Če bo katera kupovala pri Yves Rocher, naj ve, da so cene v fizični trgovini za par € NA IZDELEK dražje, kot v spletni. Mene je skoraj kap, ko sem zadnjič kupovala peno za britje za fotra in je bila v Kristalni palači 8.2 €, na netu pa nekaj čez 5 €. Pogledala sem tudi cene ostalih stvari, ki so tudi višje. Tudi če samo en izdelek naročiš, se ti splača glede poštnine.

Spletne trgovine
Posted 21 May 2015 - 02:15 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 22 May 2015 - 07:18 PM
Jaz sem tudi opazila, da so bile v trgovini nekatere stvari kak evro dražje, ampak sem mislila, da je bilo takrat zaradi decembrskega časa ceneje, kasneje pa zaradi kakih starih zalog. Jaz sem itak enkrat na sto let v BTC-ju, tako da če bom, bom itak raje na spletu naročila. Se mi v vsakem primeru bolj splača, kot pa da bi se nalašč tja vozila. Ko sem nazadnje gledala, so imeli ful stvari precej znižanih.
Aja, a pri pošiljkah s Feelunique so zdaj vsakič komplikacije glede carine, ali je to izjema?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 23 May 2015 - 10:45 AM
Aja, a pri pošiljkah s Feelunique so zdaj vsakič komplikacije glede carine, ali je to izjema?
To tudi mene zanima, ker po zadnjem pripetljaju me je minilo tam naročat.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 23 May 2015 - 11:53 AM
Kako si potem tisto razrešila? Račun si morala poslat? Si morala še kaj plačat?
Jaz bom morala kmalu novo kremo nabavit, ampak če so zdaj te komplikacije postale običajne, bom raje prešla na Look fantastic. Čeprav mi je feelunique ljubši, ker imajo tisti popust na izbrano znamko in lily lolo puder, ki je moja stalnica.
Posted 23 May 2015 - 11:58 AM
Na lookfantastic imaš pa 20% skoraj vedno na vse. Je pa res, da nima high end znamk.
Escentual ima 25% na vse; ESCENTUAL25. Kljub temu, da zvišajo cene, pride precej ceneje.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 23 May 2015 - 12:41 PM
Ja, sem opazila, da ima Lookfantastic pogosto to znižanje.
Escentual pa nima mojih znamk.
Posted 23 May 2015 - 01:32 PM
Kako si potem tisto razrešila? Račun si morala poslat? Si morala še kaj plačat?
Ja račun sem poslala in tudi plačala carino, pač vsi postopki carine. Kar se mi totalno ni splačalo glede na te izdelke, ki sem jih naročila, če bi to vedela bi te izdelke rajši kje drugje naročila tako pa sem jih preplačala.
Meni je bil feelunique najljubši pa vse take znamke ima, ki jih uporabljam...lookfantastic nima toliko izbire...samo, če je pač tako bom že našla te izdelke kje drugje, ne bom več tam naročala.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 23 May 2015 - 02:39 PM
Ja, jaz sem tudi stalno pri njih naročala. Naj še katera pove, ki je pred kratkim naročala, če je imela podobno izkušnjo. Sicer bom tudi jaz šla na kakšno drugo stran.
Posted 23 May 2015 - 06:22 PM
Jaz sem nazadnje pozabila pogledat, od kod je paket prišel, vem pa, da še nikoli ni tako dolgo trajalo. Ta teden sem nekaj naročila pa bom videla.
― V. Van Gogh
Posted 25 May 2015 - 07:09 AM
Zakaj bi pa za feelunique zahtevali carino, če je pa iz Anglije? A ni tako, da za države, ki so v EU ni carine? Sama sem že nekajkrat naročala, zadnja pošiljka je bila nekje januarja, pa je bilo okoli 200 evrov, pa ni bilo nobenega zahtevka za carino.
Ali mogoče zahtevajo carino samo za parfume?
Posted 25 May 2015 - 09:10 AM
Najbrž so začeli pošiljati z Jerseya, Guernseya itd, ki so Anglija a niso del EU. Kot drugi, ker so to davčne oaze.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 25 May 2015 - 03:49 PM
Jaz sem danes paket dobila (ful hitro), iz Jerseya.
― V. Van Gogh
Posted 25 May 2015 - 03:55 PM
Tudi jaz sem ga takrat dobila iz Jerseya.
Posted 25 May 2015 - 04:03 PM
Jina, a potem si tudi ti morala carino plačat?
Posted 25 May 2015 - 04:05 PM
Ne, nisem toliko naročila.
― V. Van Gogh
Posted 25 May 2015 - 04:11 PM
Aja, točno, sem čisto pozabila. Očitno bom morala v nadalje paziti, da ne bom naenkrat naročila za več kot 22 eur ali kolikor je že meja. Za izdelke, ki jih imajo tudi na Lookfantastic, pa se bom raje tja preusmerila.
Posted 26 May 2015 - 11:14 AM

― V. Van Gogh
Posted 26 May 2015 - 11:30 AM
Čakaj, Emily, tebi so takrat vrnili ta denar pri FU?
Posted 26 May 2015 - 12:14 PM
Jaz sem ful razocarana, ze leta prakticno vso kozmetiko tam narocam, pa skoraj nikoli za manj kot 22 €. Lancome pudrov in maskar se nikjer ne dobi tako ugodno.
Ja! Jaz sem tisto, kar sem naročala iz tujine, izključno pri njih. Sicer posamezen izdelek ni nad 22 €, ampak sem jih itak vedno več naenkrat in je prišlo čez 22 €. Potem pa moraš še pazit, da naročiš za več kot 15 €, da je zastonj poštnina, skratka, same komplikacije, kot na iHerb.
Posted 26 May 2015 - 07:30 PM
Čakaj, Emily, tebi so takrat vrnili ta denar pri FU?
Vrnili? Ne zakaj bi mi?
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users