Jump to content

Photo

Kreme za samoporjavitev

• Please log in to reply
585 replies to this topic

#241 asja_

asja_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 138 posts

Posted 12 June 2006 - 01:13 PM

Jst sm pa kupila Dove lotion za psotopno obrarvano kožo (temnega) in se lepo brezskrbno namazala, ne da bi se mi sanjal o tem, da ti to lahko pusti kakšne fleke. Tko da nism nardilanobenga pilinga niti nism nč pazila pri mazanju. Sm na forum sm pa na žalost pršla pogledat mal prepozno sad.gif In posledica- že po 1. nanosu se mi poznata taki dve velki lisi pod pazduho. Nikjer grugje nobenga odtenka barve, nč, sam tm pod roko pa dve lisi in to zlo temni. Drugje pa bela smile.gif.

Tko da je to očitno res važn od kože kakšna je reakcija, pa tud od tega kako se namažeš (očitno je pod roko ostal debel sloj po mazanju).
Aja namazala sm se pa tud po obrazu in tm ni pa nič flekov.

Zdj pa v nabavo ta svetlega losiona, ta ni več uporaben. smile.gif
  • 0

#242 spel4

spel4

sramežljivec

• Člani
  • 17 posts

Posted 12 June 2006 - 09:22 PM

zdle sm se drugič namazala s kremo Dove, svetlejše različice. Po prvem nanosu je vse v najlepšem redu, tud napredek je že viden smile.gif
mislm, da bom kr nadaljevala... wink.gif

mi je pa brt reku, da je njegov frend uporablu temno različico..in ker si rok po mazanju ni spral, so njegove dlani flekaste..in naj ne bi zgledal lih lepo ermm.gif
tko da..pazte! dobr si roke umit! smile.gif
  • 0
...na koncu izberem to, kar mi sede - spet mislim na tebe...

#243 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 12 June 2006 - 09:32 PM

moja sestrična jo je uporabljala .. ffuuuuuj kakšna je bla ermm.gif
vsa flekasta, malo bela malo rjava, kjub temu da je enakomerno nanesla .. tko da nein danke ..
ne priporočom najbolj (razen učiteljci fizike twisted.gif )
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#244 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85940 posts

Posted 13 June 2006 - 05:18 PM

QUOTE(spel4)
zdle sm se drugič namazala s kremo Dove, svetlejše različice. Po prvem nanosu je vse v najlepšem redu, tud napredek je že viden smile.gif  
mislm, da bom kr nadaljevala...  :wink:  

mi je pa brt reku, da je njegov frend uporablu temno različico..in ker si rok po mazanju ni spral, so njegove dlani flekaste..in naj ne bi zgledal lih lepo  :?  
tko da..pazte! dobr si roke umit!  :)

Ha, za tipa pa še nisem slišala, da bi se s samoporjavitveno kremo mazal. tongue.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#245 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 June 2006 - 07:40 PM

Lubi jezus. Po faci se negrem mazat z samoporjavitveno za nič na svetu biggrin.gif .
  • 0

#246 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85940 posts

Posted 13 June 2006 - 08:18 PM

QUOTE(Anaa)
Lubi jezus. Po faci se negrem mazat z samoporjavitveno za nič na svetu biggrin.gif .

Ja, enako. ermm.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#247 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts
  • Interests:glasba

Posted 14 June 2006 - 07:35 AM

Jaz pa se mažem po obrazu s samoporjavitveno kremo in nisem nikol nič lisasta. Sicer se ne mažem pogosto (samo v zimskem času in še to 1x mesečno, da nisem tako bleda). Sicer pa uporabljam prej piling in kremo, ki je namenjena za obraz. Do sedaj nisem bila še nikoli flekasta in mi je fajn, da nisem bela kot stena, ker me drugače vsi sprašujejo, če sem bolna (sicer pa ne pretiravam).
  • 0

#248 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 14 June 2006 - 09:55 AM

QUOTE(Jinadaze)
QUOTE(spel4)

mi je pa brt reku, da je njegov frend uporablu temno različico..in ker si rok po mazanju ni spral, so njegove dlani flekaste..in naj ne bi zgledal lih lepo ermm.gif

Ha, za tipa pa še nisem slišala, da bi se s samoporjavitveno kremo mazal. tongue.gif

Ne, rok ni treba po tem umit (ker bojo pol roke bele!) ampak si je treba po mazanju med prsti z brisačo obrisat, da ne ostanejo temni fleki in to je cela znanost! Belive me i've got experiance laugh.gif
  • 0

#249 spel4

spel4

sramežljivec

• Člani
  • 17 posts

Posted 14 June 2006 - 09:47 PM

QUOTE(lany)
QUOTE(Jinadaze)
QUOTE(spel4)

Ne, rok ni treba po tem umit (ker bojo pol roke bele!) ampak si je treba po mazanju med prsti z brisačo obrisat, da ne ostanejo temni fleki in to je cela znanost! Belive me i've got experiance laugh.gif

uu tipi dandanes dajo velik na svoj videz.. ;)
hm..loh tud brisačo ja..sam jst si sam dlani sperem, ker tko tud gor piše....jst si ne želim met lih čokoladnih dlani ane..sj mal kreme itak gor ostane, tko da ni čist belo.. wink.gif
  • 0
...na koncu izberem to, kar mi sede - spet mislim na tebe...

