Jump to content

Photo

Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili

• Please log in to reply
992 replies to this topic

#241 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 16 December 2007 - 08:15 PM

A Shiseidov je tisti, ki naj bi deloval antistresno? hmm.gif
  • 0

#242 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85909 posts

Posted 16 December 2007 - 08:56 PM

Ja. smile.gif Saj te res kar mal omami. Ga bom enkrat še na sebi sprobala.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#243 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 December 2007 - 02:36 PM

Dior Midnight Poison mi je zanimiv vonj, me je kar malo presenetil, sem bla zihr da mi bo smrdel. Podobno močan in sladek kot Givenchy-jev angelski demon, s tem, da ima tale neko presenetljivo, svežo komponento, ki mi je zelo všeč in ga dela malo bolj posebnega. Flaška mi je pa ena lepših, se lahko s Cartierjevim Delices parfumom kosa.

IPB Image

Ja, pa vohala sem še novega od Cacharel - Liberte. Tudi ni ravno slab, je tak mladosten, bolj svež vonj, ampak tudi precej sladek, spet z eno malo bolj posebno komponento. Bi rekla, da bi bil bolj za mlade punce/ženske, na kakšni starejši ženski bi bil prav smešen.

IPB Image

Dobila sem tudi tester od YSL parfuma Elle, ki pa mi izrazito ni všeč. Jaz voham izključno glavobolno sladkobo, dobesedno smrdi mi.

IPB Image

Sem povohala sicer še zihr 10 drugih parfumov, ampak mi ni bil noben niti malo všeč in sem že za skor vse pozabla, kok se jim je reklo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#244 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 17 December 2007 - 08:34 PM

Danes sem bila v Mulerju pa sem si vzela tudi čas za parfume. Dokler seveda nisem dobila glavobola. smile.gif

Hugo Boss - Essence de femme
IPB Image

Vonj ni nič posebnega, tak čudaški in dolgočasen. Kaj ga lomi tale Boss zadnje čase?!

Dior - J'adore
IPB Image

OMG! Obup. Ta parfum je meni ogaben. Tak starikav, močan cvetni vonj. Mislim, da primeren samo za 40+ pa še to bi skup padla. Se opravičujem vsem, ki vam je všeč. biggrin.gif

Armani - Remix
IPB Image

Tale vonj mi je ful poseben, všečen zelo. Je že na Wish listi. Pa všeč mi je kako je pakiran in embalaža, taka da brezskrbno vržeš v torbico. smile.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#245 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 December 2007 - 09:48 PM

Emily, jaz bi tudi pred enim letom natanko tako opisala J'adore. Potem pa sem imela to srečo, da sem 100ml flaško zadela v nagradni igri in sem ga nekako poskušala vzljubit, čez čas pa se je rodila lifelong love. Zdej ga imam zelo rada, ker gre za izredno prefinjen in ženstven vonj in končno razumem, zakaj nekatere ženske že leta in leta prisegajo nanj in je še vedno aktualen - je res, da ni ni izstopajoč in revolucionaren, gre pa za večno klasiko.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#246 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 17 December 2007 - 10:37 PM

Hugo Boss - Essence de femme

Včeraj sprobala pri prijateljici in mi fuuuul diši (skorajda vsi mi smrdijo za bruhat, ta pa je nekaj drugega). Tak lep, nežen, nevsiljiv vonj. Mmm, nekoč bo moj.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#247 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85909 posts

Posted 07 January 2008 - 11:35 PM

SJP - Covet. Je obetaven, amapak kaj, ko imajo v Nami testne listke, ki smrdijo po enih kemikalijah. wallbash.gif Pa še nos imam zamašen. laugh.gif Mi je pa ful všeč, da je edp, ker sem se zaklela, da toaletnih ne kupujem več. smile.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#248 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 12 January 2008 - 05:47 PM

Fuul mi je všeč, včeraj prvič probala!
Givenchy-Ange ou Demon
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#249 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85909 posts

Posted 01 February 2008 - 12:09 AM

IPB Image

yahoo.gif w00t2.gif Looooove it!

Family: Floral, Spicy Musk

Top: The warm, distinctive accord of Nutmeg Flower layers with sweet, flavourful Mirabelle and spicy Pink Pepper for a sophisticated and sensual top that affirms independence and originality.

Heart: Soft Jasmine petals infuse with rich Tiare flower, Freesia and precious Moroccan Rose for a heart that is delicately feminine, vibrantly fresh and exceptionally luxurious.

