Jump to content

Photo

Novoletna darila

• Please log in to reply
1321 replies to this topic

#241 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 27 December 2008 - 12:30 PM

Jaz obdarjam okolico za novo leto.
Kolegice vsako leto priredimo dariljado kjer si damo darila, pijemo vročo čokolado in se imamo fajn. Par dni prej pa gremo na skupni lov za darili. To leto se je zaradi japonske odsotbnosti 2 pripadnic vse skupaj premaknilo na neznanokdaj. Martina dobi od mene posebej, ampak ne povem kaj. tongue.gif
Mami in noni ponavadi nisem nič kupovala. Letos, ko vejo, da imam nov dotok denarja, sta mi izrecno prepovedali, da se igram dedka mraza. Doh, kje je veselje? ermm.gif Pomoje bosta dobili kaj malega, morda spečem kakšne piškote ali pecivo pri fantu ...
Starši od fanta dobijo lindt bombonjero in božični kaktus. Upam, da je ok.
Fantina bo dobil čisti kofein v prahu (ker je rahlo odvisen laugh.gif ), l'occitane mandljevo olje za tuširanje, spužvo za se tuširat. Vse skupaj obsuto z recikliranimi čokolatini, ki sem jih dobila od sorodnikov za božič. V namenu mu imam še častit karto za smučanje, ampak se bo glasno razburjal, ne vem, če bo ratalo.
Oče: zakaj bi si komplicirali življenje? Refošk je čisto ok. Mogoče dobi še kaj zraven ...
Babica in dedek dobita standard: kafe + refošk, če bo volja še kaj spečem.
Teta, stric in sestrični dobijo skupno darilo od mene in mame. To ima mama čez. Mislim, da dobita sestrični bone za Muller.
Soseda, ki je blazno navezana name dobi kaktus in mikser od mame in none.
To bi bilo to?

Zaenkrat sem dobila denar + bombonjero od tete in strica. Hevea je z japonske privlekla kupce zanimivih zadev (npr. kapibara san prevleko za škatlo za robce oops.gif ).

edit: Mačka Mica laugh.gif dobi vitaminsko pasto, pasto za lepšo dlako in 3 pakete njene naj hrane.
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#242 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 December 2008 - 02:33 PM

Jaz pa sem kupila in dobila naslednje :

Kupila :

Mama : komplet spodnjega perila, svilena piđama, dva 100g čaja iz čajnice (to kupimo jaz, moja sestra in njen fant skupaj)
Ata : ogromno bonboniero (prav lesena škatla je in notri je vsaj 200 različnih čokoladnih presenečenj biggrin.gif), srajca s kravato (enako kot pri mami, to kupimo jaz, sestra in fant)
Deda : nekaj za oblečt, zokni, termoflis, hlače... ampak to imajo čez moji starši
Sestra : denarnica MNG
Za medsebojno obdarovanje (obdarovale smo se sošolke) : LUSH helping hands in cimetove kroglice za čaj v čajnici
Moja najboljša prijateljica : bon za čokoladno masažo
Brokoli ne bom napisala, ker bo prebrala in bo brezveze (bom drug teden dopisala)

Dobila :

Mama&Ata : dve majčki iz HM (ena je rdeča z dolgimi, ena siva s kratkimi) in ena jopca iz VEROMODE, L'Occitane gel za tuš + kremica za po tušu oljčna vejice, ogromen lonček za kavo (ja odvisna sem) in 100€
Sestra&fant : Stardust LUSH wub.gif
Deda : sladkarije
Stric in Teta : fantazija rokavice, ZERO šal in Lindt pralineje
Najboljša prijateljica še nič, ker se še nisma vidle
Na medsebojnem obadrovanju sem pa dobila masažno ploščico in kopel LUSH

To je to
  • 0
Viens, reste ici!

