Jump to content

Photo

Najbolj nerodno vam je bilo...

• Please log in to reply
308 replies to this topic

#241 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 September 2008 - 10:45 PM

No, sama sreča, da sem imela potni list drugje (vsi ostali dokumenti pa so šli lepo z denarnico).
Drugače pa nič... k sreči je imel sopotnik dovolj denarja...
Sem pa probala čimbolj dati na stran to, kaj pa mi je drugega preostalo...
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#242 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 04 September 2008 - 11:52 PM

Po moje so ti ukradli, kradejo ko srake in to zelo profesionalno.
Fant ni opazil da so mu ukradli mobitel iz sprednjega zepa, ki ga je po spletu nakljucij sicer dobil nazaj biggrin.gif

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#243 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 September 2008 - 11:56 PM

Ej, jaz prav ne vem, to mi bo za večno uganka.
Ker sem mela tako torbico, ki je nisi kr tak mogel odpreti... ampak jo ornk
prijeti, eno tako palčko potisniti noter, šele potem tako ven in se je odprla.
Imela pa sem jo skos pri sebi, spredaj. Zgubila je (denarnice namreč) pa tudi nisem, ker bi jo
težko, saj je sploh nisem uporabljala. Je imel vse stvari sopotnik.
Gužve sva se izogibala.
Svašta! ;-)
Je pa res, da mi je enkrat ena govorila, da so njenemu možu iz notranjega žepa suknjiča, katerega je mel skos oblečenega, ukradli denarnico. huh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#244 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 05 September 2008 - 01:15 AM

- Moja mami je res ibr smešn človk in res se zajebavava in najbl huda stvar ever tko, res za poscat je bla, ko sva 3 leta nazaj se vračale od babi preko tržnce do doma. In tko bla je nedelja, mel smo pr njej kosilo, mami je pustila torbico itak doma, jz pa sm mela ene 200 sit pr seb. Obema se je pa fuuul zaluštu sladoled. In kaj zdj nrdit ne, sva si rekle, kaj pa če bi probale mal nafehtat, kaj, sj lepa beseda lepo mesto najde, pa itak sva iskale 'sam' 50 sit še, da bi mele za 2 kepci.
In najdeva eno starko in v salvah smeha mami hiti za gospo d ajo ujame in jo nagovori z gospa oprostite a bi lahko nafehtala 50 sit. Zdj pa da ne govorim kako je to vse skp potekal pol ure. Vsakič k se je mami opogumla, da jo v celoti nagovori se je nekje vmes pri seb začela krohotat, gospa je itak misla, da jo nekdo ma za norca, jz sm se skor poscala od smeha (ampak dobesedno sem tiščala), gospa pa je že na koncu tekla od naju.
Mene je trebuh bolel prsiežem še uro po tem dogodku, ker tolko smeha kot pa takrat pa res nikol v življenju.

- Lani pa, ko sva se odpeljala iz enega dopusta na drugega, iz Lošinja v Primošten (bliz šibenika) sem se oblekla v kopalke in sva ob 10 dopoldne štartala dalje proti morju. Ker je bla pto kr dolga sva se večkrat ustavla, no na enmu izmed postankov sm jz tud iz avta stopla, ura ne vem..recmo ene 14 in valda ful vroče, jz pa v kopalkah na počivališču na avtocesti, fnt je dal pa 4 žmige in valda začnejo avti na polno hupat, men itak ne potegne... ampak prbijem fantu kak moron je, da avto tko pusti, da mu hupajo ker ga je grdo parkiral. Pol pa mi razloži, da sva čist delč stran od morja in bolj na kopnem delu in valda, če si na pol naga nekje na avtocesti da hupajo. Ko sem to zvedla sem se počutla ko kaka nastavljačica, sam valda nenamerno. Fak ej, res me je blo sram.