Base: Bright Musk highlights warm, woody notes of Limewood, Rosewood and Sandalwood to create an intense and unique base that touches the skin with the subtle aura of elegant confidence.

• 0

― V. Van Gogh

#250 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 01 February 2008 - 10:24 PM

Jaaaa, super je! wub.gif Pa nov Givenchyjev diši, un rozast(?), mmm. Pa sošolka mi je rekla, da je nov Versace, sam sanja se mi ne ker?! blink.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#251 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 February 2008 - 11:39 PM

Versace by Versace ? Ampak ta ni nov.
  • 0
Viens, reste ici!

#252 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85909 posts

Posted 01 February 2008 - 11:49 PM

A Very Irrésistible misliš?
IPB Image
Pa res. happy.gif
Versace Eau de Parfum by Versace
IPB Image
A unique fragrance, floral, fresh and sparkling.

A transparent radiance reveals fresh dew drops sweetened by lush, hydroponic guava and icy hints of blackcurrant. A sumptuous heart is an explosion of light and vibrant flowers - orchid, lotus flower and nymphea.

The fragrance is finally enveloped by the silky softness of a veil of musk, enwrapped by precious, warm Kashmir wood.

• 0

― V. Van Gogh

#253 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 01 February 2008 - 10:32 PM

IPB Image
Tale, sam ta steklenička, ne vem ... Še Versace povoham, pol bo pa en izmed teh moj! Sam Kelly Caleche sm ful hotla, pa ga še ni. mad.gif

• 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#254 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85909 posts

Posted 02 February 2008 - 04:16 PM

A tale Givenchy je že pri nas?
  • 0

― V. Van Gogh

#255 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 02 February 2008 - 04:23 PM

Baje. huh.gif Jst sm ga z listka vohala in mi je blo rečeno, da je to ta Lovely Prism.
  • 0

- Buddha

#256 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85909 posts

Posted 02 February 2008 - 05:09 PM

Aha, ga bom šla povohat. smile.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#257 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 04 February 2008 - 09:11 PM

IPB Image

Pussy Deluxe sem danes probala v DM. Ful mi je dober in tako sladek, žal niso imeli dobene stekleničke več, niti cene cry.gif , kot da ga sploh ne prodajajo. Sam lušte sem si naredila.
  • 0

#258 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 09 February 2008 - 06:05 PM

Danes sprobala novega od Emporio Armanija - Diamond down.gif (vonj mi gre strašno na živce in po umivanju ga še vedno voham) - fuj
  • 0
IPB Image

#259 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 February 2008 - 06:35 PM

Danes je blo maratonsko. Kako uro sem po Milerju preizkušala parfume. Končalo se je z glavobolom in brez nakupa, ker sem po dveh špricih totalno izgubila voh. Jezi me, ker ni nikjer zraven testnih listkov kulijev, da bi si gor napisala kater vonj je na katerem od listkov (sprobala sem Muglerjeva Alien in Star, Guerlainov Shalimar in še enga, Lanvinovega Rumeurja, GF Ferre Rose, Dior Diorissimo, Miss Dior Cheri in La Dolce Vita, Givenchy Hot Couture, Moschinove Couture, Cheap And Chic, I Love Love, pa Burberryjevega Weekend, pa verjetno še kerega ki sem ga tu pozabla...) mad.gif

V nos mi je padel oranžen I Love Love, by Moschino, precej svež in malce lesast vonj.
IPB Image
Notes:
Grapefruit, Orange, Lemon, Redcurrant, Tea Rose, Lily of the Valley, Cinnamon Leaves, Musk, Cedar, Tonka Wood

Spodoben je tudi Givenchyjev Hot Couture, a malo preveč osladen, v stilu Escadinega Irresistible.
IPB Image
A celebration of the vibrant and sensual femininity in every woman. Discover a unique perfume with all the glamour and elegance of Haute Couture. Floral, woody and fruity, a pleasure potion which subtly combines: The tacking: burning, woody amber vetiver. The material: spicy floral essence of magnolia and pepper. The vital lead: raspberry nectar.

Še vedno je precej obetaven tudi Lanvinov Rumeur.
IPB Image
Lanvin Rumeur features magnolia, white roses, jasmine sambac, seringa, orange blossom, lily of the valley, patchouli, musks, ambroxan.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#260 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 11 February 2008 - 07:20 PM

Paco Rabanne - Black XS; isti mi je ko Escada - Magnetism.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users