Jump to content

Photo

Koliko otrok si zelite!

• Please log in to reply
358 replies to this topic

#241 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 21 January 2007 - 11:00 PM

ker jezik...

blink.gif
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#242 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 22 January 2007 - 03:35 PM

ja ane huh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#243 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 22 January 2007 - 03:57 PM

Nočem met otrok.... mi no do tega...pa strinjam se s tistim, kar je napisala Jenna.
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#244 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 22 January 2007 - 04:14 PM

mene je zadnjič prvič primlo da bi pa mela,očitno se v meni prebuja materinski čut in to prvič v življenju tongue.gif ok saj me je pol minlo,ampak zgleda da bo nekaj(seveda le 1) tam za 7,8 let
  • 0

#245 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 22 January 2007 - 04:21 PM

koliko pa si stara, če lahko vprašam?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#246 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 22 January 2007 - 04:22 PM

QUOTE(sade @ 22. 1. 2007 - 16:21)  

koliko pa si stara, če lahko vprašam?

26 bom
  • 0

#247 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 22 January 2007 - 05:45 PM

Jaz tudi spreminjam mnenje, en dan bi ga imela (vsaj enega), drugi dan spet ne. Zadnje čase se mi pa zdi, da okolica precej pritiska name v tej smeri; mama mi skoraj vedno ko pridem na obisk omeni moje tiktakanje biološke ure. Sicer ne teži, ampak vedno omeni, kar je dovolj! Če se odločim za otroka in če bo punčka imam pa ime že izbrano - Julija bo (recimo). smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#248 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 22 January 2007 - 06:12 PM

lepo ime, ja biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#249 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3358 posts

Posted 27 January 2007 - 10:32 AM

jaz sem pa zelo materinski tip človeka in uživam z otroci, mi je že marsikdo rekel zakaj nism šla na vzgojiteljsko šolo... Rada bi pa imela dva ali tri frocke odvisno od finančne preskrbljenosti. Si ne predstavljam življenja brez otrok
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#250 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 February 2007 - 10:16 PM

Ja, jst pa zihr vsaj enga, mogoče dva, več pa ne. Idealno bi met punčko in fantka smile.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#251 kartika

kartika

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 252 posts

Posted 04 February 2007 - 01:46 PM

Jaz pa sem nora na otroke! Mogoče tudi zato ker jih imam sloz okoli mene. Imam dve pol sestri stari 9 in 7 let in pol brata starega 2 leti in pol ki ga dobesedno ljubim. In glede nato da jih bom imela letos 27 imam njega kot za mojega. Pa še moj fant ima dva sinova iz prejšnjega razmerja. V glavnem jaz vem da hočem imet otroka, fantka al punčko je vseeno, samo da je zdravo. In to v roku kakih 2 - 4 leta.
Mislim da nekatere ki ste malo mlajše boste drugačno razmišljale čez par let.

se pa strinjam s tem da otrok je oseba, čeprav majhna, in se mora z njim ravnat kot z osebo, ne pa kot da je mali debilček...glede pa božanja trebuha, mislim da vsaka od nas ga božala ko bo noseča saj ni nič lepšega ko cartanje otroka...in on to čuti že v trebuhu...pa npsečnice so mi tako lepe...če se ne zapustijo seveda.
  • 0

#252 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 05 February 2007 - 09:32 PM

Js jih tud nočem met, pa jih tud ne bom mela, sem 100% prepričana. Ne čutm čist nč materinskega nagona, moje bebice bodo psi pa mački, se raj z njimi ukvarjam.
Svet je čist preveč v p...., da bi še koga v to spravljala, ne hvala.

Aja pa še to, prihajam iz velike familije in mam doskrat filing, kot da mam dva mulca, ker sta mojedva brata uiber sposobna, primer niti postle si ne morta sama postlat, kaj še le kej drugega,in valda moja "predraga" mati pol kr neki misl, da morm js al pa sestra to nardit namesto njiju ali če se nje kej ne da, prelaga njeno delo na naju. Js sem ji itaq že rekla, da nista moja froca in da mi dol visi, da tud če bosta lačna nej si sama kej nardita in da za fotrom ne mislm neki pospravlat in neki zanjega nardit(likat srajce in podobno) to je čist njen del, sej se sliš grdo, sam dejansko v taki zmešani familiji drgač ne gre, če ne te imajo pa kr za sužna!

Ne vem a ste se že kje pogovarjale o nosečnicah, men gredo zlo na živce nosečnce v čakalnicah za ginekologa, par mescov nazaj sem bla tm in še ena bejba k je šla delat splav.No vglavnem midve sva pol neki padle v debato in mi je povedala za splav in valda so ene to slišale in pol kr neki tm začele ful grdo,ogorčeno gledale, uni ženski jepol ful ratal bed in se je ful sekirala, kot da ni že sam poseg dost psihično naporen.Pol se je obremenjevala še zarad njih. Men gredo take ženske zlo na živce, nej majo otroke če želijo in hkrati dopuščajo, da določen odstotek žensk si jih pa ne želi. Pustimo vsakemu, da se sam odloči in ne vsiljujmo svojega mnenja drugim!
  • 0

#253 frčman

frčman

sramežljivec

• Člani
  • 13 posts

Posted 28 February 2007 - 11:20 PM

? hmm.gif 2 največbiggrin.gif
  • 0

#254 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 February 2007 - 11:21 PM

frčman,
če ne boš v bližnji prihodnosti sproduciral kakšnega normalnega posta, te bom začela pucat.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#255 Schpella

Schpella

sramežljivec

• Člani
  • 46 posts

Posted 02 March 2007 - 09:01 PM

Otroci - ja. Vsaj trije.

Kljub moji rosni mladosti me kolegi, znanci, sorodniki, sodelavci in zlasti lifeless sosede nonstop gledajo v trebuh (ja zredila sem se pač, shoot me huh.gif ) in me sprašujejo če bo kmal kej... včasih iz fore rečem da včasih že prav močno brca, a pri takih besedah nisi nikoli dovolj previden... ni čudno da me vsi gledajo v vamp!

Pogrešam tiste čase ko so strmeli v moje joške biggrin.gif

V glavnem, komaj čakam otročke. Samo da bo faks mimo.
  • 0
Takle mamo.

#256 pepelka

pepelka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 157 posts

Posted 02 March 2007 - 09:17 PM

UUUU, js bi mela ceu minibus frocov, če bi lahk oops.gif biggrin.gif
ne znam si predstavljati lajfa brez otrok! družina mi pomeni največ.
pa itak sem na splošno tak tip človeka, da rada kej nardim za druge (ne zdej uno vse, upam, da se razume); v materinskem smislu pač.

drugač s epa bojim poroda - smešen paradoks, kajne? ampak, če sm se že čist navadla kri dat, se bom pa še tega mogla. smile.gif
  • 0

#257 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 02 March 2007 - 10:13 PM

Odvzem krvi ni a ma nic proti porodnim bolecinam...da te se mau prestrasim.biggrin.gif
Baje, nimam lastnih izkusenj. Saj...nic novega, to ze ves ane...je pa hecno, za kaj dost jih to prjavi.
Pah..ce te je strah bolecin, vzames epiduralno, pa je. happy.gif
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#258 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 March 2007 - 09:05 AM

Moj bi pa rad imel dvojčici, očitno si želi čim več girl power pri hiši. laugh.gif Jaz znorim, da fašem dva naenkrat ... shit, bom raj blokirala te misli. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#259 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 03 March 2007 - 09:57 AM

Dva ali tri.
  • 0

#260 Marylin

Marylin

sramežljivec