#243 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 27 December 2008 - 03:55 PM

Pri nam pa se obdarujemo za božič, za Miklavža kake sladkarije, Dedka mraza pa ne praznujemo.

Moja babi je tudi imela en čas navado devat kake ful neuporabne stvari, ampak smo jo nekako odvadli od tega in da zdaj raje denar in reče naj si s setro sami kaj kupima. Še vedno pa je ne moremo odvadit od kupovanja tistih nagravžnih Tuševih čokolad, ki jih noben ne je in se potem samo valjajo okoli. Pa ok, se vedno potrudi pa ima kako čokolado pripravljeno.

Kupila:

Mami: bon za eno parfumerijo
Ati: obešalnik za kravate smile.gif
Sestra: škatla za shranjevanje slik
2 Kolegici: Lush lip balma

Dobila:
Bone za Euro park za 70€
50€
Vijoličen šal wub.gif
Štumfe, ki si jih že 100 let kupujem
ogromno čokolade

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#244 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 December 2008 - 12:35 PM

Mi se doma sploh nimamo navade obdarovat na ta način.

Pri nas je v bistvu tako: tretjo nedeljo pred božičem so t.i. detinjci, ko otroci zavežejo starše, ti pa se rešijo tako, da otroke obdarujejo (sladkarije, pecivo, suho sadje, orehi, itd.). Drugo nedeljo pred božičem so materice, ko otroci zavežejo mamo, zadnjo nedeljo pred božičem pa oci, ko se zaveže očeta.

Kar se pa novega leta tiče..
Ponavadi je pri bogatunski teti ogromna jelka, spodaj pa darila, ki jih postavi moja družina in družini očetovih sester. Večinoma dobim kake popolnoma neuporabne zadeve.

S 4 kolegicami pa imamo tak sistem, da žrebamo listke in tako dobi vsaka od nas eno kolegio, ki ji mora kupiti darilo. Sej potem si enostavno rečemo "dej povej kaj hočeš, da ne kupim nekaj brezveze" laugh.gif
Letos moram kupiti ene lepe špangice, pa kake fensi krokodilčke.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#245 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 28 December 2008 - 12:43 PM

Jaz sem dobila od babice še komplet spodnjega perila (sp. majica, hlačke) in sladkarije. Zadovoljna, ker je čisto navadno, bombažno in bo za ponosit.
  • 0

#246 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 28 December 2008 - 01:28 PM

QUOTE(exotica @ 26. 12. 2008 - 15:15) View Post

kje si to kupila?

V Beutlers wink.gif

Kaj sem dobila:

- od staršev: Morgan ročno uro, spodnjo majčko od Beti, neke nove britvice kričeče roza barve
- od babi: S'Oliver dežnik, Gehwol kremo za stopala, žabe od Polzele, 20 €
- od fanta: roza nilskega konja-kot povšter, Nivea set za nego telesa
- od brata: barbiko laugh.gif ja, dejansko laugh.gif laugh.gif to je blo smeha... (sam je pa res upedenana, res taka za v vitrino)
- od fantovih staršev: Lindt praline, set novoletnih okrasnih svečk
- od tete: uhani oblikovalke nakita Irene Nose thumbup.gif
- od babi in dedija: 30 €
- od prijateljice: plišasto Hello Kitty
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#247 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 28 December 2008 - 02:42 PM

Kupila:

- mama: oranžni šal, rokavice, knjigo o zeliščih
- fant: parfum Versace, črno kapo
- brat od fanta: Puma parfum
- "tašča": Murakamijovo knjigo Norveški gozd, vijolično verižico iz Promoda
- najboljša prijateljica: črno lično torbico
- najboljši prijatelj: komlet zoknov in boksarc, Merci
- 6. sodelavkam: vsaki komplet treh tangic in Gorenjka čokolado

Dobila:

- mama: črn pulover s kratkimi rokavi in kapuco
- fant: Swatch prstan wub.gif , sivo spalno srajco z dolgimi rokavi, Milka srčke
- brat od fanta: dvojne zokne, Milka
- "tašča": brazilke iz Skinya v neki "liziki" (ne znam razložit), roza svinčnik in malo preotročje nogavice
od prijateljice in prijatla pa še dobim. Od sodelavk pa sem tudi dobila neke malenkosti. Svelke, čokolade, plišeke pa tako.

