Jump to content

Photo

Regenerator za lase

• Please log in to reply
474 replies to this topic

#241 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 19 September 2009 - 06:57 PM

Kupila linijo Schwarzkopf BLOND ME. Lasje so tako mehki in sijoči, blondinke splača se vam!
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#242 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 September 2009 - 07:03 PM

Bi lahko prosim napisala sestavine in okvirne cene?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#243 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85849 posts

Posted 19 September 2009 - 08:04 PM

Jaz od zdaj naprej kupujem samo še Tigi Curls Rock balzam, mi je v vseh pogledih najboljši. cool.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#244 catwoman

catwoman

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 03 October 2009 - 02:52 PM

Mene je navdušil Lavera vrtnica tongue.gif
  • 0

• Guests

Posted 07 November 2009 - 05:32 PM

Malo ne vem kam bi najbolj pasalo to vprašanje, ampak okej... Je katera v kakšnem dm-u že videla novo linijo Balea Professional?
  • 0

#246 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 November 2009 - 05:43 PM

Jaz sem gledala prejšnji teden in še ni bilo. V ponedeljek grem spet, pa sporočim, če vidim.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

• Guests

Posted 07 November 2009 - 05:46 PM

Aha, ok. Sem bila v dveh v prejšnjem tednu, pa niso imeli.
  • 0

#248 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 07 November 2009 - 06:24 PM

Jaz sem bila danes pa še ni bilo.
  • 0

#249 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 January 2010 - 03:04 AM

Pozna katera kak dober naraven leave-in balzam na šprico? Tak res lahek, kot ena vodica s kakšnimi ekstrakti in proteini?
Poznam sicer nekaj naravnih, ampak imajo vsi že na drugem mestu alkohol, kar pa je zame no-go.
Aja, pa fino bi bilo, če ne stane ravno 20€, ker mi ni za dati toliko, ene 10€ pa bi že šlo.
  • 0

#250 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 18 January 2010 - 06:59 AM

Dilema kaj pa kaj ta nova peace ali kako se že reče kolekcija od Tigija(ta zelena) ima en sprejček pa sestavine so tud dobre od celotne kolekcije pa še silikonov nima.
  • 0

#251 FlowerPower

FlowerPower

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 285 posts

Posted 18 January 2010 - 08:05 PM

Dilema Rausch - Malven volumen spray (ampak ne hairspray - je alkoholen); lahek, nekoliko volumna, negovalen (proteini,...), meni je bil super. Muller, 100 ml cca. 9EUR
  • 0

#252 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 January 2010 - 10:05 PM

Točno!! thumbup.gif Te Rausch zadeve sem že večkrat gledala v Mullerju, ampak se zdej sploh nisem spomnila nanje. Vem, da sem se že večkrat navduševala, ker so fenomenalne sestavine pri čisto vseh proizvodih, ti leave-in sprejčki so tudi super, lahki in nežni, ampak vlažilni in proteinski, pa imajo tudi en jajčni šampon, ki nenormalno diši. Bom šla naslednji teden v shopping. woot.gif

November, tisto na šprico je styling izdelek, ima pa ta Tigi linija tudi leave-in balzam, ampak je v obliki kreme, kar pa meni ne ustreza.
  • 0

#253 FlowerPower

FlowerPower

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 285 posts

Posted 18 January 2010 - 10:57 PM

Vem ja tongue.gif ,...sem se sama danes tudi spet navduševala nad njimi in se komaj prepričala, da nisem katerega vzela...Prav pogrešam nekaj po pranju las za 'našpricat' (mam trenutno sam Tigi Camera ready in Guhl locken spray (oboje neko silikonsko s**** in mi sam zapaca lase in uniči frizuro down.gif, skor za v smeti!)...

Aja, mela pa sem avokado (zmasti) in malven (je super!). Za herbal in kamilico sicer ne vem kakšena sta, ampak ti svetujem, da obvezno preveriš vonj pred nakupom! (osebno so mi sicer 'zeliščni' vonji zlo všeč, ampak tile so pa eni kr ekstem:)...)

