Jump to content

Photo

Maske za obraz

• Please log in to reply
439 replies to this topic

#241 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 19 February 2006 - 09:30 PM

[quote=Špela][quote=izabela]a si mors po uporabi maske obraz namazat s kremo?? ja, saj vem, grozno vprasanje... smile.gif ampak res me zanima[/quote]

js si po uporabi maske (ki jo vedno sperem po kakih 15ih minutah, čeprav piše, da ni treba) nanesem tonik in potem še kremo.
Odvisno, če se maska spere, ali ne. Jst nucam Baleine ki se ne sperejo (mal ultra suho kožo) in ne rabim kreme, ča pa nucam kako ki se spere pa očistim obraz z tonikom in nanesem nekaj kreme (kot da bi samo prala obraz).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#242 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 March 2006 - 09:25 PM

kako naj uporabljam čistilno masko za obraz? prvič, sploh ne vem, če je to potrebno, glede na to, da si enkrat tedensko naredim peeling, vsak dan dvakrat pa si obraz umivam z gelom. no, mam pač par testerjev za ponucat in me zanima, kdaj naj jo uporabim. če si recimo peeling nardim v nedeljo, a si lahko pol dam gor čistilno masko sredi tedna, recimo?

sicer sploh ne vme, kaj je fora čistilnih mask? mislm, jasno, da čistijo, samo men se to niti ne zdi potrebno, glede na to, kar sem zgoraj napisala.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#243 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 March 2006 - 10:22 PM

[quote=Špela]kako naj uporabljam čistilno masko za obraz? prvič, sploh ne vem, če je to potrebno, glede na to, da si enkrat tedensko naredim peeling, vsak dan dvakrat pa si obraz umivam z gelom. no, mam pač par testerjev za ponucat in me zanima, kdaj naj jo uporabim. če si recimo peeling nardim v nedeljo, a si lahko pol dam gor čistilno masko sredi tedna, recimo?

sicer sploh ne vme, kaj je fora čistilnih mask? mislm, jasno, da čistijo, samo men se to niti ne zdi potrebno, glede na to, kar sem zgoraj napisala.
špela jz si dam kdaj čistilno masko gor kr direkt po pilingu-pa tud ne bi blo sploh treba da si jo nrdim,sam si jo nrdim recmo 4krat na let tko na ene 2 3 mesce recmo
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#244 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 15 March 2006 - 12:01 PM

[quote=Špela]kako naj uporabljam čistilno masko za obraz? prvič, sploh ne vem, če je to potrebno, glede na to, da si enkrat tedensko naredim peeling, vsak dan dvakrat pa si obraz umivam z gelom. no, mam pač par testerjev za ponucat in me zanima, kdaj naj jo uporabim. če si recimo peeling nardim v nedeljo, a si lahko pol dam gor čistilno masko sredi tedna, recimo?

Katero čistilno makso pa imaš?
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#245 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 15 March 2006 - 03:01 PM

QUOTE(Verja)
Katero čistilno masko pa imaš?

kaj ma to veze z mojim vprašanjem? biggrin.gif

Olive Harvest - Express Radiance Mask :
Radiance in minutes. Quickly clears and brightens the face. Enriched with superior A.O.C. oxygenated olive oil and olive water, purifying white and green clays, and exfoliating citrus extracts. Suitable for all skin types.

IPB Image

Pre-treat skin by cleansing with Olive Face Scrub Mud. Rinse. Apply a thin layer of Olive Express Radiance Mask. Leave on for three to five minutes. Rinse, tone and moisturize for a beautifully radiant complexion. Use once or twice weekly.

mislm, zakaj naj bi si dajala čistilno masko gor po čiščenju s peelingom?! blink.gif biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#246 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 15 March 2006 - 03:03 PM

Jst si tut dam kdaj gor masko po pilingu.

Mugoče zato, da se ti koža še bl očisti biggrin.gif
  • 0

#247 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 15 March 2006 - 03:04 PM

Piling je namenjen odstranjevanju odmrlih kožnih celic in nima nobene veze s čistilno masko. Gre samo za to, da se po pilingu maska lažje vsrka v kožo, pa naj bo hranilna, vlažilna ali čistilna.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#248 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 15 March 2006 - 03:06 PM

QUOTE(DiLeMa)
Piling je namenjen odstranjevanju odmrlih kožnih celic in nima nobene veze s čistilno masko. Gre samo za to, da se po pilingu maska lažje vsrka v kožo, pa naj bo hranilna, vlažilna ali čistilna.

fala lepa, dilema. si me spravila iz dileme. pridno bom upoštevala tvoj nasvet. wink.gif
  • 0