#250 elverano

elverano

sramežljivec

• Člani
  • 14 posts

Posted 19 June 2006 - 02:01 PM

Js sm celo zimo uporabljala kremo od dm-a, sun dance in sem se vedno lepo namazala. Sicer veliko športam ampak in mi je med švicanjem puščala barva kar ni bilo najbolj prijetno ampak se je vse sproti tudi spralo iz oblačil.
Zdej pa ko je poletje pa premišljujem o L'orealovem spreju ali Diorju...vsaj za telo. Baje, da lepo ostani na telesu tudi med potenjem? smile.gif
Nočem namreč dobiti belih oblačil čez dan pobarvanih na rjavo. wink.gif
Drugače pa sem pripadnik teh krem...ko enkrat obvladaš tehniko kako se namazato je vse čisto ok. Včasih bi se ves časnastavljala sončku zdej pa se mam že preveč rada in raje za drugačen način poskrbim za lepoto...hvalabogu, da je to že mogoče. wink.gif
  • 0

#251 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 19 June 2006 - 02:59 PM

Jst uporabljam od Johnsona samoporjavitveno - to s postopnim učinkom al kaj je že. In mi je fajna! res je, da mam letos tut že kr nekej naravne barva (hehe) in pol lepo pride. kožo mi tut tako lepo nardi tk, da mislm kr nadaljevat! biggrin.gif
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#252 Suse

Suse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 21 June 2006 - 06:48 AM

No, jaz sem si po vaših priporočilih kupila od DM Sun Dance in mi je kar všeč, dvakrat tedensko sem se prvič namazala, ker malce podlage že tudi imam in je kar lepo izpadlo, edino malo bad je, ker ko se namažem pri gležnjih mam kako liso, drugače pa bom še uporabljala naprej...
  • 0

#253 cupika

cupika

sramežljivec

• Člani
  • 51 posts

Posted 25 September 2006 - 10:39 AM

Mam sprej za samoporjavitev pa me zanima, kako se mažete po hrbtu. A se kr same al vam kdo pomaga. Če si same, vam uspe nanest tako, da pol ni flekov?
  • 0
Vsakemu dnevu je treba dati priložnost, da bo najlepši v tvojem življenju!

#254 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 25 September 2006 - 04:29 PM

mene namaže fant, al pa bo bolj držalo jaz njega laugh.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#255 ivsa

ivsa

sramežljivec

• Člani
  • 64 posts

Posted 12 May 2007 - 12:39 PM

aaaaaaaaaa!!!jst sem pred 3 dnevi kupla kremo za samoporjavitev od nivee in sem po rednem mazanju že dans čist oranžno flekasta.kot če bi si gor namazala tisto še zeleno lupino od oreha. biggrin.gif
  • 0

#256 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 12 May 2007 - 01:58 PM

še dobr, da te to zabava biggrin.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#257 sandra

sandra

sramežljivec

• Člani
  • 41 posts

Posted 23 May 2007 - 12:15 PM

ČAW!

js že kr neki časa študiram da bi sprobala kero samoporjavitveno kremo... ampak me je še vedno nekak strah.
par let nazaj sm enkrat probala pa sm bla flekasta ko nevem kaj... da o dlaneh ne govorim:)

poleg vsega imam fula svetlo polt,pegice... vem da so zj bolše kreme kot takrat... sm vseen, bom še vidla

vrjetno so pa ti losioni od nivea, dove... ki se uporabljajo bolj nežni od običajnih samoporjavitvenih krem a ne? no vsaj jaz imam tak filing hmm.gif

a je ktera punca tko ful svetle polti pa da uporablja te losjone??

• 0

#258 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 May 2007 - 12:19 PM

Ja tej imajo manj ST-ja kot navadne samoporjavitvene kreme. Poskusi tega novega Garnier Sun-kissed, baje je OK, jaz sem si ga kupila ampak ga še nisem utegnila sprobat. Jutri bom, pa bomo vidli kako bo biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#259 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4152 posts

Posted 23 May 2007 - 01:12 PM

Mene še noben od teh losjonov ni prepričal (Nivejin, Johnsons in Dove). Uporabljala sem svetlo različico, ker sem res bleda in se ni nič poznalo. Temnejše pa raje niti probala nisem, ker je kolegica, ki je tudi bolj svetle polti z uporabo prišla oranžna ven.
  • 0

#260 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 23 May 2007 - 03:02 PM

Meni je od Dove za temno kožo kar soliden. Nekih vidnejših flekov nisem fasala, pa taka lepa rahlo porjavela barva je prišla ven. Tu pa tam se ga zdaj poslužim, ko želim malo barve. Z ostalimi tovrstnimi zadevami nimam izkušenj.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users