Koliko otrok si zelite!
Posted 21 January 2007 - 11:00 PM

in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 22 January 2007 - 03:35 PM

Posted 22 January 2007 - 03:57 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 22 January 2007 - 04:14 PM

Posted 22 January 2007 - 04:21 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 22 January 2007 - 05:45 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 22 January 2007 - 06:12 PM

Posted 27 January 2007 - 10:32 AM
Posted 03 February 2007 - 10:16 PM

Posted 04 February 2007 - 01:46 PM
Mislim da nekatere ki ste malo mlajše boste drugačno razmišljale čez par let.
se pa strinjam s tem da otrok je oseba, čeprav majhna, in se mora z njim ravnat kot z osebo, ne pa kot da je mali debilček...glede pa božanja trebuha, mislim da vsaka od nas ga božala ko bo noseča saj ni nič lepšega ko cartanje otroka...in on to čuti že v trebuhu...pa npsečnice so mi tako lepe...če se ne zapustijo seveda.
Posted 05 February 2007 - 09:32 PM
Svet je čist preveč v p...., da bi še koga v to spravljala, ne hvala.
Aja pa še to, prihajam iz velike familije in mam doskrat filing, kot da mam dva mulca, ker sta mojedva brata uiber sposobna, primer niti postle si ne morta sama postlat, kaj še le kej drugega,in valda moja "predraga" mati pol kr neki misl, da morm js al pa sestra to nardit namesto njiju ali če se nje kej ne da, prelaga njeno delo na naju. Js sem ji itaq že rekla, da nista moja froca in da mi dol visi, da tud če bosta lačna nej si sama kej nardita in da za fotrom ne mislm neki pospravlat in neki zanjega nardit(likat srajce in podobno) to je čist njen del, sej se sliš grdo, sam dejansko v taki zmešani familiji drgač ne gre, če ne te imajo pa kr za sužna!
Ne vem a ste se že kje pogovarjale o nosečnicah, men gredo zlo na živce nosečnce v čakalnicah za ginekologa, par mescov nazaj sem bla tm in še ena bejba k je šla delat splav.No vglavnem midve sva pol neki padle v debato in mi je povedala za splav in valda so ene to slišale in pol kr neki tm začele ful grdo,ogorčeno gledale, uni ženski jepol ful ratal bed in se je ful sekirala, kot da ni že sam poseg dost psihično naporen.Pol se je obremenjevala še zarad njih. Men gredo take ženske zlo na živce, nej majo otroke če želijo in hkrati dopuščajo, da določen odstotek žensk si jih pa ne želi. Pustimo vsakemu, da se sam odloči in ne vsiljujmo svojega mnenja drugim!
Posted 28 February 2007 - 11:20 PM

Posted 28 February 2007 - 11:21 PM
frčman,
če ne boš v bližnji prihodnosti sproduciral kakšnega normalnega posta, te bom začela pucat.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 02 March 2007 - 09:01 PM
Kljub moji rosni mladosti me kolegi, znanci, sorodniki, sodelavci in zlasti lifeless sosede nonstop gledajo v trebuh (ja zredila sem se pač, shoot me

Pogrešam tiste čase ko so strmeli v moje joške

V glavnem, komaj čakam otročke. Samo da bo faks mimo.
Posted 02 March 2007 - 09:17 PM

ne znam si predstavljati lajfa brez otrok! družina mi pomeni največ.
pa itak sem na splošno tak tip človeka, da rada kej nardim za druge (ne zdej uno vse, upam, da se razume); v materinskem smislu pač.
drugač s epa bojim poroda - smešen paradoks, kajne? ampak, če sm se že čist navadla kri dat, se bom pa še tega mogla.

Posted 02 March 2007 - 10:13 PM
Odvzem krvi ni a ma nic proti porodnim bolecinam...da te se mau prestrasim.

Baje, nimam lastnih izkusenj. Saj...nic novega, to ze ves ane...je pa hecno, za kaj dost jih to prjavi.
Pah..ce te je strah bolecin, vzames epiduralno, pa je.

Posted 03 March 2007 - 09:05 AM

Posted 03 March 2007 - 09:57 AM
Posted 08 March 2007 - 12:28 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users