Big Brother
Posted 27 March 2007 - 09:53 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 27 March 2007 - 12:02 PM

Torej sta že 2 kandidata zapustila hišo? Mislim, pa saj so vsi vedeli v kaj se spuščajo, kajne? In to naj bi bili odrasli in samostojni ljudje? Lepo Vas prosim. A take labilne osebe so zanalašč izbrali? In kaj ti ljudje naredijo ko jim kaj v življenju ne gre po načrtu? Ustavite svet, hočem izstopiti???
Poletje sem prebila v Angliji in sem spremljala BB in tudi Celebrity Love Island. Prepričana sem bila, da je to najslabše kar se lahko gleda po TV, pa sem se motila. Naš BB vse to presega! In še nekaj - tudi Zamenjajmo ženi je propadel, ker se baje ni prijavila nobena družina (še dobro). Potem pa Gorazd Slak v enem izmed intervjujem suvereno zatrjuje, da se na dan prijavi od 5 do 6 družin! Groza, kako manipulirajo z gledalci! Bi samo še RTV spremljala, pa so se tudi oni grdo prodali!
Tako, se že bolje počutim!

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 27 March 2007 - 12:09 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 27 March 2007 - 12:18 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 27 March 2007 - 01:17 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 27 March 2007 - 05:23 PM

Posted 27 March 2007 - 07:12 PM

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 27 March 2007 - 08:03 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 27 March 2007 - 08:36 PM

Kaj pa je zdajs to Sonjo? Zakaj ne sme govorit.?
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 27 March 2007 - 08:54 PM
Z mano bi mel veselje delat. Se 95% dni spomnem vsaj enih izmed sanj tisto noč. In to zelo podrobno. Včasih so tak žive, da ob zbujenju težko izluščim resnico. Znajo v začetku dneva tudi zelo vplivat na mene. V pozitivnem ali negativnem smislu. Enostavno se tako doživeto vsega spomnem, da ostajam kar pod njihovim vplivom. Če so težke, ni fino. Niti malo. V obratnem primeru, pa si želim, da se ne bi nikoli nehale. In ja, orgazem v sanjah je mogoč.

Kaj pa je zdajs to Sonjo? Zakaj ne sme govorit.?
true

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 27 March 2007 - 09:02 PM
Sonjina naloga je prvi teden bit tiho zato, da si na ta nacin pridobi imuniteto pred nominacijami.
Posted 30 March 2007 - 10:49 AM

Posted 30 March 2007 - 01:11 PM
Posted 30 March 2007 - 01:52 PM
Dodajam: sstriptiz je bil, kregali so se, odstopa sta bila dva, sedaj pa še seks.
Posted 30 March 2007 - 03:41 PM

Kot sem že prej napisala - patetično je vse skupaj! Raje si luknjo v koleno zvrtam kot to gledam (vseeno pa rada z vami delim če kaj po mejlu pride

Posted 30 March 2007 - 06:01 PM

Posted 30 March 2007 - 06:06 PM

Ne je, ne spim,
samo še za Velikega Brata živim!

Posted 30 March 2007 - 06:11 PM
Živa tuga

Posted 30 March 2007 - 06:34 PM
Anyway, iščem primerno temo, povem, da sem danes po TV videla najnovejši video Nine Osenar Moment like this in ... ne vem, saj spot je vizualno kar privlačen, ampak sama pesem... tist njen glas NInaaaa-I`m a ritch bitch aaaa...
Posted 30 March 2007 - 06:36 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users