot običajno ratala rdečična v obraz-ampak to ni rdečica kot sram ampak sem bla ful živčna če sem bla pred tablo, nesproščena in to, in sem ratala taka flekasta, pa sem profesorco prašala, če si lahko stol prinesem in sem si ga lahko

- K sm se vračala iz partya iz Celja, sem se vsedla na napačn vlak, smer beograd.

- na maturantskem izletu sem za šankom plačevala pijačo, prjatlca je bla z mano, jz sm pa hotla it na vc in kaj se zgodi?
Zgodi se to, da jz primm pač 'prjatlco' za roko, jo zvlečem po celem diskaču do Ž wc-ja se obrnem in pred sabo zagledam malega kitajca. Kako sem se ga jaz otresla in nrdila grdo nagravžno faco, še zdj mam slabo vest na bogega kitajca da sem tko grdo odreagirala samo blo je res SICK!
- na poti na maturantski izlet na ladji na palubi sem bla zavita v spalno vrečo in spala, ker pa midva s fantom vsako noč zaspiva skupi sem navajena da en leži za / pred mano in da ga primem za roko in tko naprej. In en bolan človek se je očitno ulegel poleg mene, jaz sem misla, da je fant (ko si na pol v snu itd) in ga primem za roko, zvijem ob sebe in ga poljubim na roko. Ob tem se prebudim in odskačem s spalno vrečo po palubi

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 05 September 2008 - 06:50 AM
- na maturantskem izletu sem za šankom plačevala pijačo, prjatlca je bla z mano, jz sm pa hotla it na vc in kaj se zgodi?
Zgodi se to, da jz primm pač 'prjatlco' za roko, jo zvlečem po celem diskaču do Ž wc-ja se obrnem in pred sabo zagledam malega kitajca. Kako sem se ga jaz otresla in nrdila grdo nagravžno faco, še zdj mam slabo vest na bogega kitajca da sem tko grdo odreagirala samo blo je res SICK!

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 05 September 2008 - 01:13 PM
Teb pa res noro dogaja. Pa še mami maš carko, da je šla fehtat 50 sit!

Posted 05 September 2008 - 08:02 PM

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 05 September 2008 - 08:11 PM

Pablo Picasso
Posted 05 September 2008 - 08:17 PM

Posted 05 September 2008 - 08:35 PM
- na poti na maturantski izlet na ladji na palubi sem bla zavita v spalno vrečo in spala, ker pa midva s fantom vsako noč zaspiva skupi sem navajena da en leži za / pred mano in da ga primem za roko in tko naprej. In en bolan človek se je očitno ulegel poleg mene, jaz sem misla, da je fant (ko si na pol v snu itd) in ga primem za roko, zvijem ob sebe in ga poljubim na roko. Ob tem se prebudim in odskačem s spalno vrečo po palubi

Iza se nista vidva s fantom spoznala na maturantskem in začela hodit po maturantskem? Al je bil to keri prej?
Posted 06 September 2008 - 05:14 PM
Posted 20 September 2008 - 05:47 PM

Majkemi.Rea

Posted 20 September 2008 - 08:28 PM

Posted 21 September 2008 - 08:26 AM

Posted 21 September 2008 - 06:00 PM

Posted 06 February 2009 - 07:04 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 03 October 2009 - 08:16 AM

Med poukom sem šla najbrž tretjič v življenju pisat pesem. Naslednja ura zgodovina. Dajem ravno zvezek od prejšnje ure skoraj v torbo, na hitro pride profesor do mene, vzame zvezek, jst mu obupano rečem, profesor, prosm ne, ga odpre od zadaj, jst se poglobim med sošolkina kolena v vsem obupu in si zatisnem ušesa. Že mislim, da se me bo usmilil, nakar začne pesem brati naglas celemu razredu

Kar je še huje; ravno v tistem trenutku se "ne spomniš", da bi mu ga lahko iztrgal iz rok or sth.
Posted 03 October 2009 - 08:52 AM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 03 October 2009 - 09:13 AM

Posted 05 October 2009 - 09:27 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users