- Pol pa na cesti 1x sm se pa v babico zabila pa sm ji rekla BUM laugh.gif

- 1x ko sm bla mal nažgana in sva bla s fantom v avtu, sem mu rekla, da se djva v tako pozo 'naprej' proti armaturi, da bova bolj aerodinamična potem sem mu razložila še, ko da že ne ve, da greš tako hitreje.
Da me je gledal blink.gif tkole ne rabim razlagat.

- Učitelca v sš me je po konc ure poklicala k seb in me vprašala; iza, kam si pa šla? jaz pa tkole huh.gif pa ona men ja, kam si odpotovala, je blo vsaj toplo laugh.gif šele potem sem ji rekla aja, mislite zdaj med uro, v mislih pa to..? biggrin.gif Je samo rekla, pokaj iza pokaj wink.gif

- Med izspraševanjem slovenščine sem tko kot običajno ratala rdečična v obraz-ampak to ni rdečica kot sram ampak sem bla ful živčna če sem bla pred tablo, nesproščena in to, in sem ratala taka flekasta, pa sem profesorco prašala, če si lahko stol prinesem in sem si ga lahko laugh.gif med istim izspraševanjem sem ponesreč pogoltnla mušico neko večjo in se opravičla, da grem splaknit usta wacko.gif

- K sm se vračala iz partya iz Celja, sem se vsedla na napačn vlak, smer beograd. blink.gif se vozim ene pol ure, pride kontroler in zahteva listek in mi reče, punca ta vlak gre v beograd, prjatlca pa sam ah dj iza, heca se, una sploh ni hotla vrjet, jz se pa mal po vagonu ozrem in vidm eno mamco k kvačka pa enga čičota, sm sam rekla, ja petra, pomoje se pa ne heca. Ene 3x nama je mogu rečt, pomoje se nama ni dal prestopat, haha.

- na maturantskem izletu sem za šankom plačevala pijačo, prjatlca je bla z mano, jz sm pa hotla it na vc in kaj se zgodi?
Zgodi se to, da jz primm pač 'prjatlco' za roko, jo zvlečem po celem diskaču do Ž wc-ja se obrnem in pred sabo zagledam malega kitajca. Kako sem se ga jaz otresla in nrdila grdo nagravžno faco, še zdj mam slabo vest na bogega kitajca da sem tko grdo odreagirala samo blo je res SICK!

- na poti na maturantski izlet na ladji na palubi sem bla zavita v spalno vrečo in spala, ker pa midva s fantom vsako noč zaspiva skupi sem navajena da en leži za / pred mano in da ga primem za roko in tko naprej. In en bolan človek se je očitno ulegel poleg mene, jaz sem misla, da je fant (ko si na pol v snu itd) in ga primem za roko, zvijem ob sebe in ga poljubim na roko. Ob tem se prebudim in odskačem s spalno vrečo po palubi laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#245 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 September 2008 - 06:50 AM

QUOTE(rea @ 5. 9. 2008 - 2:15) View Post

- na maturantskem izletu sem za šankom plačevala pijačo, prjatlca je bla z mano, jz sm pa hotla it na vc in kaj se zgodi?
Zgodi se to, da jz primm pač 'prjatlco' za roko, jo zvlečem po celem diskaču do Ž wc-ja se obrnem in pred sabo zagledam malega kitajca. Kako sem se ga jaz otresla in nrdila grdo nagravžno faco, še zdj mam slabo vest na bogega kitajca da sem tko grdo odreagirala samo blo je res SICK!

lol1.gif lol1.gif lol1.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#246 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 05 September 2008 - 01:13 PM

O šit Rea! Ti si pa najboljša pojava na tem forumu.

