Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#241 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 24 October 2005 - 04:42 PM

mense ta firma že itak na sploh zdi zlo draga!! oops.gif biggrin.gif
  • 0

#242 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 October 2005 - 03:49 PM

[quote=Špela][quote=Jenna]A ima katera ali je vsaj povonjala (jaz ji je sploh ne upam, ker se bojim, da me bi čist obnorela) ono medeno vodico? Baje da fuuul diši, ampak se tudi kaj kmalu razdiši. Ve katera ceno?[/quote]js mam 15 ml tele vodice (darilo ob nakupu), diši mi tko sladkobno dojenčkasto, bojim pa se, da ni bog ve kako obstojna, saj ne vsebuje alkohola. mislim, meni noben njihov vonj (razen nerolija) ni blazno obstojen. cena za 100 ml pa je 7.200 sit, kar se mi niti ne zdi pretirano.
Hvala. Sem slišala, da ni baš obstojna..... saj zato se ne morem odločit za nakup.

In..... seveda... počaščena! 8)
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#243 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 November 2005 - 07:43 PM

kje je ta l'occitane v centru? kr jst sam vem za citypark, v mestu pa res ne vem kje bi to blo...
  • 0

#244 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 03 November 2005 - 07:58 PM

QUOTE(Princeska)
kje je ta l'occitane v centru? kr jst sam vem za citypark, v mestu pa res ne vem kje bi to blo...

mestni trg 7
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#245 tinca

tinca

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1159 posts

Posted 03 November 2005 - 08:16 PM

Če je katera iz 'mojih' koncev, sporočam, da naslednje leto odprejo L'occitane v Novi Gorici. biggrin.gif

Sem žicala za ene vzorčke (to ste krive punce tu gor biggrin.gif ), pa so mi to povedali.....vzorčkov pa mi ne bojo poslali... evil.gif
  • 0

#246 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 November 2005 - 08:43 PM

[quote=Špela][quote=Princeska]kje je ta l'occitane v centru? kr jst sam vem za citypark, v mestu pa res ne vem kje bi to blo...[/quote]
mestni trg 7
Ali pa sledi vonju, mmm biggrin.gif:D:clown:
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#247 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 15 November 2005 - 03:12 PM

danes me je obnorela svilnata vrtnična kopel in svetlikajoča vanilijina kopel (oboje novo - še dobro, da sem brez denarja ... biggrin.gif ) in krema za telo iz kolekcije vrtnica. samo glede na to, da je tut krema za telo vanilija podobna (sestavin dons nism mela časa gledat) in je bla v temi sestavine nepohvaljena, se mi zdi bolj ko ne rajc za naivne stranke. biggrin.gif ampak diši pa lepo. pa puderček/blush (al kako se reče unmu prahcu za lička farbat? oops.gif ) z vonjem vrtnice je tut nov.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#248 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 November 2005 - 05:01 PM

[quote=Špela]pa puderček/blush (al kako se reče unmu prahcu za lička farbat? oops.gif )
rdečilo/blush(er)

Sicer pa ojej, še dobro, da sem popolnoma brez denarja.
  • 0

#249 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 18 November 2005 - 01:44 PM

danes sm šla v l'occitiane v mesto pa so bli zelo prijazni. sem povedala, da si ogledujem za darila in mi je prodajalka takoj full stvari pokazala..
pa tist parfumček od vanilije toook mamljivo diši biggrin.gif ko bo mal več denarja, si ga grem kupit... dali so mi tud 2 vzorčka kreme za roke, katalog in odišavljeno kazalo biggrin.gif

res škoda ker je vse tok drago.
  • 0

#250 -dior-

-dior-

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts
  • Interests:...

Posted 28 November 2005 - 08:39 PM

Jaz uporabljam že kr lep cajt L¨őcitane cleansing milk in cleansing water in še lip balm in sem fulll zadovoljna!
kar se tiče pa Vichy kozmetike, ki se prodaja v lekarnah, ker je kao nekaj posebnega ... ali ste vedeli, da ima Vichy - ubistvu loreal???!!! katastrofa kako nas lahko prevarajo!!! rolleyes.gif
  • 0

#251 pisarna

pisarna

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 13 December 2005 - 09:30 PM

QUOTE(-dior-)
Jaz uporabljam že kr lep cajt L¨őcitane cleansing milk in cleansing water in še lip balm in sem fulll zadovoljna!
kar se tiče pa Vichy kozmetike, ki se prodaja v lekarnah, ker je kao nekaj posebnega ... ali ste vedeli, da ima Vichy - ubistvu loreal???!!! katastrofa kako nas lahko prevarajo!!! rolleyes.gif