Kaj pa Keune?(phyto, protein?) sam res nista glih naravna...
PS: če boš vzela še kak Rausch šampon ali balzam se priporočam za poročilo tongue.gif
  • 0

#254 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 January 2010 - 11:02 PM

Mene ful mikajo te Rausch stvari, imela bi ta jajčni šampon (again: noro diši) in kakšen balzam, ampak imam zdle res toliko zaloge, da totalno ne potrebujem, ni mi pa za kopičit neke neverjetne količine, tako da bo moralo malo počakat in bom vzela samo ta leave-in sprej, ker nimam nobenega in bo prav prišel, ker se mi včasih ne da nanest klasičnega balzama. Sej če bi bilo ceneje, bi mimo grede pograbila kako stvar, se pa vseeno cene gibljejo okoli 10€ in ne bi dala zdle za šampon in balzam, ki ju ne rabim, 20€. Sprejček bom vzela pa kar ta malven, sploh če praviš da je lahek, ker imam hitro masteče lasišče.
  • 0

#255 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 23 January 2010 - 05:01 PM

pozna katera John Masters Organics maske???
tole gledam :
Honey & Hibiscus Hair ReconstructorAqua, (purified water), magnifera indica (mango butter),* persea americana (avocado oil),* behentrimonium methosulfate (colza oil), hydrolyzed whole wheat protein, panthenol, hydrolyzed mucopolysaccharides, linoleic and hyaluronic acid, sorbitol, linolenic acid, triticum vulgare (wheat germ oil),* tocopherol, simmondsia chinensis (jojoba oil),* sulfur, penta-erythrityl tetraisostearate (soy conditioner), almond glyceride, cetyl, cetearyl & stearyl alcohol (natural emulsifiers), calophyllum inophyllum (foraha),* honey, hydrolyzed sweet almond protein, olea europaea (olive oil),* hibiscus sabdriffa (hibiscus extract),* essential oils of apis meliferra (honey),* lavandula angustifolia (lavender),* citrus paradisi (pink grapefruit),* canaga odorata (ylang ylang),* citrus bergamia (bergamot), elettaria cardamomum (cardamom), pogostemon patchouli (patchouli), tocopherol acetate (Vitamin E), ascorbyl palmitate & ascorbic acid (vitamin C), gluconolactone, sodium benzoate.

*Certified Organic by EcoCert / QAI
**Certified by EcoCert (for eco-clean production

Dilema&co. ????
  • 0

#256 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 23 January 2010 - 05:21 PM

Baje je super, samo mela pa nisem, ker se mi zdi cena (okoli 35€) resnično pretirana.
Sploh glede na smešno majhno količino, ki je skromnih 118ml, jaz bi to namreč imela za 3x.
  • 0

#257 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 23 January 2010 - 05:22 PM

Maksa sestavinsko izgleda fantastično, ogromno olj, naravnih snovi, vitaminov, proteinov, primerna je za poškodovane, izsušene lase.
Če ti ni škoda denarja jo kupi, sicer lahko za manj denarja dobiš enako kvaliteto.

Edit, 118 ml je ful malo, to imaš res za ene 3x, ja.Potem se ti res bolj splača vzeti ta eco awesome Tigijev dvojček, je fuul kvaliteten plus tega da ga je količinsko ful več in, da dobiš zraven še šampon.
  • 0

#258 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 23 January 2010 - 05:33 PM

HVALA obema
evo količine pa niti pogledala nisem, tako je ne bom vzela, stane res 35E

zanima me še edino kaka je v primerjavi z Revlon Pro you repair(če je ta boljša....?)
hvala
  • 0

#259 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 23 January 2010 - 05:44 PM

Ja, tale je zagotovo boljša od revlonove ampak za 12€ in sestavinsko gledano je revlonova ful dobra.Jo imam doma pa naredi na laseh res tak fajni filing plus tega, da ne vsebuje silikonov pa ful hranilna je.
Pomoje ti ne bo žal, če jo probaš pa še količinsko jo je precej notri smile.gif
  • 0

#260 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 24 January 2010 - 07:27 PM

hvala November,
tole Revlonovo imam in je res super
bi pa imela še eno ki se sestavinsko čim bolj približa tisti John Masters honey&hibiskus
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users