Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

#241 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 March 2007 - 09:53 AM

jap miky, to je že stara novica. zdaj sta že 2 zunaj
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#242 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 March 2007 - 12:02 PM

Moram še jaz nekaj povedat! smile.gif Sicer nisem neka velika privrženka naših reality showov, včasih pa le kaj pogledam, tako da vidim zakaj se gre. Oba Bara sem dokaj spremljala, nisem pa nikoli glasovala. POP TV od mene ne dobi niti niti centa, že raje pokličem k Mariu in tam dam bivših 300 sit, ali za Unicef in Amnesty darujem (kot to že sedaj počnem)!

Torej sta že 2 kandidata zapustila hišo? Mislim, pa saj so vsi vedeli v kaj se spuščajo, kajne? In to naj bi bili odrasli in samostojni ljudje? Lepo Vas prosim. A take labilne osebe so zanalašč izbrali? In kaj ti ljudje naredijo ko jim kaj v življenju ne gre po načrtu? Ustavite svet, hočem izstopiti???

Poletje sem prebila v Angliji in sem spremljala BB in tudi Celebrity Love Island. Prepričana sem bila, da je to najslabše kar se lahko gleda po TV, pa sem se motila. Naš BB vse to presega! In še nekaj - tudi Zamenjajmo ženi je propadel, ker se baje ni prijavila nobena družina (še dobro). Potem pa Gorazd Slak v enem izmed intervjujem suvereno zatrjuje, da se na dan prijavi od 5 do 6 družin! Groza, kako manipulirajo z gledalci! Bi samo še RTV spremljala, pa so se tudi oni grdo prodali!

Tako, se že bolje počutim! biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#243 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 March 2007 - 12:09 PM

A res? Zamenjajmo ženi je propadel? laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#244 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 27 March 2007 - 12:18 PM

Tako sem jaz slišala! laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#245 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 27 March 2007 - 01:17 PM

Ja baje zato ker so ciljali na malo bolj zrele družine, prijavljale so se pa baje samo mlade družine. Ne vem pa če je to res.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#246 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 27 March 2007 - 05:23 PM

Ma ker norc bi se pa na toooo prijavil? blink.gif
  • 0

#247 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 27 March 2007 - 07:12 PM

Moram napisat: Tv šplila, vrti se BB. Ova Tina ma spet sončne špegle v hiši!!! Zdaj gledam drugič in že zadnjič jih je mela! Mi take izumetničene wannabe fatalke (fatalci) kar živec potegnejo. Se mi je zadnjič po oddaji celo sanjalo, da smo meli nekaj na faxu. Profesor je vprašal, če ima kdo kaj za vprašat. Vstanem, se obrnem proti njej (očitno je bla sošolka) ter s povzdignjenim živčnim glasom vprašam, zakaj je tak napihnjena, kaj si misli, da je. Če je možno, da se malo umiri in spusti na zemljo. V učilnici je vladala tišina. Vse oči uperjene v mene laugh.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#248 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 27 March 2007 - 08:03 PM

Le kaj bi striček Freud rekel na tole? hmm.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#249 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 27 March 2007 - 08:36 PM

Z mano bi mel veselje delat. Se 95% dni spomnem vsaj enih izmed sanj tisto noč. In to zelo podrobno. Včasih so tak žive, da ob zbujenju težko izluščim resnico. Znajo v začetku dneva tudi zelo vplivat na mene. V pozitivnem ali negativnem smislu. Enostavno se tako doživeto vsega spomnem, da ostajam kar pod njihovim vplivom. Če so težke, ni fino. Niti malo. V obratnem primeru, pa si želim, da se ne bi nikoli nehale. In ja, orgazem v sanjah je mogoč. laugh.gif

Kaj pa je zdajs to Sonjo? Zakaj ne sme govorit.?
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#250 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 27 March 2007 - 08:54 PM

QUOTE(Adriane @ 27. 3. 2007 - 21:36) View Post

Z mano bi mel veselje delat. Se 95% dni spomnem vsaj enih izmed sanj tisto noč. In to zelo podrobno. Včasih so tak žive, da ob zbujenju težko izluščim resnico. Znajo v začetku dneva tudi zelo vplivat na mene. V pozitivnem ali negativnem smislu. Enostavno se tako doživeto vsega spomnem, da ostajam kar pod njihovim vplivom. Če so težke, ni fino. Niti malo. V obratnem primeru, pa si želim, da se ne bi nikoli nehale. In ja, orgazem v sanjah je mogoč. laugh.gif

Kaj pa je zdajs to Sonjo? Zakaj ne sme govorit.?

true biggrin.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#251 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 27 March 2007 - 09:02 PM

Sonjina naloga je prvi teden bit tiho zato, da si na ta nacin pridobi imuniteto pred nominacijami.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#252 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 30 March 2007 - 10:49 AM

Seks v Big Brotherju!

Seks v hiši Big Brother!
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#253 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 30 March 2007 - 01:11 PM

Še video: http://video.google....629707230245938

Malo več akcije, prosim! laugh.gif
  • 0

#254 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 30 March 2007 - 01:52 PM

Dragi gledalci in gledalke, to je bilo to, vrhunec, konec, lahko jih spustijo domov, saj so POPtevejevci samo na to čakali.

Dodajam: sstriptiz je bil, kregali so se, odstopa sta bila dva, sedaj pa še seks.
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#255 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 30 March 2007 - 03:41 PM

Se popolnoma strinjam! Mogoče bodo počakali, da se še stepejo, pa bodo res imeli vse! rolleyes.gif

Kot sem že prej napisala - patetično je vse skupaj! Raje si luknjo v koleno zvrtam kot to gledam (vseeno pa rada z vami delim če kaj po mejlu pride wink.gif ).
  • 0

#256 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 30 March 2007 - 06:01 PM

Dej, dej!! Kot, da ne vemo, da maš kartico in spremljaš kaj se dogaja tudi ponoči. laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#257 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 30 March 2007 - 06:06 PM

Damn, si me najdla! Danes sem dopust vzela, samo da sem lahko spremjala, če bo prišlo še do kakšnega koitusa! biggrin.gif

Ne je, ne spim,
samo še za Velikega Brata živim!

smile.gif smile.gif smile.gif
  • 0

#258 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 30 March 2007 - 06:11 PM

Eno minuto sem gledala tega kao sexa, pa mi ni jasno, po čem naj bi se vedelo, da sta res sexala?
Živa tuga biggrin.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#259 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 30 March 2007 - 06:34 PM

A ne? Zgleda, kot da mu ga ..vleče.

Anyway, iščem primerno temo, povem, da sem danes po TV videla najnovejši video Nine Osenar Moment like this in ... ne vem, saj spot je vizualno kar privlačen, ampak sama pesem... tist njen glas NInaaaa-I`m a ritch bitch aaaa...
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#260 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 30 March 2007 - 06:36 PM

How sweet, pa ravno v času BBja... Ji je tudi voditeljstvo zgolj reklama.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users