To je že skoraj celo desetletje normalno, da se isto podjetje specializira - pri različnih produktihza različno publiko. Tako čaji 1001 cvet imajo čaje za 100 sit in čaje za 400 sit, vsebine so enake, glede na to, da dobavljajo te čaje na istih mestih, predvidevam da tudi kakovost ni slabša. Normalno je tudi če krovna blagovna znamka ima pod sabo nekaj 100 drugih blagovnih znamk, pri vsaki izmed teh pa skuša najti ciljno publiko, čist normalno - tako je tudi pri Lorealu. To je kot če bi rekla, da je prevara, to, da mercator prodaja sokove v mercatorjevi embalaži, ki jih je dejansko naredil Fructal. To je najbrž še boljše, ne slabše, a ne?
  • 0

#252 Nadi

Nadi

pametnjakovič

• Root Admin
  • PipPipPip
  • 1921 posts

Posted 13 December 2005 - 09:49 PM

L'Oreal ima tudi Biotherem, Phythomer, Maybelline (če ste pozorne boste opazile, da istočasno predstavijo podobne proizvode: maskara XXL, maskara Voloume&Shocking, isti sistem dvojne maskare), Garniere in še in še...Da ne boste presenečene, tudi sestavine se delajo serijsko. Nova kozmetična sestavina se naredi za kozmetični trg. Gre bolj zato, kdo več investira v inovacije in je z neko sestavino prvi na trgu, oz. kdo je posnemovalec.
Kako mešajo sestavine (v kakšnih procentih, kakovosti) v proizvodih, kaj dodajajo, kako oblikujejo embalažo, dizajn, kakšno ime izberejo izdelku pa daje posebnost določeni blagovni znamki. wink.gif
  • 0

#253 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 December 2005 - 02:00 PM

A je ktera že sprobala balzam za ustnice HONEY HARVEST Creamy Honey Lip Balm? Mene ful mika! oops.gif

IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#254 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 21 December 2005 - 05:21 PM

Jaaaaaaaaaaaaaaa!! Zdele nucam že drugo pakungo... oops.gif Ful fajn, edin mogla sem se navaditi, na nanos s prsti, to je ponavadi zoprno če je mraz. Drugače pa super wink.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#255 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 December 2005 - 05:59 PM

.

Jaz ga tudi imam! biggrin.gif
Res ful lepo diši, po medu kajpak, pomakanje prstov v pakungo je nadležno..... tako da pri meni odpade uporaba za čez dan in uporabljam samo za ponoči. Ustnice kar fajn nahrani čez noč, nisem pa opazila kakšnega res izjemnega učinka.

.
  • 0

#256 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 21 December 2005 - 07:06 PM

QUOTE(DiLeMa)
A je ktera že sprobala balzam za ustnice HONEY HARVEST Creamy Honey Lip Balm? Mene ful mika! oops.gif

IPB Image

js ga mam tut in mi je najboljši sploh! dokler ne sprobam onega iz lusha. mene nč ne moti, da morm pomakat prste notri. men nardi najtabolšejšje mehke ustnice. super stvar. sicer si pa za zvečer kar z medom namažem gobček, čez dan pa s tem vazelinom. boljši od vsake labelle, po kteri sm še zmeri mela sam feeling mastnih ustnic pa še topile se niso v redu, tole je men res top. aja, po novem mate l'occitane štacuno tut v celju. čestitam! biggrin.gif
  • 0

#257 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 December 2005 - 09:48 PM

V Celju imamo L'Occitane?? Kjeeeee?!?! biggrin.gif biggrin.gif Jao, nujno ampak res nujno moram it po ta balzam. Prooosim Špela sporoči mi točni naslov, če ga poznaš, ti bom neskončno hvaležna!!!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#258 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 21 December 2005 - 09:55 PM

QUOTE(DiLeMa)
V Celju imamo L'Occitane?? Kjeeeee?!?! biggrin.gif biggrin.gif Jao, nujno ampak res nujno moram it po ta balzam. Prooosim Špela sporoči mi točni naslov, če ga poznaš, ti bom neskončno hvaležna!!!

prepisano iz kataloga, ki sem ga dobila včeraj: NS Interpark (a se lohk še bolj neizvirna imena zmišljujeo za te shopping centre?! rolleyes.gif biggrin.gif ), Mariborska 100, Cjele. sam nism js kriva, ako boš tam pustila kup keša, ok? biggrin.gif
  • 0

#259 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 December 2005 - 10:31 PM

.

Meni se resno zdi, da bomo mogle začeti dobesedno srat dnar. biggrin.gif:D

.
  • 0

#260 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 21 December 2005 - 11:03 PM

[quote=Jenna].
Meni se resno zdi, da bomo mogle začeti dobesedno srat dnar. biggrin.gif:D
.
IPB Image
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users