Edit: Ta prstan sem dobila. Je čist po mojem okusu, ker je masiven in ima izrezrljane nekičaste rožice. happy.gif

IPB Image

Aja, zdaj sem še od naj frendice dobila nek ful dišeč body butter, novo Garnier labelo, komplet 5ih zoknov in Grancereale čokoladne kekse.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#248 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 28 December 2008 - 02:50 PM

Kupila
Mami- Loccitaine gel za prhanje, abba cd
Oči- skupaj smo mu kupil por mašino biggrin.gif
Brat- kapodaster
Fant- 3x štumfe, enoletna naročilnica za revijo ŽIT

Dobila:
- Oči, mami: volno za štrikat biggrin.gif pa dva bona, pa mal denarčka
- brat: fimo maso
- fant: voljna, štumfe, pa dišeče cvetove

Letos sm zelo zelo zeeelooo zadovoljna- enostavno, ampak so vsi zadel, kaj si želim met wink.gif
  • 0

#249 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 28 December 2008 - 03:26 PM

Kupila:
Oče: smo skupaj z mamo in sestro kupile kosmodisk active, ker se je začel resno ukvarjat s cestnim kolesarstvom
Mami: črna torbica
Sestri: Loccitane sivkin kis in lush balzam za ustnice iz čokolade
Fantu: Leki smučarska palice
Prijateljice: dobijo izdelke iz Lusha

Dobil:
Starši: pižama in denar
Sestra: mali planer, loccitane krema za roke iz karitejevega masla
Oma: denar in sladkarije
Teta: zokni in sladkarije
Soseda/šefica smile.gif : zelo lepo pleteno tuniko rjave barve iz S'oliverja, neke dišeče stvari za v sobo in sladkarije
Prijateljica: Loccitane krema za roke češnjev cvet
  • 0

#250 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 28 December 2008 - 07:40 PM

Sama sem podarila:
Mami:Lush Happy hippy (100ml) in milo Angels delight, črne dokolenke, cd od Enye (sama sem ga spekla, nisem ga kupila), neki sladkarij
Oči: Lush Ambrosia krema za britje, Garnier krema za telo in obraz (rdeča pakunga v lončku), pohodniške štumfe, Milka čokolada
Brat: siva kapa, 6x Twix (skupaj pakirani), tortica praznih dvd-jev
Fant: kratka majica And1, Fructis gel za lase in Adidas roll-on, Milka čokolada

Dobila:
Fant je prispeval 30€ k mojemu novemu telefonu, mami mi je že nekaj tednov prej kupila Sisleyjev plašč in še L'occitanov rdeči riž ultramat fluid, obe babici sta mi dali denar. Vrjetn dobim še kaj od tete, ponavadi za novo leto.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#251 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 30 December 2008 - 05:10 PM

Od Ane sem za novo leto dobila Eclipse knjigo (3.del Twilighta), čaj Rooibos lešnikova čokolada in samostoječe nogavice iz Calzedonie. Pa tok lepe želje zraven in v lepi škatli ! wub2.gif Jutr poslikam. happy.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#252 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 January 2009 - 06:06 PM

Od najboljše prijateljice sem dobila gloss, žele za prhanje in kopalno kuglo.
Od sošolke pa sem dobila res specialno šalčko, lak za nohte, gloss in en bolj fensi čaj.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#253 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 01 January 2009 - 06:41 PM

Za novo leto sem dobila keš, celo košaro TBS proizvodov, gel za tuširanje in kup sladkarij.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#254 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 January 2009 - 06:48 PM

QUOTE(Coco* @ 1. 1. 2009 - 18:41) View Post

celo košaro TBS proizvodov

Bi kej delila z mano? Just askin ...