#249 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 March 2006 - 03:08 PM

Špela, sej če nimaš problemov z mozolji, potem ti ni treba uporabljat čistilnih mask, je vrh glave dovolj, da si redno vsak dan čistiš obraz z gelom. Čistilne maske so priporočljive za problematično kožo, ki je nagnjena k mašenju por, ker odprejo pore in vsrkajo odvečno maščobo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#250 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 15 March 2006 - 03:10 PM

QUOTE(DiLeMa)
Špela, sej če nimaš problemov z mozolji, potem ti ni treba uporabljat čistilnih mask, je vrh glave dovolj, da si redno vsak dan čistiš obraz z gelom. Čistilne maske so priporočljive za problematično kožo, ki je nagnjena k mašenju por, ker odprejo pore in vsrkajo odvečno maščobo.

jah, testerji bojo za ponucat. wink.gif
  • 0

#251 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 March 2006 - 03:11 PM

Ja, no ... škodilo ti sigurno ne bo. wink.gif
  • 0

#252 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 15 March 2006 - 06:31 PM

[quote=Špela][quote=Verja]Katero čistilno masko pa imaš?[/quote]

kaj ma to veze z mojim vprašanjem? biggrin.gif

Olive Harvest - Express Radiance Mask :
Radiance in minutes. Quickly clears and brightens the face. Enriched with superior A.O.C. oxygenated olive oil and olive water, purifying white and green clays, and exfoliating citrus extracts. Suitable for all skin types.

IPB Image

Pre-treat skin by cleansing with Olive Face Scrub Mud. Rinse. Apply a thin layer of Olive Express Radiance Mask. Leave on for three to five minutes. Rinse, tone and moisturize for a beautifully radiant complexion. Use once or twice weekly.

mislm, zakaj naj bi si dajala čistilno masko gor po čiščenju s peelingom?!

Ja nič, pa vseen me zanima. twisted.gif
  • 0

#253 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 30 March 2006 - 03:54 PM

Precekirala sem pocez tele odgovore in sem zasledila le nekaj "domace pripravljenih mask". Zato bi vas prosila se za kaksne recepte, kako si ve spacate same svojo masko-katere sestavine rabim.... ermm.gif:
  • 0

#254 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 30 March 2006 - 05:13 PM

Ne škodi kakšen med, pa jogurt, banana... Probaj, kar se ti zdi. Ne priporočam ti pa limoninega soka, soli ali sladkorja za piling (pregrobo).
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#255 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 30 March 2006 - 05:19 PM

Kisla smetana naredi ful lepo in mehko kožo.
  • 0

#256 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 March 2006 - 05:31 PM

.
Jaz si masko dam v malo skledico, pa potem zraven še dam malo medu.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#257 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 30 March 2006 - 05:55 PM

Mene pa neki zanima-a lahko po tem,k si nrdim čistilno masko,dam gor še vitaminsko? Al pa vsj naslednji dan,al tud to raje ne? Sj tega še nikol nism nrdila,samo me zanima.
Pa še tole-zadnje čase mam na vsake tok mal mozolčkov,oz niti ne mozolčkov kot to, da čutim, da jo je pač treba spucat in zato dam čistilno masko 1krat na teden na obraz. A je to prevečkrat? Glede na to, da nimam ravmo mastne kože- mam mešano,pa še to bolj normalno do mešano, samo je pač ravno tako obdobje, da so se mi ene zamašene lojnice ''odprle''oz se mi čistijo in zato se pol mal tud svetm in tko(Zadeva se že boljša)
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#258 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 30 March 2006 - 06:30 PM

rea, js ne bi dajala prevečkrat mask gor. mogoče max dvakrat na teden, s premorom vsaj tri dni vmes (recimo nedelja-sreda). večkrat se mi enostavno ne zdi potrebno, saj maš vsakodnevno nego obraza ustrezno.
  • 0

#259 martina_rosker

martina_rosker

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 30 March 2006 - 06:59 PM

hej! sem prvič zaj na tej spletni strani, pa je cool!
nekaj mi zaj plis povejte, nimam glih dosti izkušenj, kaj mislite o differin gelu? dajte mi še plis nasvet kako priti do lepe kože smile.gif smile.gif tongue.gif prosim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 wink.gif
uživajte
  • 0

#260 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 30 March 2006 - 07:03 PM

QUOTE(martina_rosker)
kaj mislite o differin gelu?smile.gifsad.gif

a lahko prosim vprašanja postavljaš v ustrezno temo? in si mogoče predhodno tut mal prebereš, kaj je že blo napisanega? biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users