Teb pa res noro dogaja. Pa še mami maš carko, da je šla fehtat 50 sit! laugh.gif
  • 0

#247 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 05 September 2008 - 08:02 PM

Jaz ko sem prebrala tisto o Kitajcu sem se dobesedno začela na glas grohotat laugh.gif Kdo pa bi te imel take prigode, če ne ti tongue.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#248 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 05 September 2008 - 08:11 PM

Ahahahahahah rea, zakon hahahahah. thumbup.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#249 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 05 September 2008 - 08:17 PM

Ti prigodi o aerodinamiki in spalni vreči na mat. izletu sta najboljši thumbup.gif
  • 0

#250 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 September 2008 - 08:35 PM

- na poti na maturantski izlet na ladji na palubi sem bla zavita v spalno vrečo in spala, ker pa midva s fantom vsako noč zaspiva skupi sem navajena da en leži za / pred mano in da ga primem za roko in tko naprej. In en bolan človek se je očitno ulegel poleg mene, jaz sem misla, da je fant (ko si na pol v snu itd) in ga primem za roko, zvijem ob sebe in ga poljubim na roko. Ob tem se prebudim in odskačem s spalno vrečo po palubi laugh.gif

Iza se nista vidva s fantom spoznala na maturantskem in začela hodit po maturantskem? Al je bil to keri prej?

• 0
Viens, reste ici!

#251 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 06 September 2008 - 05:14 PM

Ja ana sva se. Samo jaz sem šla potem 1 let kasnej še enkrat na mat.izlet sama, brze fanta.
  • 0

#252 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 20 September 2008 - 05:47 PM

Majkemi.Rea laugh.gif laugh.gif Jočem se zravn lol1.gif LOOL
  • 0

#253 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 20 September 2008 - 08:28 PM

O, ja, me veseli! biggrin.gif
  • 0

#254 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 21 September 2008 - 08:26 AM

Sram te bodi biggrin.gif Kaj si je bogi človek mislil ko si uzrla njegov obraz in se zgražala butl.gif
  • 0

#255 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 21 September 2008 - 06:00 PM

Otresla sem se ga kot kup uši in nrdila zgrožen obraz v stilu kva mam pa jz zdj pred sabo; + še pijana sem bla laugh.gif
  • 0

#256 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17267 posts

Posted 06 February 2009 - 07:04 PM

...
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#257 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 03 October 2009 - 08:16 AM

Joj, včeraj, ko se mi je to zgodil, sem se totalno žalostno, posiljeno počutila, potem je blo boljše sad.gif .

Med poukom sem šla najbrž tretjič v življenju pisat pesem. Naslednja ura zgodovina. Dajem ravno zvezek od prejšnje ure skoraj v torbo, na hitro pride profesor do mene, vzame zvezek, jst mu obupano rečem, profesor, prosm ne, ga odpre od zadaj, jst se poglobim med sošolkina kolena v vsem obupu in si zatisnem ušesa. Že mislim, da se me bo usmilil, nakar začne pesem brati naglas celemu razredu cry.gif . Jst sem mislila, da bom umrla. Res nisem oseba, ki bi ji bilo vseen, kdo jo gleda v dušo in me je tok bolelo sad.gif .

Kar je še huje; ravno v tistem trenutku se "ne spomniš", da bi mu ga lahko iztrgal iz rok or sth.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#258 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 03 October 2009 - 08:52 AM

blink.gif Gnil človek.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#259 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 03 October 2009 - 09:13 AM

Aha cry.gif . Na začetku ure pa je enemu, ki je imel sabo lap topa za predstavitev, tega vzel un mu gledal neke slike, samo ni blo nič takega, tko da je kmalu nehal. Ful je bedno, ker je to drgač res fajn profesor, fuul ma avtoritete, ure so zanimive, ful smo tiho, ampak se ful narežimo. Mah, bedno no.

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#260 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27617 posts

Posted 05 October 2009 - 09:27 PM

In cemu zavraga je sel kar tako iz zabave odpirati tvoj zvezek in prebirati pesem vsemu razredu?! Meni bi se najbrz utrgalo od vsega hudega. wacko.gif cry.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users