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#255 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 01 January 2009 - 11:05 PM

Dala:
Starši: ročno narejeno sliko iz lubja japonske češnje po nevemkakšni japonski tehniki, na sliki je Fuji san in češnjevi cvetovi, vsakemu ene palčke za jest
Sestra 1: Tales od Beedle the Bard, obesek v obliki allstarke, čudna japonska igrača, palčke za jest, kup japonskih sladkarij
Sestra 2: Ne spomnem se več točno biggrin.gif Sigurno je dobila palčke za jest in kup japonskih sladkarij, neko zavesico s pismenkami, pol pa še kej zraven, ampak se res ne spomnem
Sestra 3: Kup japonskih sladkarij, palčke za jest, verižica, šalčka v obliki mačje glave (takšna karikirana, luškana), koledar, pa še par stvari ki se jih ne spomnem
Redkvica: Kapibara san škatla za škatlo za robce, Kapibara san tehnični svinčnik, Kapibara san blokec, majčka, palčke za jest, Kitkat zunda, Kitkat zeleni čaj
Cimra: Roza žepek v obliki mucke, koledarček, palčke, Kitkat v obeh nenavadnih okusih
Kolegica: Palčke, obesek za ključe
Sestrične: obesek za ključe
Žlahta v MB: Mini čajnik z dvema šalčkama, dve japonski sliki made by me
Starši od fanta: japonski čaj v lepi škatli (če je že čaj bolj tak)
Fant: palčke za jest, Lindt čokolada, jenga, ful neumna ura, ki se vrti in spušča glasne zvoke

Dobila:
Doma: Paketič kozmetike
Redkvica: L'Occitane kremo za roke in ključek za tubo (yahoo!)
Cimra: nisem še dobila, ampak baje da nekaj bo
Žlahta: kup čokolade, dva deodoranta, torbica, denar
Starši od fanta: Šparovček, majhen L'Occitane paketek
Fant: plišasta podgana, roza flaška, polna kinder čokolade, 3 kopalne krogle iz Lusha

Tole je kolkor se spomnem to, morda sem kaj pozabla. Kar dober ulov letos biggrin.gif

AAAAA in še CD Potujoči škrat laugh.gif (Mwaghaha, Coco tongue.gif )
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#256 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 02 January 2009 - 11:05 AM

Wow, koliko ste eni dobili daril, ampak ste tudi veliko podarjali, it makes sense. biggrin.gif

Jaz sem včeraj dobila še 30 evrov, pa CD od Bohemov in nekaj nogavic. Super. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#257 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 02 January 2009 - 11:42 AM

Dala:
Mami: pregrinjalo za posteljo skupaj s sestro
Necakinja: za bozicka je dobila majico Nightmare before Christmas, za Dedka mraza pa znacko od iste risanke, pa med s cokolado
S.: maskaro yves saint laurent(a se tko napise?)
Sestra: sal

Dobila:
Mami: sminko Calvin klein, spodnja majcka, griote
Sestra: 5 senck art deco, spodnja majcka
Bivsi: sherry, bonboniera, piskoti, cd
S.: se dobim
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#258 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 07 January 2009 - 03:38 PM

Od dveh kolegic sem dobila še:
- vijolično ruto
- L'occitane milo in angelčka

od kolega: kristalno skledico
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#259 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 January 2009 - 04:56 PM

Jaz sem dobila še :

Prijateljica : Knjiga Lulu, samostoječe nogavičke iz Calzedonije in čaj
Prijateljica : LUSH to drunk to .. , Twilight wub.gif in bonbonjero Lindt
  • 0
Viens, reste ici!

#260 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 07 January 2009 - 07:55 PM

Prjatlca...jor uon end ounli brokoli! mad.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users