Jump to content

Photo

Muffini, cupcakes

• Please log in to reply
787 replies to this topic

#241 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 31 August 2008 - 09:46 PM

Rofl,hihi.
Ziher se boš omehčala, dj nehi no!
Ko bom jz spekla svoje palačinke z belo čokolado in brusnicami in ti v zameno dala kako, mi boš dala 2 mafina, ne 1ga! A ne? huh.gif laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#242 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 03 September 2008 - 06:24 PM

Mami delam uslugo (again) in sem spekla jogurtovo-kokosove muffine (recept od Hannah na strani 5). Na vrh sem dodala tisto super zadevo od Fride - mlet sladkor z rumom.

Malo utrinkov (Rea - nekaj fotk samo zate wink.gif ) :
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image

P.S. Tale filmček prikazuje kako zlahka gredo muffini ven iz pekačka (POZOR! - velikost 9MB).
  • 0

#243 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 September 2008 - 06:54 PM

Dej Ančka bejž, sem pričakovala, da boš kak korenček nalimala, ne pa tole. PMS me bo raztrgal, grem jest čokolado njam.gif . Pa ruma se tudi ne bi branila...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#244 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 03 September 2008 - 06:55 PM

Korenček je šel v rižoto...ga ni več....
Ruma imam pa precej....pa nekih likerjev - breskov, mandljev itd tudi. You're welcome biggrin.gif

• 0

#245 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 September 2008 - 07:01 PM

Veš kolko mam jst tega: rum, Malibu rum, kavni liker, dve vrste domače rakije, Blue Curacao, velik vina, nekaj piva, pa neke viskije, pa še je tega. Aaaampak - zapiski me pogrešajo. Bom nadoknadila oktobra, I must.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#246 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 September 2008 - 07:06 PM

Men izgleda ta polivka tak ko sperma. laugh.gif
Verjamem pa, da je ful dobro vse skupaj. Kje si kupla te silikonske skodelice in kje lahko dobim recept za te muffine? Si ga že prej kje napisala?

Aja, zdej vidim, da si napisala kje je recept. oops.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#247 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 03 September 2008 - 08:39 PM

Skodelice je mami kupila v Mercatorju. V paketku jih je 6 in so cenejše, kot pa silikonski pladenjček s 6 luknjami (torej cenejše od 17€). Če bi jih res ful rade imele pa jih ne najdete, grem magari lahko jaz v naš Mercator kupit pa vam jih pošljem...

Moram pa napisat, da ko sem te muffine (jogurtovo-kokosove) delala prvič, sem uporabila limonino lupinico sveže limone in mi je bil okus veliko bolj všeč, kot pa sedaj, ko sem dala suho (tisto iz trgovine). Vendar pa vseeno sploh niso slabi.
  • 0

#248 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11850 posts

Posted 03 September 2008 - 08:51 PM

Jaz sem kupila silikonski pekač za 12 muffinov za 16€ v Merkurju.
  • 0

#249 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 03 September 2008 - 10:57 PM

Jaz pa sem zadnjič-kak mesc nazaj kupila tašči pekač za mafine v milerju na rudniku za cca 9 eur al neki tazga!
Fuul poceni. Ne vem za kok lukenj je, 9al 12. Pogledam?

• 0

#250 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 04 September 2008 - 07:47 AM

Kar se mene tiče ni treba, hvala. laugh.gif Mam zdej 18 teh šalčk smile.gif Itak jih je mami kupila, k ma dost dnarja sleep.gif
  • 0

#251 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 04 September 2008 - 08:45 AM

Ančka, jst bi čist en vizualni trik dodala; da narediš opilke bele čokolade pa gor po glazuri potresec konkretno. Ali pa prepražiš mandlje v lističih, pa jih gor posuješ. Meni je ta kombinacija z biskvitom od mafinov ful okusna.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#252 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 04 September 2008 - 09:07 AM

Sej sem hotla, sam mami ni hotla biggrin.gif Sem delala po navodilih. biggrin.gif
  • 0

#253 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 October 2008 - 09:50 PM

Jaz pa sem danes pekla dvojne muffine. Čokoladni so super uspeli, ampak se je malo zataknilo pri krompirjevih. Zanima me, če jih je katera pekla - po receptu, ki je v tej temi.
Namreč, meni so ratali totalno vesoljskih oblik, sem se samo čudila - niso lepo kipnili navzgor, ampak na desno, levo. Sem jih poimenovala muffinasti vijugančki. blink.gif Pa me zanima - kaj hudiča bi lahko delala narobe?!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#254 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 10 October 2008 - 10:43 PM

mogoče masa ni bla dovolj premešana (pecilni prašek not neenakomerno porazdeljen al pa kaj podobnega). ugibam :/
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#255 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 October 2008 - 11:09 PM

Ej, to je tudi meni prišlo na misel, vendar sem mešala z multipraktikom in je res ornk premešalo. hmm.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#256 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 11 October 2008 - 09:32 PM

Jaz sem ugotovila, da moram modelčke napolniti do kakšna 2mm pod robom (ali celo več). Drugače so čisto čudni. Pa ne dajem več na ventilator (se manj zvijajo), odvisno pa je tudi od pečice do pečice - pri starših se mi zvijajo, doma pa ne. Ampak vedno samo čokoladni!!
  • 0

#257 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 October 2008 - 11:19 PM

Jaz sem do zdaj pekla one z bučko ... pa sem notri dajala različne dodatke, vedno so mi dobro uspeli. Ampak tile krompirjevi so pa res bli vesoljski do konca ... res mi je uganka, čemu tako. Ampak dobri. sleep.gif

• 0

#258 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 22 October 2008 - 01:22 PM

V rutarju majo akcijo, pekač mafinov za 12 mafinov s prevleko proti primejamnju stane 6 evr.
  • 0

#259 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17272 posts

Posted 19 December 2008 - 05:17 PM

Še moji višnjevo-čokoladni, ki sem jih spekla danes biggrin.gif

IPB Image
IPB Image
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#260 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 December 2008 - 05:23 PM

Mmmmmm, zdle so se mi pa kar sline pocedile. njam.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users